yasilove مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4145 عنوان دیت هم جزو آمار رل حسابه⁉️ 118 بازدید | 12 پست مثلا یکی بپرسه با چند نفر بودید فقط پارتنر و رل میگید یا دیت رفتن هم حساب میکنید❓ متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔 امروز | 09:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیطان_جهنم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 1991 دیت که رل محسوب نمیشه جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.
yasilove مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4145 دیت که رل محسوب نمیشه موافقم یه تاپیکی دیشب زدم بعضیا اونم حساب میکردن متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔
شیطان_جهنم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 1991 موافقم یه تاپیکی دیشب زدم بعضیا اونم حساب میکردن اینجا رو بیخیال اینجا بعضیا افکارشون اصلا قابل درک نیست جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.
yasilove مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4145 با چندنفر بودی😃 تا مبنای محاسبه چی باشه 😁 متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔
لالاله_واژگون عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6011 تا مبنای محاسبه چی باشه 😁 هردو امارو بگو قبوله😅 کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
yasilove مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4145 هردو امارو بگو قبوله😅 اگه مبنا همون پارتنر و رل باشه با احتساب نوجوونی و خامی و پچگی همه رو هم ۴ قبل ازدواجاگه صرف دیت رفتن و چت کردن و اینا باشه که منجر به رابطه نشده باشه نمیدونم آمارش واقعا شاید ۱۰ متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔
لالاله_واژگون عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6011 اگه مبنا همون پارتنر و رل باشه با احتساب نوجوونی و خامی و پچگی همه رو هم ۴ قبل ازدواجاگه صرف دیت رفت ... چه عجب یکی صادقانه جواب داد توی این سایت . عزیزم زنده باشی خوشبخت کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
yasilove مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 4145 چه عجب یکی صادقانه جواب داد توی این سایت . عزیزم زنده باشی خوشبخت آمار اینجا من نمیدونم واقعا از کجاست نه با میانگین فامیل میخونه نه مدرسه نه دانشگاه نه جامعه انگار یه روستای دور افتاده تو قرون وسطاست. متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷♂️ دانشجو حسابداری 👩🎓 کاش تو اینجا بودی 💔
لالاله_واژگون عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6011 آمار اینجا من نمیدونم واقعا از کجاست نه با میانگین فامیل میخونه نه مدرسه نه دانشگاه نه جامعه انگار ی ... این حرفتم تازگی داره . حق گفتی😂 کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
فندوقی_بادومی عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 1245 موافقم یه تاپیکی دیشب زدم بعضیا اونم حساب میکردن بعضیا اینجا سلام احوال پرسیم دیت حساب میکنن
لالاله_واژگون عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6011 آمار اینجا من نمیدونم واقعا از کجاست نه با میانگین فامیل میخونه نه مدرسه نه دانشگاه نه جامعه انگار ی ... عزیزم هرجا لازم داشتی خبرم کن نخونده حرفتو تایید میکنم😄😇 کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇