2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015406 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم پيش شهرستانى عمل كرده دماغ خواهرم كم كار بود درحد معمولى شده 

اخه میگفتن فانتزی و خیلی کوچیک و جمع و جور در میاره که

ولی مشکل تنفسیم شنیده بودم ازش

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اخه میگفتن فانتزی و خیلی کوچیک و جمع و جور در میاره که ولی مشکل تنفسیم شنیده بودم ازش

خواهرم الان پنج ساله عمل كرده و مشكل تنفسى نداره فقط تنفسش صدا داره 

به لطف عشق الهى غير ممكن برايم ممكن ميشود 🙏
من پیش نیک تبار نوبت زدم اگه استخونی هستی جلیلی منش ولی اگه گوشتی نیک تبار کارش خوبه توی پیجش هس کا ...

سلام عزیز شما کی عمل کردی مدل بینیت چطور شد

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
ببخشید شما نظرتون در مورد دکتر حمیدرضانوری ویا حسنانی چیه بینیم هم گوشتیه خیلیم بزرگ نیس 

عزیزم شما درباره دکتر نوری تحقیق کردین؟ من خرداد با ایشون وقت دارم ولی یکم نگرانم تو اینستا میگن ناراضی داره البته من اصلا خودم ندیدم فقط کامنت دیدم نمیدونم حالا واقعی باشه یا نه دیگه نمیدونم چکار کنم ... دوستان اگه کسی واقعا اطلاعاتی درباره دکتر حمید رضا نوری داره لطفا بگه 

عزیزم شما درباره دکتر نوری تحقیق کردین؟ من خرداد با ایشون وقت دارم ولی یکم نگرانم تو اینستا میگن نار ...

سلام عزیزم بینیت گوشتیه یا استخونی

کی نوبت زدی  ک خرداد نوبتت داد 

چن گرفت

یکی ازاقوام همسرم عمل کرده میگن خوب شده

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

دوستان تبريزي در مورد دكتراي تبريز راهنمايي كنين اگر ميدونين بي زحمت🙏🌷 

دكتر مهرداد نهايي و فرسناز كلاهي رو ميشناسين!؟ حداقل بدها رو بگين 

واقعا موندم تو انتخاب دكتر

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
2810