2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
عزیزم بعدا بیا از عملت بگو منم به امید خدا  ۵ تیر با سجادیان عمل میشم

سلام عزیزم من دیروز عملکردم با دکتر

اومد کلی باهام حرف زد قبلش و باهم همه چی رو چک کردیم،سه ساعت طول کشید عملم،عکسمو استوری گذاشته میتونی ببینی،فعلا ک هیچی مشخص نیست ولی همینکه سوراخام قرینس خوشحالم،راستی پرستارای کلینیکم شیفت عصرشون عالی بودن واقعا.بازم هرچی مد نظرته بپرس اگه بتونم جواب میدم،راستی پیشاپیش مبارکت باشه

دکتر سجادیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تجربه من  بینی من گوشتی با پوست ضخیم و قوز من مطب سلطانی فر رفتم  برخورد خیلی خوب ...

سلام 

دکتر سجادیان دکتر خوش برخوردی هستن و خیلی خوب توضیح میدن

ار دکتر سلطانی فر نمونه خراب دیدی تو مطب ؟

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
دوستان کسی دکتر خوب و باقیمت مناسب که زیر 8تومن عمل کنه توی تهران یا مشهد عمل کنه میشناسه معرفی کنه ...

ببین یه نفر یه دکتر بهم معرفی کرده به اسم امیر نیازی

هزینش هفت تومن داده

من از چندتا مریض سوال کردم راضی بودن ولی خودم اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم

حتما خودت تحقیق کن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

بچه ها اینجا کسی دکتر مهدوی میشناسه ؟

ببین یه نفر یه دکتر بهم معرفی کرده به اسم امیر نیازی هزینش هفت تومن داده من از چندتا مریض سوال کرد ...

عزیزم پیج اینستاشود داری برام بفرستی؟تهرانه یامشهد؟

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  
سلام عزیزم من دیروز عملکردم با دکتر اومد کلی باهام حرف زد قبلش و باهم همه چی رو چک کردیم،سه ساعت طو ...

مبارکت باشه عزیزم

الان حالت خوبه 

درد نداری ؟

ساعت چند رفتی 

کی برگشتی

اتفاقا دیروز استوری رو دیدم حدس زدم شما باشین 

سلام  دکتر سجادیان دکتر خوش برخوردی هستن و خیلی خوب توضیح میدن ار دکتر سلطانی فر نمونه خراب د ...

دقیقا و خیلیم رک هستن من باهاشون راحت بودم

نه بینی خرابی ندیدم اما اون مدل بینیا به سلیقه من نمیخورد 

اما سلطانی فرم دکتر خوش برخوردو خوبی بود

اما مطبش خیلی شلوغه و خودشم همون اول گفت اگه قسمت بشه با من عمل کنین معطلی زیاد هست چون اینجا خیلی شلوغه و باید تحمل کنین

از شهرستانم خیلی اومده بودن که اکثرا اطرافیانشون عمل کرده بودن و راضی بودن و اومده بودن

مبارکت باشه عزیزم الان حالت خوبه  درد نداری ؟ ساعت چند رفتی  کی برگشتی اتفاقا دیروز ا ...

خداروشکر خوبم 

ساعت ۹رفتم.کلینیک ساعت یازده رفتم اتاق عمل سه ساعت طول کشید ساعت ۶هم مرخص شدم.

درد نداره من فقط ابریزش از بینی و.چشم دارم که گفت طبیعبه

دکتر سجادیان
خداروشکر خوبم  ساعت ۹رفتم.کلینیک ساعت یازده رفتم اتاق عمل سه ساعت طول کشید ساعت ۶هم مرخص شدم. ...

خداروشکر نیلای عزیزممم راحت شدی انشاالله عالی شده عزیزم مبارکه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
مرسي مهربون اميدوارم ورم بخوابه بهتر شه الان نوكش ورم داره روي مخ منه

نونوش جان من یه مدت به تاپیک سر نزدم همه عکس گذاشتن و پاک کردن. من دقیقا بین سامی و احمدی گیر کردم میشه خواهش کنم یه بار دیگه عکس بینیت رو بذاری؟ یا درخواست دوستیمو قبول کن توی خصوصی بفرست. خیلی به کمکت نیاز دارم  

سلام من میخوام طبیعی بینی مو عمل کنم, بر اساس نظر کاربران نی نی سایت یه لیسن سیاه از جراحان بینی نوش ...

سلام بین دکتر فرشته عبدالمطلبی و علی محمدخانی برای بینی نیمه فانتزی کدوم پیشنهاد میدین؟لطفا نظرتون بگید ممنونم

2810