2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
چقدر خرج کرده بودی؟

عزیزم اون سال اگه اشتباه نکنم ۳/۵ شد. ولی ای کاش همون سال صد برابر ضرر مالی میکردم و نزد ایشون عمل نمی‌کردم.  الان حاضرم چندین برابر هزینه رایج رو پرداخت کنم ولی کارش درست باشه 

من ترمیمای بشارتی زاده رو دنبال میکردم. خیلی خوبن. یه سر بهش بزن من بینیم دست اوله و رفتم پیشش اما م ...

ممنون عزیزم. فعلا نزد حامد عباسی و محمد مجیدی وقت مشاوره گرفتم. ضمنا نزد محسن فدایی جراح پلاستیک هم رفتم افتضاح شاکی داشت تو جراحی های مختلف دیگه در رفتم و نرفتم تو حتی مشاوره بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا درمورد دکتر بصام زیاد صحبت شده ولی پیدا نمیکنم میشه نظرتونو در مورد دکتر بصام بگین

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
عزیزم اون سال اگه اشتباه نکنم ۳/۵ شد. ولی ای کاش همون سال صد برابر ضرر مالی میکردم و نزد ایشون عمل ن ...

ببین منم باهت همدردم ودنبال ی پزشک خوبم کار ای بشارتی زاده و باستان نڙاد رو دیدم بین این دوتا فعلا از باستان نڙاد شاکی اصلا ندیدم نوبت گرفتم برای دی ماه نوبت داد

دوستان هر کس تجربه ای با این دکترها داره بگه ممون نم ـمیشم 

البته بینی من بیشترین اشکالش اینه کمی بزرگ مونده  میخوام حداقل یک الی دوسایز کوچکتر بشه ونوکش یکم گردتر در اصل بین  نیمه فانتزی و طبیعی.وخیلی ریز تیعه انحراف داره کسی براحتی متوجه نمیشه ولی داره.

خیلی منتڟرم زودتر درستش کنم.صورتم ریز نقشه یکم مدلش بهمـنمیاد😭😭😭😭سری اول چقدرم سختی کشیدیم خدایا😭😭😭

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
بچه ها من قصد جسارت نداشتم عذر میخوام اگه بی ادبی کردم. اما در کل میگم همین دکترای که قیمت و تجربشون ...

سلام شما نمونه كاراي حامد امامي رو از نزديك ديدين اون سال ؟ براي ترميم خوبه ؟

سلام کسی اینجا با اسماعیل زارع عمل کرده راضی بوده دوستان؟ مشکلی براشون بعد عمل پیش نیومده؟؟؟

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

سلام من چند روز پیش بعد از دو سال که پشت نوبت عمل بودم همدان عمل کردم..خدا رو شکر دکترم ظرافت کارش خیلی خوب بوده طوری که ورم و کبودی خیلی کمی داشتم البته خودمم بعد از عمل هر نیم ساعت پنج دقیقه کمپرس سرد میذاشتم و گرمی و نمک خیلی نخوردم.. بینی خودم بزرگ نبود یه کم انحراف داشت و یه قوز خیلی کوچیک داشت ولی روش حساس شده بودم و اعتمادبه نفسمو گرفته بود .با این حال طبیعی عمل کردم چون ریسک فانتزی و نیمه فانتزی رو نداشتم بخاطر مسائل تنفسی و اینکه به مرور زمان و با بالا رفتن سن ممکنه فانتزی بهم نیاد..فعلا چسب روشه و ورم داره..فقط نمی‌دونم چرا این سری که پیش دکتر رفتم چسب بزنه یه جوری مشت و مالش داد که مردم و زنده شدم..ولی چون به دکترش خیلی ایمان دارم و قبولش دارم میگم لابد لازم بوده منو به غلط کردن بندازه.

دوستان نظرتون درمورد دکتر فرزان رضایی چیه؟

کسی خودش یا آشنایان پیشش عمل کرده؟ نتیجه چطور بود؟

آخه من یک سبک خاصی از بینیو میپسندم که تیغه بینی باریک تر از قسمت نوک بینی باشه و یه قوس ملایمی هم داشته باشه و نوک بینی گرد باشه و سوراخای بینی رو خوش فرم دربیارن نه مثل بعضی دکترا که سوراخ بینیو عجیب غریب و شبیه کاما(،) میکنن

و تنها دکتری که نمونه کاراشو تو اینستا دیدم دقیقا همونی بود که میخوام آقای فرزان رضایی هستن

(اینم بگم بینی من استخونیه و تقریبا هیچ مشکلی نداره فقط یه کوچوولو قوز داره و ارتفاعش از نیم رخ نسبت به صورتم زیاده)

نظرتونو خواهشا درباره ای این دکتر بگید چون بعضی جاها میشنوم بینیا رو خراب میونه اما تو کامنتا زیر پستای اینستاگرامش خیلی ها تشکر کردن که بینیشون عالی عمل شده

دوستان نظرتون درمورد دکتر فرزان رضایی چیه؟ کسی خودش یا آشنایان پیشش عمل کرده؟ نتیجه چطور بود؟ آخه ...

من شنیدم خرابکاره به پست های اینستا اکتفا نکن برو مطب از نزدیک ببین

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
من شنیدم خرابکاره به پست های اینستا اکتفا نکن برو مطب از نزدیک ببین

اونو که حتما چک میکنم اما آخه نظرات درموردش کاملا متفاوته بعضیا میگن خیلی افتضاح کار میکنه و به ترمیم میکشه کار بینی ولی از یه طرف خیلیا واقعا ازش راضین آدم نمیدونه کدومو باور کنه

عکس و فیلمای اینستاشم از حق نگذریم فوق العادست یعنی یده آل ترین حالته بینی رو درمیاره

میخواستم بدونم کسی اینجا عمل داشته پیشش؟ نتیجش چطور بوده

2810