سلام خانما منم دنبال جراح خوب تو مشهد هستم واسه بینی غضروفی استخوانی که انحراف هم دارم انحرافم هم نسبتا زیاده. و پل بینیم خیلی پهنه. قوز و افتادگی نوک هم داره. برای این موارد کدوم جراح از همه بهتره؟ سر بالا و خوکی نمیخوام اصلا. میخوام یکم کوچیک شه و ایراداتش برطرف شه فقط همین. و به صورتم بیاد و مشکل تنفسی پیدا نکنم.
دوستم سه سال پیش با دکتر بخشایی عمل کرد البته من دقیق ندیدمش ولی از عکساش که دیدم به نظرم خوب نشده بود البته اون دماغش خیلی بزرگ بود بعد عمل کوچیک شد ولی من شکل دماغشو نپسندیدم، انگار یه جوری بود. کلوملای بینیش پایین بود و طبیعی به نظر نمیرسید. باز چهار سال پیش یه آشنای دیگه م پیش همین بخشایی عمل کرده عالی شده خیلی خوشگل و اصلا معلوم نیست عمله فکر میکنی بینی خودشه.
حالا موندم چیکار کنم.از طرفی با خودم میگم بخشایی الان سرش شلوغ شده و بیمار زیاد داره شاید خوب واسه مریض وقت نذاره و بهتر باشه پیش کسی برم که سرش خلوت تره. ولی باز بخشایی رو میگن از نظر تنفسی مطمئنه و خوب عمل میکنه.
اگه کسی باهاشون عمل داشته ممنون میشم نظرشو بگه.
شما جراح دیگه ای میشناسید که مطمئن و خوب باشه؟ از خانم ها باشه بهتره راحتترم ولی خب خوب بودن جراح برام مهم تره