2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست
اما من فکر میکنم بینی، مرکز ثقل صورته. قلب سومه آدمه!  دومیش پا بود!

منکه میگم قلب دومه   

پا الکی خودشو جا کرده این وسط  

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند سال پیش یه نمونه گوشتی خیلیی بزرگ از کوچک زاده دیدم که خوب شده بود اون موقع ۳ و ۷۰۰ داده بود& ...

کوچک زاده بینی منو قبول نکرد خیلیم بینیم گوشتی نیست فقط چون قوز و افتادگی نداشتم قبول نکرد

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
کوچک زاده بینی منو قبول نکرد خیلیم بینیم گوشتی نیست فقط چون قوز و افتادگی نداشتم قبول نکرد

عالیان و رسول پناه و میلانی  میگن خوب گوشتیو درمیارن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

تقریبا گوشتی کارارو همرو مطب رفتی 

انتخاب نکردی هنوز ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
یه پوست معمولی گاهی لک و جوش میزنما.اما هرشش ماه یبار چهل روز ناشتااا خاکشیر و کاسنی و شاتره میخورم ...

کاسنی و منم شنیدم خیلی واسه پوست خوبه چه کار خوبی میکنی!منم میخوام خوردن کاسنی و تو برنامه هام بذارم از بابونه که خیلی راضی بودم ببینم تاثیر کاسنی چطوره!

کاسنی و منم شنیدم خیلی واسه پوست خوبه چه کار خوبی میکنی!منم میخوام خوردن کاسنی و تو برنامه هام بذارم ...

کاسنی فقط به طور مجزا نخور عوارض داره برای خانم ها حتمااا باید با شاتره خورده شه 

در بيست روز اول بعد از عمل نوشيدن دمنوشها توصيه نميشه. آب ميوه و مايعات و كرفس و اناناس و الوورا ميل ...

سلام

شایلین جان من سه ماهو ۴روزه از عمل بینیم میگذره

۴روزه چسب نمیزنم و بینیم باز داره ورم میکنه؟

بابونه باز هم تاثیر داره؟

این ورم تا کی بیشتر میشه؟

من چون بینیم کج بود و گوشتی ورمم زیاد بود

ببخشید کسی راجب دکتر های همدان اطلاعات داره؟ واینکه شهر دیگه عمل کردن خیلی سخته؟ 

من همدان عمل ۴ ماه و ۱۲ روزه .و اصلا راضی نیستم بینیم مشکل خاصی نداشت و الان پره ایراده.خوده دکتر گفته سره ۶ ماه بیا ترمیم کنم واست.دکترم اسمش غلامرضا بهنود

سمیرا جان دکتر پریاوی خو گچساران هست ولی دوستم باهاش عمل کرده الان تیغه بینیش کج شده ولی با اینکه ف ...

شنیدم حدود نصف عملاشو خودش انجام نمیده دستیارش انجام میده 

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
2810