2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015405 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان کسی از تبریز نیست منو راهنمایی کنه؟ دکتر خوب کیه تو تبریز و اینگه من از قیمتها اصلا خب ...

سلام شما پیدا کردین دکتر خوب تو تبریز؟ دکتر نهایی و غیاثی چطوره؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
چقد مشکلاتتون شبیه منه منم دقیقا دکتر همینو بهم گفت البته من تهران نیستم پیش بهترین جراح شهرمون رف ...

والا بینیم از نظر دکتر نادریان کم کار اومد.کلا الان نمونه کار های دکتر رو ببینی میبینی بینی هایی رو عمل کرده که خودشون از قبل خوب بودن.نمیدونم چرا ب من گفت کم تغیر میکنی.بهم گفت نوک بینیت گوشتیه و این دست منو برای تغیر زیاد میبنده.من سایر بینیت کوچیکه فقط گوشتیه.به نظرم عمل واسش سخت بود و پر ریسک بود برای همین اینو گفت.واقعا زیاد بینیمو دوس ندارم و نوبت گرفتم پیش دکتر سامی هم ویزیت بشم ولی احتمالا با وضع پیش اومده واسه کرونا کنسلش کنم فعلا

بچه ها کسی با نادریان عمل کرده که تغیر زیادی نکرده باشه؟من به مشورت نیاز دارم واقعا.بین نادریان و سامی بدجور موندم.نادریان قشنگ عمل میکنه ولی جدیدا خیلیا میگن تغیر نمیده و اصلا مشخص نیست عمل کردی به طوری که ایراد های بینی هم دست نمیزنه.خب اینجوری هم خوب نیست.تازه دیگه ب منم گفت ۳۰درصد بیشتر عوض نمیشی.خسته شدم از تحقیق 😭

سلام عزیزم  منم 11 بهمن با ایشون عمل کردم انصافا اصلا سختی نکشیدم ورم و کبودی هم خیلی کم داشتم ...

عزیزم من قسمت قوز بینیم ورم داره . همون قسمتی که گفته ماساژ بدید . نگرانم قوز بینیم برگرده . بینی شما صافه ؟ شما به همون روش دکتر ماساژ میدید اخه سخته . اقای احمدی به من گفت دست هاتو قلاب کن با شصتت به اون قسمت فشار بیار

سلام بچه ها كسي پيش سركارات عمل كرده؟خيلي دلم ميخواد مثل زنش عمل بينيم طبيعي در بياد كمتر دكتري طب ...

خانمش فقط بینیش قوز داشت و زیاد بزرگ نبود فقط قوزشو برداشته همین 

و‌تنهایی‌تقدیر‌‌آدم‌هایی‌ست!که‌درقلب‌شان‌قبرستانی‌از‌حرف‌های‌ناگفته‌‌دارند. دریا‌تنها‌قاتلیه‌که‌محاکمه‌نمیشه((:
2810