مطب گردي دكتر احمدي:
١٨ابان ٩٨
امروز براي بار پنجمه كه ميرم مطب دكتر احمدي
اكثر بچه ها جريان منو با احمدي ميدونن.
وارد كه شدم يه دختر خانمي با بينيه يك ماهه بود قبلا بينيش گوشتي بود عكس قبلشم ديدم
چسب داشت اما خوب جمع كرده بود فرمشم خوب بود اما خيلي ورم داشت
اونجا يه نمونه از محمد ابراهيمي ديدم كه با دوستش اومده بود خيلي خوشگل بود ولي استخواني بود مشكلي نداشت فقط با دوستش اومده بود كه دوسش پيش احمدي مشاوره بره
مطب خلوت بود ديگه نمونه نديدم زود نوبتم شد رفتم تو بعدش كه رفتم سي تي اسكن گرفتم برگشتم مطب نمونه بود (هزينه سي تي تو مركز كوثر گلستان چهارم با بيمه نيروهاي مسلح شد٤١هزار)
يه نمونه يكماهه بود قبلش خيلي بزرگ بود والان پر از ورم پره ها بشدت ورم كرده بود و سوراخا خطي بود نسبت به قبلش خيلي بهتر شده بود اما من كلا خوشم نيومد از اون نمونه چسبم داشت.
يه سه ماهه بود خوب بود اما با پروجكشن بود هنوز قبل عملشو ديدم فاجعه بود خدايي نسبت به قبل عالي بود اما احتمالا بيشتر از اين نتونسته كوچيك كنه دكتر،چون خيلي قبل عمل بزرگ بوده اونم چسب داشت
يه چهار ماهه هم بود استخواني و عالي بود
يه چهارماهه ديگه هم همينطور عالي بود يه ١٠ساله بود يكم تو رفتگي داشت كه خودش ميگفت از قبل بينيه خودمم تو رفته بوده
همه نمونه ها بدون كوچكترين جاي بخيه
همه قرينه
همه بدون مشكل تنفسي
همه كلوملا پايينتر از پره ة متناسب
٠٠٠٠
و اما مشاوره خودم....
ادامه مطب گردي دكتر احمدي
ببينين دوستان
دكتر احمدي هر بيني رو بر اساس بيس صورت طرف و فرم قبليه بينيه خود فرد جراحي ميكنه
من اصلا نديدم تو مطبش بينيها شبيه هم باشن
قبلا تو ويسام گفتم كه من نمونه زشتم ازش ديدم كه اصلا باب سليقم نبوده اما نمونه خراب نديدم
مشكل تنفسي يه مورد كلا ديدم كه اونم خودش ميگفت قبلا مشكل شديد تنفسي داشته. و اينكه كاملا دمدميه طبق گفته بعضي دوستان و واقعا درسته.
اما از نظر من بازم ميگم از نظر من دكتر كم ريسكيه
چيزي كه فهميدم اكثر عملاش پر ورمه يا حداقل ميتونم بگم ورمها دير ميره تو نمونه هاش كه البته اكثر دكترها اينطورين نميشه اينو ملاك قرار داد.اما كبودي تو نمونه ها كمه
چيز ديگه اينكه اكثر عملاي دكتر بسته انجام ميشه و به همين دليل اكثر رد بخيه مشاهده نميشه و انصافا حتي عملهاي بازشون هم رد بخيه نداره من قبلا ديدم.
حالا اينكه چه معايب و مذايايي داره اين عمل بسته نميدونم .
در مورد مشاوره خودمم امروز ١٨ابان ٩٨
رفتم تو سريع نشستم جلو دكتر با كلي استرس
گفت بفرما
گفتم براي مشاوره مزاحم شدم
معاينه كرد گفت يه انحرافي داري كه بايد اصلاح بشه برات سي تي مينويسم
گفتم كجي ظاهريم چطور؟
گفت نميتونم بگم كامل رفع ميشه اما چون كمه خيلي بهش فكر نكن
گفتم بچه شير ميدم گفت انتيبيوتيك بعد عمل تا ده روز بايد بخوري براي بچه ضرري نداره اما تو شيرت ترشح ميشه و ممكنه شيرتو كم كنه.
گفت بايد خوب استراحت كني و كمكي داشته باشي و گرنه عمل نكن
گفتم .......ادامه داره