در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من چند سال پیش یه نمونه گوشتی خیلیی بزرگ از کوچک زاده دیدم که خوب شده بود اون موقع ۳ و ۷۰۰ داده بود& ...
کوچک زاده بینی منو قبول نکرد خیلیم بینیم گوشتی نیست فقط چون قوز و افتادگی نداشتم قبول نکرد
مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
کوچک زاده بینی منو قبول نکرد خیلیم بینیم گوشتی نیست فقط چون قوز و افتادگی نداشتم قبول نکرد
عالیان و رسول پناه و میلانی میگن خوب گوشتیو درمیارن
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
تقریبا گوشتی کارارو همرو مطب رفتی
انتخاب نکردی هنوز ؟
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
یه پوست معمولی گاهی لک و جوش میزنما.اما هرشش ماه یبار چهل روز ناشتااا خاکشیر و کاسنی و شاتره میخورم ...
کاسنی و منم شنیدم خیلی واسه پوست خوبه چه کار خوبی میکنی!منم میخوام خوردن کاسنی و تو برنامه هام بذارم از بابونه که خیلی راضی بودم ببینم تاثیر کاسنی چطوره!
خیلی خیلی ممنونم شایلین عزیز🌹🙏🏻 فقط ممکنه درباره این پنبه توضیح بدید . البته من تمام نظرات شمارو تو گروه خوندم ولی باز متوجه نمیشم دقیقا باید چیکار کرد و پنبه رو کجا گذاشت ؟!
ببخشید کسی راجب دکتر های همدان اطلاعات داره؟ واینکه شهر دیگه عمل کردن خیلی سخته؟
من همدان عمل ۴ ماه و ۱۲ روزه .و اصلا راضی نیستم بینیم مشکل خاصی نداشت و الان پره ایراده.خوده دکتر گفته سره ۶ ماه بیا ترمیم کنم واست.دکترم اسمش غلامرضا بهنود
سمیرا جان دکتر پریاوی خو گچساران هست ولی دوستم باهاش عمل کرده الان تیغه بینیش کج شده ولی با اینکه ف ...
شنیدم حدود نصف عملاشو خودش انجام نمیده دستیارش انجام میده
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم