2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال.من کارای دکتر ابیانه رو از پیجشون نگاه کردم.انگار کار گوشتی زیاد انجام نمیدن.درسته؟من بینیم گوشتیه و دنبال دکتر خوب میگردم

هم تهران میتونم عمل کنم هم یزد و اصفهان

اگه گوشتی هستید این دکترا گزینه های خوبی هستن 

نیما برادران 

جواد خالقی 

دکتر ایلخانی 

برید مطباشون هر کدومو بیشتر پسند کردید باهاش عمل کنید 

خالقی تجربش بیشتر 

اگرم استخونی هستید 

دکتر سلطانی فر 

دکتر ابیانه 

دکتر نادریان 

حسنانی 

سلطانی فر فانتزی کار 

اون یکیا طبیعی کارن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بابا بخدا ديگه همه ي ما خبره شديم...تو هم سعي كن چند تا پست پشت هم تبليغ نزاري كه خيلي تابلو ميشي... ...

عزیزم شما عمل نکردین؟ دیدم پارسال درباره سجادیان سوال کردین خواستم تجربتون رو بدونم

بچه ها سلام متاسفانه طی یک بدشانسی مریض شدم! مریض نه ها! ....  مررررررررررررریییییییض ..... ! ...

عزیز من توی لبست شما اسم دکتر شیرازی رو ندیدم میشه بگی ازش چیزی شنیدی ؟ من بینی م گوشتیه و یه چیزی  بین طبیعی نیمه فانتزی میخوام عمل کنم

از من میشنوین پیش متخصص گوش و حلق و بینی برین نه جراح عمومی که همه عملا از جراحی سینه، پیکرتراشی،... ...

مگه دكتر گوش و حلق و بيني نيست؟

تخصصش گوش و حلق و بينيه

اگه چيزي ميدونين بگين بهم

چون ازش وقت عمل دارم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
اخیراً یک دکتر ترک تو اینستاش استوری گذاشته بود که دکتر محمدخانی از پستش استفاده کرده و به جای عمل خ ...

چيكار كننننم وقت عمل دارم باهاشون

آخه عملارو زنده ميذاره تو پيجشا

من خيلي دوس داشتم مدلاشو

كاش من تهران بودم از نزديك ميرفتم ببينم

شماها نرفتين مطبش؟

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
2810