2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  من يه بار حدود يک ماه پيش رفتم پيش دکتر خالقی  خود دکتر خيلی انرژی مثبت و خو ...

سلام دوست عزیز..خوبین? منم قصد داشتم پیش دکتر خالقی جراحی کنم اما چون بندرعباسم دسترسی به مطبشون ندارم..شما که نمونه کاراشونو دیدی از نزدیک چطور بود?خرابکاری زیاد داره?برای بینی گوشتی چطوره?

خانوما اگر بینیتون زیاد انحراف نداره اصلا نیاز به عمل نیست چون مال منم همین بود آنچنان انحراف نداشت و قوز هم یه ذره داشت به جای عمل دوستم گفت یه کلینیک خوب میشناسه که ژل میزنه به بینی و تمامی نامیزونی دماغ از بین میره اسم کلینیکی هم که رفتم کلینیک آوک بود خدایی دماغم از عمل هم بهتر شد هیچ کبودی و هیچ دردی هم نداشت عوارض هم نداره الان 1 ساله که گذشته از اون روزی که زدم قیافم بی نهایت فرق کرده همه فکر میکنن که عمل کردم انقدر خوب شدم  در کل عالیه به جای عمل این راه بهترینه خواستی شماره و آدرسشو میدم 

ممکنه پست اخر من رو ببینید شما چجوری تونستید از دکتر نوری وقت بگیرید؟ پیام من رو‌جواب ندادند. من فق ...

عزیزم وقتی سین کنند و جوابی ندن یعنی عمل نمیکنند ولی اگه کیس عمل باشی بهت جواب میدن و میگن بینیت چقدر تغییر میکنه و میتونی نوبت حضوری رو اوکی کنی 

سلام عزیزم بینیت گوشتیه یا استخونی کی نوبت زدی  ک خرداد نوبتت داد  چن گرفت یکی ازاقو ...

عزیزم بینی من تقریبا استخوانی فروردین نوبت گرفتم ولی خب کنسل کردم بخاطر مشکلات شخصی . فامیل شما راضی هستن ؟ و اینکه من چند وقت پیش اتفاقی تو اینستا با یکی از نا راضی های نوری صحبت کردم عکسشون که دیدم واقعا از لحاظ ظاهری بد بود از روبرو واقعا بینی پهن پهن شده بود که من شوکه شدم و الانم دنبال دکتر برای ترمیم بودن واقعا دیگه نمیدونم کدوم دکتر انتخاب کنم 

سلام به دوستان عزیز. من یه هفتس که بینیمو عمل کردم.داخل بینی ام پر از ورم و التهابه.  کسی از شم ...

من الان بیست و پنج روزه از عملم میگذره ، کم کم خوب میشه ، البته من هنوزم داخل بینیم متورمه ولی تنفسی مشکلی ندارم ، اون بیلبیلک هارو که درمیارند تقریبا هفتاد درصد تنفس باید اوکی بشه 

ولی خوب برای بعضی ها هم‌تا یکی دوماه بعد تنفس خوب میشه 

عزیزم بینی من تقریبا استخوانی فروردین نوبت گرفتم ولی خب کنسل کردم بخاطر مشکلات شخصی . فامیل شما راضی ...

به نظر من نوری الکی معروف شده خیلی هم گرون میگیره ، 

چون خودش شش ماه امریکاست اون شش ماهی که میاد ایران تلافیشو درمیاره

روزی تا ده نفر هم جراحی میکنه 

و کیس هاش هم خیلی معمولیه به نظرم 

سلام من میخوام بینیمو نیمه فانتزی عمل کنم میشه لطف کنین دکتری که شبیه علی محمدخانی عمل کنه معرفی کنین قصد داشتم با ایشون عمل کنم که متاسفانه نوبت گرفتن رو گذاشتن جمعه یه ساعت خاصی که نمیتونم بگیرم واینکه چند نفر گویا ناراضی داشتن ممنون میشم کمکم کنین چون قراره به زودی از تهران برم 

2810