2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برداشتن گچ خیلی راحته فقط حتما یکساعت قبل برید زیر دوش و کلی زیر آب بمونید تا گچ شل بشه و راحت دربیا ...

فردا برش ميدارن،ولي اعصاب نزاشته واسم حرصم ميگيره ميخوام دست بزنم نميشه.يه چيز اضافي رو صورتم اذيتم ميكنه

دوستان نظرتونو بگید 

دکتری که همرو یه مدل عمل میکنه بهتر یا کسی که هر بینیش با بینی دیگه فرق داره ؟؟؟؟؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دوستان نظرتونو بگید  دکتری که همرو یه مدل عمل میکنه بهتر یا کسی که هر بینیش با بینی دیگه فرق د ...

به نظر من امكان نداره همه ي بيني ها يه فرم باشن.شما از نزديك كار دكتري كه اين كارو ميكنه ديدين!؟

سلام بچه ها من چند روز دیگه معاینه سه ماه بعد عمل دارم..... خیلی استرس دارم.  ... میترسم کورتون بزنه  یا کلاژن ساز 

من فرورفتگی دارم سمت تیغه چپ ام تیغه راستی بالاتره استخوانش 

خلاصه از ترس دارم   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

البته خیلی معلوم نیس ولی بازم دست که میزنم معلومه... فک کنم باید بینیم روتوش کنه 

دوستان خواهش ميكنم جواب بدين،وقتي گچ روي بيني اذيت ميكنه(درد نه ها فقط كلافه ميكنه)چيكارا ميتونيم بك ...

برو تو نت فیلم ببین یه مسکن بخور بخواب 

دوستان نظرتونو بگید  دکتری که همرو یه مدل عمل میکنه بهتر یا کسی که هر بینیش با بینی دیگه فرق د ...

هر کس بینیش و فرم صورت فرق داره برا همین هرکس یه مدل عمل کنه 

یا اینکه فرم صورت شبیه اون صورتی باشه که از مدل عمل شده بینیش خوشتون میاد 

به نظر من امكان نداره همه ي بيني ها يه فرم باشن.شما از نزديك كار دكتري كه اين كارو ميكنه ديدين!؟

بله بیشتر دکترا همین جورین 

تیز و دراز یا همه از دم منگنه ای. کپ هم که نیستن به هر حال دستگاه کپی که نیست دکتر 

اما شباهت خیلی زیااد دارن به هم بینی هاشون 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
2810