2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015410 بازدید | 66527 پست
من یه مریض افسرده هستم     که داستان بدبختیم میخوام از عمل بینیم تعریف کنم یه زنی بودم تقر ...

دختر تو چرا اینجوری میکنی!!!!!

کسی که عمل میکنه باید صبر کنه شکل عمل خودشو نشون بده دیگه جطو توقع داشتی از اتاق عمل دراومدی دماغت قلمی شده باشه که دیدی نشده ناراحت شدی!!

ببخشید ولی شما خودتون خیلی رفتار عجیب و اغراق شده ای دارین

دختر تو چرا اینجوری میکنی!!!!! کسی که عمل میکنه باید صبر کنه شکل عمل خودشو نشون بده دیگه جطو توقع د ...

ای جانم اتفاقا داشتم تاپیک پشیمون شده ومشکلاتشون از جراحی بینی میخوندم وغیره.چی بگم عزیز جان امیدوارم فقط کجیش درست بشه پره های بینیم بهتر از الانی که هست کاش فقط تموم بشه کلی از بهترین روزهام با این حالی که دارم حروم شد.افسردگی گرفتم حال دلم خراب میدونم گلم بهترین جراح جهانم اگر با ذره بین نگاه کنی شاید یه عیبی پیدا بشه از کارش ولی خداا میدونه.بعد ۴ ماه تقریبا این ظاهر بینی استخوانی غیر تحمل وناراحت کنندست دکتر ۳ بار کورتن زده نمیدونم بلکه درست بشه نشد نمیدونم چه کنم

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم اتفاقا داشتم تاپیک پشیمون شده ومشکلاتشون از جراحی بینی میخوندم وغیره.چی بگم عزیز جان امیدوار ...

شما بیش از حد فوکوس کردی دیگه رپ این نشکل

برا جی میری ساعت ۲شب تاثیک مشکلاتی که بعد از جراحی درست شده برا بقیه رو میخونی!!خب استرست رو تشدید میکنی و یه مشت چیزی که اصلا به مشکل تو ربطی نداره رم میخونی بدتر میشه!!

حالا قیاس درستی نیس پلی مث این میمونه من که میگرنم ب دارو جواب نمیده برم داستان اونایی از پشت سردردشون تومورم در اومده رم بخونم حال خودمو بدتر کنم

شما به خودت قول بده این ۸ماه‌دیکه اینقد فوکوس نکنی رو بینیت

اینجا ام نیا ایقد دیگه 

قطعا مشکل بینیت هم ب مراتب کمتر از چیزی هست که خودت با ذره بین گشتی پیدا کردی

اتفاقا دکترای ایرانی تو عمل دماغ که دیگه رو دست ندارن😂😆از بهترین جاهای جهانم میان ایران بینی عمل میکنن

دکتر نجفی ام اتفاقا بکی از بهترین جراحای خود ایرانه اصلا شک‌نکن اتفاقا بینیتو‌دست کمتر کشی میتونستی بدی که اینقد تجربه و مهارت داشته باشه تو عمل بینی 

ای جانم اتفاقا داشتم تاپیک پشیمون شده ومشکلاتشون از جراحی بینی میخوندم وغیره.چی بگم عزیز جان امیدوار ...

عزیزم نمیتونی عکس بینیت تنهارو یه لحظه بزاری؟ شاید خودت خیلی حساس شدی نسبت بهش

شما فقط اعتماد کن به حرف کارشناس ها و عیر کارشناس های عالم و ادم که میگن باید صبر کنی

بعدم اینو ب خودت بگو لازم نیست بینی پرفکتی داشته باشی اصلا 

همون که نتیجه عملت نسبت به قبل بهتر شده باشه کافیه

بعدم اعتماد بنفستو ببر‌بالا کلا دنیات حول محور بینی نچرخه!!

هزارتا معیار موفقیت و خوشبختی تو زندگی هست بینی متاسفانه هیچ کدومشون نیست دیگه خودت تو این حوزه بهتر از من میدونی...

دکتر نجفی ام‌کار خودشو بلده شما قسمت خودتو بچسب قبر کن اعتماد بنفستو فارغ از ظاهر بینیت روش کار کن

شما فقط اعتماد کن به حرف کارشناس ها و عیر کارشناس های عالم و ادم که میگن باید صبر کنی بعدم اینو ب خ ...

من کاری به اسم پزشکم ندارم اون نبود یکی دیگه اگر بود فرقی به حالم نمی‌کرد فامیلیش درد من مشکل.پیش آمده من عزیز.بله دنیا رو محور بینی ظواهر نمیرسه قبول دارم حرفت.ولی نیم رخ بینی هر سمتی از نظر پره ها یه شکلی. زیز تیغه بینی من حالت سُر سره هست.سر بینی من به سمت راست کج شده.آب ریزش خفیف بینی از سمت راست بینیم دارم.کورتن های پیاپی که داخل بینی من زده شده.قرص کورتن که تو این مدت خوردم.وآمپول عضلانی برای از بین رفتن ورم همه اینها به دستور خود پزشکم بوده.ولی متاسفانه حال عمومی من بد شده.اگر امثال من اینجا هستیم در مورد این هست که ببینیم افرادی که شبیهه خودمون هست.چقدر میتونه تجربه هاشون امیدوار کننده باشه وآیا واقعا ورم یا خیر وشاید نگرانیم بی مورده.پس تجربه خوندن دیگران شاید تسکینی باشه برای درد امثال من.بعدش دوست عزیز این همه کاربر از پزشکی راضی وناراضی هستن پس بالاخره حقی که از بیمار ضایع شده واون بیمار از نظر روانی حالش بده که میاد دردودل میکنه دلیل نمیشه یه دکتر بینی شما.رو خوب عمل کرده باشه همه رو خوب در بیاره من فقط دردم خودمم که انقدر کورتن گرفتم وچند ماه اول رفتم خودش عوض کرده وماساژ داده چرا خوب نمیشم در هر حال با مشورتی که گرفتم از دوستان  وهمین جا متوجه شدم بینی من که استخوانی غضروفی بوده ۶ ماه صبر پیشه کنم تا ببینم چی میشه نهایت بعد ۱ سال یه کار کنم دیکه اونو خدااا میدونه شما دعا کن ورم باشه من دیگه غلط بکنم سمت زیبایی برم  

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
دوست من با امالی عمل کرد بعد عملش براش مشکل پیش اومد یکسال چرخوندش گفت ورمه بعد یکسال گفت شده و خارج ...

چرا نتونه دست بزنه خودش از بهترین جراحان ترمیمی هست . مگه مشکلشون چی بوده ؟

چرا نتونه دست بزنه خودش از بهترین جراحان ترمیمی هست . مگه مشکلشون چی بوده ؟

نامتقارن بود و انحراف تیغه

چون ترمیم براشون سودی نداره همیشه بیمارهایی که خراب کردن رو میپیچونن اکثرشون همینن

سلام خوبید من کلا دیگه مطب گردی نکردم کرونا خیلی زیاد شد دیگه نرفتم ولی به هر دکتری میخواهم فکر کنم ...

منم دقیقا مثل شما فکر میکنم

نمیدونم چرا اینقدر حس خوبی به سامی دارم

از وقتی رفتم مشاوره با ایشون حس میکنم اگر با کس دیگه همل کنم پشبمون میشم

شما نمونه دیدید از دکتر سامی؟؟؟؟

2810