2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام خوبید من کلا دیگه مطب گردی نکردم کرونا خیلی زیاد شد دیگه نرفتم ولی به هر دکتری میخواهم فکر کنم ...

منم توی تابستون چندتا مطب گردی رفتم

در نهایت انتخابم شد دکتر سامی

بنظرم برای بینی های گوشتی قابل اعتمادتر بود و حرفه ای و واقع گرایانه نظر داد.

۲۹ آبان هم وقت جراحی دارم

امیدوارم که در نهایت نتیجه خوبی بگیرم

من خودم دنبال یه بینی قلمی و ریزه و میزه نیستم چون میدونم بینی ام گوشتی هست و به نسبت بینی های استخونی هم دیرتر نتیجه جراحی رو نشون میده و هم شاید به نسبت درصد تغییر کمتر باشه.

در یه حد قابل قبولی بینی ام تغییر کنه و کوچک تر شه راضیم و دنبال یه بینی بی نقص و ۱۰۰ درصدی نیستم چون میدونم همچین چیزی وجود نداره

منم توی تابستون چندتا مطب گردی رفتم در نهایت انتخابم شد دکتر سامی بنظرم برای بینی های گوشتی قابل ا ...

سلام ببخشید بینی منم گوشتیه با پوست ضخیم..

شنیدم برگشت پذیره و ممکنه چن سال ب ترمیم نیاز پیدا کنه یا گوشت اضافی بیاره و..

ته دلم خالی شد شما تحقیق کردین دراین باره؟

★اَلّـہـمَ صـَݪ عـَݪـۍ مـُحــَمَـد و آݪِ مُــحَــمَـد★

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از طریق سایت ماوراطب با دکتر عطایی مشاوره آنلاین داشتم به من گفت نتیجه عمل عالی میشه بعدش که رفتم جراحی کردم دیدم واقعا چقدر بینی ام تغییر کرد به نظر من دکتر عطایی عالیه توام عزیزم شک داری از طزیق سامانه ماوارطب باهاش مشاوره انلاین داشته باش اگر اکی بود بروبرای عمل اصلا نترس 

من صورتم گرده دماغم يكم قوز داشت و سرش يه كوچولو پهن بود ٢٢سالم بود همش احساس ميكردم عمل كنم عالي ميشم ولي جرات نداشتم بيان كنم چون به هركي ميگفتم ميگفت خاك تو سرت تو اصلا دماغ داري كه بخواي عمل كني. همش تو خونه به شوخي ميگفتم ميخوام دماغمو عمل كنم اما با برخورد بد پدر و مادرم روبرو ميشدم تا اینکه از طریق سامانه ماوراطب با دکتر عطایی اشنا شدم عالیه بود مشاوره ش تصمیم گرفتم جراحی کنم کلی هم راضی بودم 

منم دقیقا مثل شما فکر میکنم نمیدونم چرا اینقدر حس خوبی به سامی دارم از وقتی رفتم مشاوره با ایشون ح ...

بله من دختر خالم دو سال پیش عمل کرد باهاشون خیلی خیلی خوب شده منم اصلا نمیتونم به دکتر دیگه فکر کنم فقط نگرانم تا وقتی کارم جور بشه گرونتر نشه یهوقت     

سلام من ۲۰ روزه عمل بینی انجام دادم خیلی بینیم ورم داره نمک نخوردم جز داخل غذا ،چایی هم نبات میخورم ...

سلام عزیزم مبارک باشه.ورم بینی حداقل تا ۶ ماه هست بیست روز که خیلی کمه به مرور زمان ورمش از بین می ره نمک غذا رو کمتر کن چیزای شور مثل چیپس و پفک و خیار شور اصلا نخور .فست فود کلا یه مدت نخور آب سیب و کرفس و آب هویج خیلی خوبه چای سبز و دم کرده ی بابونه برای ورم عالین.

بله من دختر خالم دو سال پیش عمل کرد باهاشون خیلی خیلی خوب شده منم اصلا نمیتونم به دکتر دیگه فکر کنم ...

ایشالا که گرون نمیشه

من براتون درخواست دوستی دادم میشه قبول کنید؟ چندتا سوال بپرسم(من میخوام از دکتر واسه دی ماه وقت عمل بگیرم)

2810