2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

کسی از این دکتر ها اطلاعی داره ؟؟

لطفا راهنمایی کنید من شهرستانم نمیتونم مطب گردی کنم

دکتر عباس نوروزی 

دکتر اسماعیل زارع

دکتر شیرنگی

دکتر زرگری

دکتر  فرهنگ مجد

دکتر شهسواری

دکتر روزبه پهلوان 

دکتر فرزان رضایی

دکتر قنواتی

دکتر بمانعلی

دکتر بیکایی

دکتر حمید رضا علیزاده

دکتر حمیدرضا عظیمی

دکتر نیک روش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من قسمت قوز بینیم ورم داره . همون قسمتی که گفته ماساژ بدید . نگرانم قوز بینیم برگرده . بینی شم ...

آره من همونطوری ماساژ میدم چرا سخته برات دردت میاد یا بلد نیستی خوب ماساژ بدی؟

بینی منم یکم وسطش گود بود خیلی کمولی معلوم بودچسب پایینشو سفت تر بستم درست شد خداروشکر

سلام بچه ها منم تجربیات مطب گردیمو میذارم شاید به دردتون بخوره 

مطب دکتر نوری:

شب یلدا بعد ۴ ماه نوبت دهی رفتم مطب نوری که قبلش تو واتس آپ عکس فرستادم گفته بود ۵۰ درصد کیس جراحی هستم 

اونروز که رفتم مطب یه خانم بود که خیلی بیحال بود همسرش زیر بغلشو گرفته بود روز قبلش پیش دکتر عمل داشته و خونریزی داشت بنده خدا 

یه نفرم بود اومده بود گچ بینیشو برداره قبلش غضروفی استخونی بود که سرش یکم پهن رو به پایین بود بعدشو ندیدم 

نوبت من شد رفتم تو دکتر کلی از من ایراد گرفت که پوستت داغونه(جای جوش داره) و دماغت پر کاره نهایت بتونم اصلاح کنم ایراداتو و ۱ درجه سایز بینیتو کوچیک کنم و کجیه بینیت کامل برطرف نمیشه کلا اعتماد به نفسمو نابود کرد بعدم‌گفت چنتا مشاور دیگه برو به نتیجه نرسیدی بیا پیش خودم 

منم چون از نمونه های اینستاش خوشم اومده بود گفتم با خودش عمل میکنم

منشیش بهم گفت شما کیس دکتر نیستی برو پیش یحیوی و محبی برام سیتی نوشت 

منم نتیجه سیتی رو بعد چند روز واتساپ کردم براش که دیگه جواب ندادن خیلی ناراحت شدم زنگ زدم مطب گفتن شمارو عمل نمیکنن😖😖😖 هزینه هم ۳۳ تومن گفتن

۱ ماه بعد 

مطب دکتر یحیوی: 

اینم قبلش عکس فرستادم نوبت مشاوره افتاد ۲ هفته بعد رفتم مطب دکتر قلقله بود خیلی شلوغ بود تقریبا ۲۰ نفر داخل سالن و ۱۰ نفر تو راهرو بودن🙄🙄🙄 

چنتا نمونه دیدم همه شون عالللی  بودن یدونه گوشتی دیدم خیلی قشنگ شده بود با اینکه ۲ ماه از عملش میگذشت هیلی راضی بود قبلشو ندیدم 

چون دور نشسته بودم اونا با هم حرف میزدن و بینیهاشونو نشون میدادن هر کدومو دیدم خوب شده بود ولی قبل عملاشونو ندیدم 

یه زنو شوهر خارجی هم با مترحمشون اومده بودن برای عمل 

دیروز داشتم اینستا دکترو چک میکردم دیدم هر دورو عمل کرده عکسشونو گذاشته تو پیج 

نوبت من شد دکتر گفت فیس زیبایی داری گفت خوراک گوشتیای خودمی خیلی خوشحال شدم معاینه کرد گفت دختر چقد بدشانسی انحراف داخلیت شدیده و عکس گرفت گفت ۲ روز مهلت بده خبرت میکنم 

بعد ۲ روز زنگ زدن گفتن شما باید بری پیش پزشکی که جراحی باز میکنن چون انحراف داره بینیتون😖😖😖😖

شب چهارشنبه سوری 

مطب دکتر رجایی: 

ساعت ۳ اونجا بودم ۶ کارم راه افتاد یه نمونه دیدم عاااالی بود خیلی قشنگ و طبیعی قبلش استخونی بود یکم سرش پهن بود 

یع نمونه دیگه دیدم اونم خیلی خوب بود خودش ناراضی بود و میگفت خیلی کوچیک نشده سایزش قبلشو دیدم یعنی داغووون بودا بهش گفت عالی شدی من اکه بینیمو مثل تو عمل کنه خدارو هزار بار شکر میکنم گفت ۶ ماهه عمل کردم رفت تو اتاق دکتر براش کورتون زد 

یه نفر دیگه هم اومد خیلی ناراضی بود گفت دکتر انگاری خط کش گذاشته صاف دماغمو درآورده قوس به بینیم نداده ۱ ماه بود عمل کرده بود اونم رفت داخل فکر کنم ۱ ساعتی تو اتاق بود انگاری دکتر داشت بینیشو ماساژ میداد 

هر نمونه ای دیدم خوشم اومد 

نوبت من شد اینم زد تو حالم 

یه نیم ساعتی باهام حرف زد و گفت اگه عملت کنم شاید از تمام رخ بینیت قلمی تر بشه ولی از نیمرخ دراز میمونه یعنی پروجکشنو دست نمیزنم گفت اصلا عمل نکن اگه فکر میکنی بعد عمل از الانت بهتری اشتباه میکنی 😖😖😖

گفت الانم خوبی یه چهره  اروپای شرقی داری که همه اجزا بهم میان 

این دیگه کلا از زندگی ساقطم کرد😭😭😭

آهان یادم رفت یه دختره دگه بود اونجا خیلی خوشگل عالی با دکتر عمل کرده بود ماسکشو که برداشت دیدم بینیش از نیمرخ هنوز درازه اصلا تو دهنش بود!!! 

خودش راضی بود ولی من خوشم نیومد به حرف دوستان رسیدم که دکتر اصلا به پروجکشن دست نمیزنه 

فردا هم میرم مطب سامی 

اینم فکر کنم ناامیدم کنه 😆😆😆

ببخشید شما نظرتون در مورد دکتر حمیدرضانوری ویا حسنانی چیه بینیم هم گوشتیه خیلیم بزرگ نیس 

من روی دکتر نوری شناختی ندارم .ولی دوستم بینی گوشتی داشت با حسنانی عمل کرده اوایل خوب بود ولی الان فرمش تغییر کرده البته شاید به خاطر گوشتی بودنش بوده

سلام دوستان. من ۲۳ ماهه عمل کردم و خدا رو شکر خیلی راضیم. اطلاعاتم هم در امضام هست. البته رضایت خیلی ...

سلام الیسا جان اون دوره ای که شماهم تحقیق میکردی و شایلین و بقیه هم تو در مرحله انتخاب دکتر بودن منم بودم..اما من هنوز تو همین مرحله گیر کردم...یادمه شما روز عمل با خودت عکس جراحی دکترتو برده بودی که کدوم مدلو دوست داری و کدومو دوست نداری😊 الان ایرانی عزیزم؟

2810