2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
من نمیدونم واقعا چرا نظرا راجب برادران انقد مشکوکه؟ واقعا کی پیشش عمل کرده یا راجبش میدونه؟ به‌خدا م ...

مشکوک نیست...   

بعلت جو خاص مطبش و نوع بازار یابی و تبلیغات برادرش (شما بخونید دستیارش؛ شریکش؛ منشیش و ..) کسانی که باهاش عمل میکنند کمتر ازش بد میگن. من شاید یکی از جسور ترین مشتریان برادران هستم که نقدش کردم!   

برخلاف جو برخی دوستان باید بگم برادران دکتر آس نیست. معمولی است. دکترهای بهتری هم هستند که میتونید با خیال راحت بینی تون رو بهشون بسپارید.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
مشکوک نیست...     بعلت جو خاص مطبش و نوع بازار یابی و تبلیغات برادرش (شما بخونید دستیارش ...

درسته، ولی راجب هر دکتری تحقیق کردم یا مشکل تنفسی ازش دیدم، یا مشکل ظاهری مثل ابیانه که چن نفر گفتن بینی ها بعد عمل یه قوز خفیف درآورده، با این حساب دکتر اس من پیدا نکردم، میشه چن نمونه از دکترای اس نام ببری☺️😅من رو اونا زوم کنم واسه تحقیق بیشتر و مطب رفتن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تجربه من 

بینی من گوشتی با پوست ضخیم و قوز

من مطب سلطانی فر رفتم 

برخورد خیلی خوب بود و گفت عمل میکنم و خوب میشی و .. فقط گفت اندازه بینی رو کم نمیکنم که منم میخواستم اندازه اش یکم کمتر بشه 

بعد از اون رفتم مطب سجادیان که اونجا هم مشاوره خوبی شدم 

از اینکه سجادیان خیلی رک حرف میزنه خوشم اومد و به دلم افتاد که پیش ایشون عمل بشم 

البته من ۴-۵سالی هست که پیگیر کارای سجادیانم 

احساس میکنم با سلیقه من بیشتر جور در میاد

من یه بینی طبیعی میخوام

برام دعا کنین عمل خوبی باشه خیلی استرس دارم 🙏🏻🙏🏻

هم هیجان هم استرس 

سلام تجربه من  بینی من گوشتی با پوست ضخیم و قوز من مطب سلطانی فر رفتم  برخورد خیلی خوب ...

دوست عزیز ایشالا که به نتیجه دلخواهت برسی...تهران عمل میکنی؟

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین  

خوشگل خانوما کسی دکتر حمید مزارعی رو میشناسه یا پیشش عمل کرده؟ایشون خراسان رضوی شهرستان کاشمر هم میان واسه عمل..اگه کسی عمل کرده ومیشناسه لطفا بگه راضی هست؟

من که اصلا اشتها ندارم.. آب کرفس نخوردم زیاد دوس ندارم. آب انگور و آب هویج و آب سیب و آب هندوانه و ش ...

سلام شایلین جون منم قصد عمل دارم همه پستات روخوندم عزیزم میشه اسم دکترت رو بگی وعکس بینیتو بفرستی توی خصوصی برام

سلام گلم  راضی هستین از دکتر؟ از لحاظ تنفس و...

اره خوبه بد نیست حالا نمیدونم ورم دارم یا نه چون وقتی عمل کردم بعد باز کردن گچ بخاطر کرونا نرفتم ویزیت ببینم چی میگه

از لحاظ تنفس هم گاهی وقتا خوبه گاهی وقتابینی م کیپ میشه ولی در کل خوبه 

چون ۵ ماه از عمل میگذره میگم شاید ب مرور بهتر شه

دورهمی اگه هست  پس عکسامونو بزاریم بقیه ببینن نظر بدن  بعد زود پاک کنیم

سلام عزیزم شما با دکتر جواد خالقی عمل کردی راضی هستی؟ چون من انحراف شدید دارم عکسمو که براش فرستادم گفت خیلیم شدید نیس قابل اصلاحه،شما نظرت راجبش چیه

اره خوبه بد نیست حالا نمیدونم ورم دارم یا نه چون وقتی عمل کردم بعد باز کردن گچ بخاطر کرونا نرفتم ویز ...

عزیزم من بهت درخواست دوستی دادم، اگر میشه قبول کن ک بهت پیام بدم، سوال دارم ممنونم

2810