2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم رفتم مطبش مورد خوب دیدم از کسایی هم که پرسیدم راضی بودن فقط یه خانمه یکم بینیش از نظر من بد ...

نه استرس نگیرید اگه کارهاشو از نزدیک دید و پسندیدید تردید نکنید و انشالله عمل کردید حتما بیاید و نتیجه رو بگید

دکتر حسن فیروزی دوست منوو عمل کرده و خیلی خوب شده. بینی اش گوشتی بودو و نصغ صورتشو گرفته بود. ولی الان بینی اش اونقدر خوب شده که دلم می خواد برم عمل کنم پیشش 

کاراشو می تونین توی سایتش بیینینhttps://dr-firoozi.com/

سلام دوستان من خیلی سال قبل بینیمو عمل کردم ولی الان دوباره بزرگ شده میخوام مجدد عمل کنم بین دکتر احمدی و ایلخانی کدوم بهتره.بینیم گوشتیه و اصلا نشون نمیده قبلا عمل کردم ایراد نداره فقط بزرگه.اگه کمکم کنید ممنون میشم

ن جانم نزدم الانم باردارم میشه زد یعنی

نه دیگه 

اون موقع که نبودی باید میزدی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام دوستان من خیلی سال قبل بینیمو عمل کردم ولی الان دوباره بزرگ شده میخوام مجدد عمل کنم بین دکتر اح ...

ایلخانی رو نمیشناسم احمدی رو برو مشاوره بهت میگه میتونه ترمیم کنه یا نه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

تو رو خدا اشتباه منو نکنید یه دکتر درست و حسابی پیدا کنید من که گند زدم به زندگیم و قیافم خدا ذلیلش کنه دکتر ایرج علی اکبری رو دماغمو کج کرده از یه طرفم تیغشو باز گذاشته اگه خراب کرد دکتر دماغتونو زیر دوسال شکایت کنید تا نتیجه بگیرین من نکردم الان دارم میدووم دنبالش اعتمادبه نفسمی از دست دادم همه دکترام ۳۰میلیون  ازم برا ترمیم میخوان اینایی که اینجا یا تا پیجش تعریف الکی میکنن همه زر میزنن بخدا پیجشم عکسا مال خودش نیست کافیه برید مطبش ببینید چقدر شکایتی داره ولی چون پارتیش زیاده راحت گنداشو جمع میکنه 

2810