2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
عزیزم شما بینی تون عمل کردید؟

بله با دکتر ابیانه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسای پیجشون با چیزی که انجام میدن نزدیکه یا فقط کار خوباشونو میزارن؟ البته طبیعیه هیچ دکتری کار بد ...

عکسای پیج نمونه ها بالای دو سال هستند که خب طبیعتا من خیلی تو مطب ندیدم

ولی چند تا عکس اخر و بله از نزدیک دیدم و دقیقا همون بینی هست بدون هیچ روتوشی

فک کنم این چیزی که شما میخواین دور از ذهن باشه ، هر دکتری هم بگه اره من میتونم خب یکم خالی بسته ، چون تمام تغییرات به خود بینی شما بستگی داره و اون هم تو اتاق عمل مشخص میشه ، نمیشه گفت 100درصد ولی مطمئنن همه ی کترا تلاششون و میکنن که بهترین و ارائه بدن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
ممنونم خیلی لطف کردی جواب دادی  دکتر خوب برای گوشتی شما سراغ دارین؟

من بینیم گوشتی بود خیلی دنبال دکتر خوب گشتم چون ترمیمی بود برای بار دوم میترسیدم پیش هر کسی برم برای همین با معرفی چند نفر رفتم پیش دکتر آخوندی نسب و جراحی بینی انجام دادم و خداروشکر الان خیلی راضیم و اصلا مشکلی زیبایی و تنفسی ندارم 

دختر خاله من بینی استخوانی داشت خیلی قوز بینیش زیاد بود خیل دکتر رفته بود ولی می ترسید جراحی انجام بده که نکنه خوب نشه بعد کلی پرس و جو رفت پیش دکتر لیلا ملکی و جراحی بینی انجام داد الان خداروشکر خوب شده و اصلا مشکلی نداره 

گلاب جان در کل نظرت در مورد سامی چیه

سلام والا نمیدونم چی بگم من خودم هنوز بعد یکسال و نیم چرخیدن عمل نکردم البته کرونا هم مزید بر علت شد 

سامی برای گوشتی ها گزینه خوبیه اما من کارای استخونیش و خیلی نپسندیدم هرچند کارای پیجش عالیه 

خودم هم اینستا با چند نفر صحبت کردم و عکس فرستادن خیلی خوب شده بودن ولی حتما یه دوشنبه برید مطب نمونه هاشو ببینید

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
من بینیم گوشتی بود خیلی دنبال دکتر خوب گشتم چون ترمیمی بود برای بار دوم میترسیدم پیش هر کسی برم برای ...

خداروشکر عزیزم ممنونم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلام بچه ها من با دکتر امین آمالی حدود یک و ماه و نیم عمل کردم ولی راضی نیستم    

سلام مرمر جان ببخشید وقتت رو میگیرم 

من میخوام پیش آمالی عمل کنم ولی خوندم که شما پیشش عمل کردی و راضی نبودی

میشه لطفا من رو راهنمایی کنی و بگی چرا راضی نیستی کارش چطوره؟ لطفا جواب بده واقعا به کمکت احتیاج دارم ثواب داره😥

سلام گلاب جان نظرتون راجب امین آمالی چیه؟ برای بینی گوشتی؟ 

سلام عزیز من مطبش نرفتم نمیدونم چطوره یه کار خوب ولی ازش دیدم که نمیدونم قبل عمل چطور بوده 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810