2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم عمل نکردم ولی شنیدم تا ۶ ماه بینی همش عوض میشه فرمش ممکنه خودش درست بشه به مرور

مرسی ، 

الان اوضاع بهتر شد 

کلا جراحی بینی خودش نه درد داره نه دردسر

ولی بعدش ادم عین روانی ها میشه 

حساس میشی از قضاوت بقیه مضطرب میشی 

همش نگران شکل بینی ات هستی 

و لامصب هر روز هم دماغت یه شکله 

الان قوزم تقریبا محو شده هست ولی کمه فقط نوک بینی ام خیلی متورمه 

همه هم میگن باید صبر کرد 

سلام دوستان کسی میدونه دکتر بهرام مقدم فرد خوبه یا نه من ۲۸ تیر وقت مشاوره باهاش دارم ممنون میشم اگه ...

سلام دوست عزیز..من کاراشونو از نزدیک ندیدم اما تو نی نی سایت ناراضی های زیادی دیدم ازشون..جزو گزینه های من بودن اما چون ناراضی زیاد دیدم ازشون منصرف شدم.

سلام دوست عزیز..من کاراشونو از نزدیک ندیدم اما تو نی نی سایت ناراضی های زیادی دیدم ازشون..جزو گزینه ...

منم 29م باهاشون وقت عمل دارم من هرچی خوندم ناراضی ندیدم و چندبار هم پرسیدم کسی جوابما نداد میشه لطفا بگین شماره صفحه ناراضیها را؟

منم 29م باهاشون وقت عمل دارم من هرچی خوندم ناراضی ندیدم و چندبار هم پرسیدم کسی جوابما نداد میشه لطفا ...

اسمشون رو تو همین نی نی سایت بزنید..بزنید دکتر مقدم فرد تاپیک هایی که براشون زدن میاد من اونجا چند تا ناراضی دیدم.

2810