2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
عزیزم باستان نژاد خیلی به نظرم ظرافت نداشت کاراش

پس به نظرتون پیش کی برم  برای ترمیم

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بینیم استخونیه عزیزم.من خیلی خوشم اومد از احمدی و سه بار مطبش نشستم و با اعتماد کامل وقت عمل گرفت ...

عزیزم شما پیش دکتر احمدی جراحی کردین راضی هستین اسم دکتر احمدی وآدرس لطفا

پس به نظرتون پیش کی برم  برای ترمیم

من همه اینا رو میرم بعد از بینشون جمع بندی میکنم: حامد عباسی (که رفتم) محمد مجیدی، امیری زاد، منافی، مقتدر و مفرد😊 سری قبل سنم کم بود معنای فرایند تصمیم گیری رو نمی‌فهمیدم اینبار حتما با تامل انتخاب خواهم کرد. باستان نژاد هم بدم نمیاد در هر حال ببینیم لیکن خیلی دیر وقت میده

من همه اینا رو میرم بعد از بینشون جمع بندی میکنم: حامد عباسی (که رفتم) محمد مجیدی، امیری زاد، منافی، ...

درمورد باستان مڙاد اگه به نتیجه رسیدید بگید خواهشا.من پبشش نوبت گرفتم برا دی ماه عجله هم ندارم یکبار عجولانه و بی فکر تصمیم اشتباه گرفتم .حالا یکسال دیگع روش نتیجه خوب باشه.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
سلام عزیزم کیارش نجات پور شهریارم مطب داره دکتر خوبیه؟من خونم شهریاره کلی گشتم یه سعید رجبیان تهران ...

عبدالمطلبی چرا کنسل ؟؟

راوندی چطوره گلم؟

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
عبدالمطلبی چرا کنسل ؟؟ راوندی چطوره گلم؟

دکتر همایونپور که تو مهرشهره برای لیزر پیشش میرم گفت اکثر مراجعه کننده هام که بینیاشون خوبه میپرسم میگن راوندی عمل کرده بعد عبدالمطلبی گفت کارش خوب نیست و کار تشخیصش خوبه خواهری تو اینستا پیج ترمیمی رفتم کامنتارو یه ماهه دارم میخونم و دایرکت میرم همه میگن عمل بینی شانسیه واینکه اگه بینیت خیلی زشته عمل کن وپشیمون میشن همه و دیروزم یه پسره تو بیمارستان خصوصی فوت کرد ۱۷سالش بود 🥺😭الان کلی ترسیدم و مشاوره هامم نرفتم اصلا نمیدونم چیکار کنم واقعا😫

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
دکتر همایونپور که تو مهرشهره برای لیزر پیشش میرم گفت اکثر مراجعه کننده هام که بینیاشون خوبه میپرسم م ...

راوندی چقد میگیره؟ 

نه بابا چرا بترسی گلم، با اطمینان برو که خوب میشه 

منم بینیم بد نیست ولی دوست دارم یکم جمع بشه و سرش بالا بره یکم

راوندی چقد میگیره؟  نه بابا چرا بترسی گلم، با اطمینان برو که خوب میشه  منم بینیم بد نیست ...

۷تیر نوبت مشاوره داد من و دختر خالم من پیام دادم که نمیام اگه اون رفت خبرشو بهت میدم نمیدونم خیلی میترسم☹️میگم به جاش به پوستم رسیدگی میکنم و اعتماد به نفسمو بالا میبرم چون چند باره که جدی به عمل فکر میکنم خبر یه فوتی رو میشنوم میگم شاید نشونه ست ایشالا که خوشگل تر بشی دوست خوب❤️

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
۷تیر نوبت مشاوره داد من و دختر خالم من پیام دادم که نمیام اگه اون رفت خبرشو بهت میدم نمیدونم خیلی می ...

توکل بخدا باید در دلت یقین کنی و مطمعن جلو بری ، پوست خواستم درست کنم ولی موقتی هست ولی بینی دایم میشه ،  فقط باید دکتر کم ریس انتخاب کرد 

سلام خانما لطفا اگه تجربه ای دارین بگین استرس گرفتم ۱۸ روزه عمل کردم حالا که دست روی تیغه بینیم میکشم یه فرورفتگی حس میکنم که امروزم چسبو عوض کردم یکم مشخص بود کسی بوده اینجوری باشه وخوب شده باشه؟؟؟

2810