2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015431 بازدید | 66527 پست
سلام عزيز من ديروز صبح عمل كردم با دكتر غلامرضا احمدي

حتما نتيجرو بگيد لطفا

دكتر احمدي يكي از گزينه هاي من هستن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سلام بچه ها من چند روز دیگه معاینه سه ماه بعد عمل دارم..... خیلی استرس دارم.   ... میترسم کورت ...

ببخشید میتونم عکس بینیتونو ببینم چون منم اونجا که قوز داشته یطرفش تیزه یطرفش گرده و الان که ورما کم شده مشخص شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز کسی زیبایی شناسی بینی رو میدونه؟من اصلا نوک بینیمو دوست ندارم چون از نیمرخ دراز بنظر میرسه.من صورتم پره و درشت ولی با اینحال هنوزم درازه.

دکترم که میگه بینیت ترمیم میخواد که اگه یسالم تموم شه ببینم میشه کوتاه ترش کرد؟قبلا فرورفته بود یطرفش الان این.همش تا الان بخودم میگفتم ورمه شاید کمتر میشه ولی تا الان نشده.پنج ماه و هشت روزه جراحی کردم و تمام روزو به ترمیم فکر میکنم.خسته شدم از چسب 😓

٨ دي ١٣٩٨ 

جراح دكتر غلامرضا احمدي 

روز قبل عمل با دكترم تماس داشتم و به من گفت از ساعت ١١شب ناشتا باش و چيزي نخور و ساعت ٦:٣٠ صبح كلينيك باش( كلينيك مبين)

راس ساعت اونجا بودم پذيرش انجام شد مقداري پول نقد بردم و مابقي رو از كارت كشيدم كه جمعا شد ٨/١٥٠/٠٠٠٠،بهم يه ساك دادن كه بعدش گفتن برو طبقه سوم وارد سالن كه شدم ٣ تا پرستار بودن و تاجايي كه يادمه ٤ تا اتاق بود ٢ تا خصوصي و ١ پنج تخته بود كه من خصوصي گرفتم بعد از آماده شدن ازم نوار قلب گرفتن و منتظر شدم تا برم داخل از حس و حالم براتون نگم كه كلي استرس داشتم اهان راستي يه قرص آرامبخشم بهم دادن، همينطور كه تو فكروخيال لحظه به هوش اومدن و درد وناراحتي كه نميدونستم در انتظارمه يا نه،يهو صدام زدن از همراهام خدافظي كردم و رفتم طبقه بالا كه اتاق عمل اونجا بود.

وارد كه شدم حس غريبي داشتم يه اتاق بزرگ با يه تخت بلند باريك كه من قرار بود روش بخوابم قبل اينكه برم رو تخت بخوام يهو با دكتر مواجه شدم يه نگاهي كرد به صورتم و سلام وعليك كرديم كه در همان حالت ايستاده بينيمو معاينه كرد صورتمو به سمت چپ برگردوندم كه ديدم عكسام روي برده بعدش بهم گفتن كه روي تخت دراز بكش همينطور كه داشتم دراز ميكشيدم حس ميكردم قلبم داره مياد تو دهنم پرستاري كه رگ دستمو گرفت منو به آرامش دعوت ميكرد نميدونستم اون لحظه از دكتر چي بايد بخوام فقط تنها چيزي كه به ذهنم رسيد تا به دكتر بگم(اقاي دكتر من از ١٠ تا دكتر گذشتم تا به شما رسيدم،لطفا منو در مقابل خانوادم سر بلند كنيد) دكتر خنديد وكلي سر به سرم گذاشت و در آخر اينو از دكتر خواستم كه كجي بينيمو تا جايي كه ميتونه اصلاح كنه بازم بهم قولي نداد ولي گفت من تمام تلاشمو ميكنم 

همينطور كه داشتن مشخصاتمو ميگفتم يهو از هوش رفتم و ديگه چيزي يادم نيست فكر ميكنم حدود ٢ ساعتي تو اتاق عمل بودم به هوش كه اومدم روي صورتم احساس سنگيني ميكردم و چشمام كاملا تار بود كه پرستار بهم گفت با دهن نفس بكش هي سرمو ميچرخوندم و مدام توصيه ميكردن كه اين كارو نكن ولي اصلا درد نداشتم فقط كلافه بودم كه چرا نميتونم دو رو ورمو كامل ببينم فكر كنم ٢٠ دقيقه يا نيم ساعت گذشت كه منو بردن تو اتاقم(ساعت ١١ صبح)،كه بعد نيم ساعت گفتن آبميوه بخورم و برام كمپرس يخ آوردن كه بزارم روي چشمام خيلي گيج و منگ بودم و دلم ميخواست بخوابم ولي نميتونستم بعد خوردن آبميوم رفتم سرويس بهداشتي و گفتن كه ميتوني مرخص بشي از شدت ضعف و بيحالي جلوي در سرويس بهداشتي از هوش رفتم و پرستارا اومدن و بلندم كردن باهامو بالا گرفتن تا حالم بهتر شد خلاصه يكم كه حالم جا اومد مرخص شدم و اومدم به سمت خونه

هنوزم باورم نميشه كه منم عمل كردم و روي اين غول بي شاخ و دم رو كم كردم تا قبل از اينكه عمل كنم جراحي برام شبيه يه كابوس شده بود ولي بعدش ديدم خيلي راحت تر از اون چيزي بود كه فكر ميكردم

وقتي اومدم خونه يه ربع به يه ربع يخ ميزاشتم كه حدس ميزنم تاثير گذار بوده چونكه اصلا كبودي ندارم فقط خيلي كم ورم دارم كه اصلا به چشم نمياد توصيه ميكنم كه بعد عمل حتما آبميوه فراوان ميل كنيد( آب كرفس آب سيب آب هويج) فقط آب كرفسو تنها نخوريد با اون يكي ها قاطي كنيد كه ضعف نكنيد 

راستي تا فراموش نكردم اينم بگم كه من يه نوزاد ٧ ماهه دارم كه شير خودمو ميخوره و بايد تا ١٢ ساعت بهش شير نميدادم تا عوارض بيهوشي از بين بره كه بتونم شير بدم و تو اين مدت مدام شيرمو ميدوشيدم و ميريختم دور خداروشكر بعد ١٢ ساعت به راحتي شير دادم و مشكلي پيش نيومد

جراحي بيني در حالي كه سادست نياز به مراقبت زيادي دارد و حتما بايد كمكي داشته باشين مخصوصا كساني كه نوزاد دارن كه من از اين بابت خداروشكر مشكلي نداشتم از بين داروهايي كه دكتر بهم داد يه سفالكسين داد كه منع شيردهي نداشت ولي سلكسيب(براي ورم بيني) منع شيردهي داشت و من مصرف نكردم، فرداي روز عملم يه آمپول بتامتازون زدم و آب آناناس رو از امروز شروع كردم ١٠ دي هم بايد برم كلينيك كه تامپون هارو بكشم شرح جراحي من تا اين لحظه...

ببخشید میتونم عکس بینیتونو ببینم چون منم اونجا که قوز داشته یطرفش تیزه یطرفش گرده و الان که ورما کم ...

عزیزم تو عکس مشخص نیست.... من فرو رفتگی داره یه طرف جایی که قوز بوده 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
دوستان یه بنده خدایی با دکتر بلاجی عمل کرده و اصلا راضی نیست عکسهاشم تو گروه گذاشت اگد تو لیست کسی ه ...

کدوم گروه ؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام عزيز من ديروز صبح عمل كردم با دكتر غلامرضا احمدي

خیییییلی مبارکه عزیزم.

چقدر خوبه که دیگه دغدغه انتخاب دکتر و کی خوبه و کی اینجا رو کم میکنه و این قسمت دست نمیزنه و...نداری

امیدوارم به نتیجه دلخواهت خیلی نزدیک باشه

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

دوستان تو رو خدا هر کی هر نظری راجع به سامی داره بگا اگه کار خراب ازش دیدید بگید ؟ از ظهر که اون مورد که با بلاجی فمل کردخ رو دیدم دادم از عمل پشیمون میشم چون مثلا نمیدونستم بلاجی خرابکاره 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
دوستان تو رو خدا هر کی هر نظری راجع به سامی داره بگا اگه کار خراب ازش دیدید بگید ؟ از ظهر که اون مور ...

سامی جز کم ریسک ترین هاست 

اما خب قیمتشم بالاس انگار 20 تمن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
غلامرضا احمدی عکساشو دیدم کارش خوب نیست که انقد تعریف میکنید

من هفت بار رفتم مطبش نشستم نمونه ديدم 

نميگم همه عالي بودن و هيچ مشكلي نداشتن و خودمم هنوز نميدونم نتيجه عملم چقدر رضايت بخشه و هيچ تعصبي هم نسبت به ايشون ندارم.اما واقعا از نگاه من دكتر كم ريسكيه.

و نمونه هاي پيجي كه پيج خودشم نيست و يكي از بيمارا براش پيج زده ،قابل قياس با نمونه هاي واقعيش نيست.در هر حال بايد خودتون برين از نزديك ببينين

من هفت بار رفتم مطبش نشستم نمونه ديدم  نميگم همه عالي بودن و هيچ مشكلي نداشتن و خودمم هنوز نمي ...

مهربان جون تو این  موارد نظرت راجع به احمدی چیه؟

کم کردن پروجکشن

باریک کردن تیغه بینی

اختلاف سطح کلوملا و پره ها

با توجه به مواردی که دیدی،جمع بندیت چیه

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

من تو نمونه هاش ديدم كه پروجكشن رو متناسب جمع ميكنه و ديدم نمونه هايي كه حتي خيلي كم نكرده به نظرم خيلي به بيس صورت بيماراش توجه ميكنه ولي نديدم موردي كه مثلا بگم كاش پروجكشن رو كمتر ميكرد.

تيغه رو هم باريك ميكنه معمولا

توي نمونه هاش ديدم براي بعضيا هم سطح بوده يكي دو مورد ازشون پرسيدم خودشون اين مدلي خواستن 

بعضياشم شايد سليقه خود دكتر بوده و نمونه هم ديدم كه كلوملا پايين تر بوده

بازم ميگم سليقه ها فرق داره 

بايد چندين بار بشيني نمونه ببيني كه با سليقه ات جوره يا نه 

من قبلا هم گفتم نمونه هايي هم ديدم كه خوشم نيومده اما جمع بندي كه كردم ديدم با اكثر نمونه ها سليقه ام جوره.

حالا باز برو خودت ببين

2810