2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015391 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جای بخیه فقط بین دو تا سوراخ بینیم دارم یعنی پره هام رو دست نزده؟ در صورتی که پره های بینیم کشیده و بزرگ بود ازش خواسته بودم یه کم کوچیکشون کنم. می تونسته بدون برش پره کوچیکشون کنه؟ 

هنوز گچ رو برنداشتم اما حس زشتی می کنم ، دکتر رزم ارا توی سایت ماوراطب مشاوره آنلاین پزشکی باهاش داشتم گفت خوب میشه 

دعا کنید بینی م خیلی خوب شه دیگه خسته شدم از جراحی ، توی مشاوره انلاین پزشکی بهم گفت که کلی نتیجه جراحی خوب میشه 

سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم 

من تصمیم دارم بینیمو عمل کنم بین 3 تا دکتر موندم 

دکتر علی اصغر شیرازی

دکتر علی بصام

دکتر سعید ظفرمند 

لطفاً اگه کسی تجربه عمل با این 3 تا دکتر داره میشه راهنماییم کنید

مادرتون با کی عمل دارند؟ اسم دکترشون چیه؟ عمل شدن؟

سلام بله عمل شدن دکتر شهرستانی 

سه شنبه ساعت ۱۳ گفتن اونجا باشید ساعت ۲۳ عمل شدن 

انقدر سر اقای دکتر شهرستانی شلوغ بود یعنی بنده خدا هر دو ساعت یه عمل داشتن 

من جای بخیه فقط بین دو تا سوراخ بینیم دارم یعنی پره هام رو دست نزده؟ در صورتی که پره های بینیم کشیده ...

اروشا جان خیلییییی زود همسر من ۱شهریور عمل کردن 

بسته وای انقدر پرهای بینیش زشت شده بود . 

خیلی ناراحت بودن گچ برداشتن که دیگ بدتر تو ذوقشون خورد ولی دقیقا روز ۱۸عمل کم کم التهاب پرهای بینی خوابید و قشنگ جا افتاد

تجربه خودم از عمل میگم برای روز اول بخاطر دارو بیهوشی ضعف سرگیجه دارید حتما آب قلم بخورید قلم داخل سوپ بندازید 

دوستان نفس کشیدن سخته تو خواب دهان خشک میشه قبل خواب  اب نسبتا ولرم بخورید تا رطوبت داشته باشه 

برای روز دوم برگ زردالو هلو الو که با گرم خیس شده دو روز از صافی رد کنن بخورید ب حدی نرم میشه که با قاشق کوچیک قابل خوردن نیاز به جوییدن نیست 

من دو روز  نصفی از عملم گزاشته بود تامپون هارو در اوردم  که دکتر عزیزم گفتن موقعی ک میخوای دم بکشی من خارج میکنم اینطور درد کمتری داری و واقعا همینطور بود دردش در حدی بود ک انگار با موچین گوشتتو گرفته باشی 

بعد ۴۸ ساعت کرفس بخورید 

روز اول دوم ساعات اول اب هلو انبه عالیه بعد آب هویج کرفس مخلوط این دو 

کرفس هرچی بیشتر بخورید باعث میشه کبود نشه زیاد 

من از ژله های یخی کمبرندی استفاده کردم فوق العادست 

چون روی گونه دور اطراف چشم پیشونی کل صورت پوشونده میشه عکسش میزارم براتون

بعد تامپون کشیدن باید دوتا قطره ای که پزشک ذاده شروع کنید به استفاده که به دستور پزشکم هر قطره هر سوراخ ۴ قطره 

قطره از انتها حلقتون خارج میشه مشکلی نداره 

حالا باید شست شو بدید بینی تون بهترین کار شست شو با این اسپرست عکسش میزارم اولین عکس خارجیه که نوک تیزی داره رو بخیه و از جلو بینی اسپری کنید داخل بینی هم تمیز میشه 

اسپره بالا یخورده سخت پیدا میشه که میتونید بهترین نوع اسپره شست شوی بینی ایرانیش این اسپره تهیه کنید 

بعد شست شو یخورده روی بخیهارو روز اول تتراساکلین بزنید 

ما بقی روزا بعد شست شو کم کم باید روزی سه چهار بار باشه 

پماد آ. د هربار شست شو میدید چون پوست نرم میشه خون های که خشک شده به راحتی پاک میشن 

به هیچ عنوان گوشت پاک کن داخل بینی نره 

استفاده از آ.د باعث میشه موقع کشیدن نرم باشه بخیه و‌ پوست و درد نداشته باشید 

به هیچ‌ عنوان سرما باد نخوره به بینیتون چون استخون بینیتون درد میگیره . بعدها هم هربار باد بخوره تیر میکشه ..

بهتر موهاتون قبل عمل ببافید تیکه جلورو چون هم‌برای عمل مزتب هستید هم تا روزی که گچ بردا ید نباید حمام برید رسیدگی به مو سخت تر 

مبارکتون باشه.  خدا رو شکر راضی هستید.  میشه بفرمایید ببین ویزیت و زمان عمل چند ماه فاصله ...

من جراحی اول بودم و حدودا ۲ ماه فاصله بود البته من تو ایست کنسلی بودم ولی ترمیمیا چون تعدادشون بیشتره زمان انتطارشوک بیشتره

2810