2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام گلم خوبم ت چطوری  ن هنوزم چسپ میزنم راستش دکترم خارج از کشور نتونستم برم معاینه....... من ...

من فقط شبها چسب میزنم دکترم گفت اگه روزا هم بزنی باعث میشه تورم بینی دیرتر خوب بشه همون یک ماه برای روز کافیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط شبها چسب میزنم دکترم گفت اگه روزا هم بزنی باعث میشه تورم بینی دیرتر خوب بشه همون یک ماه برای ...

واقعا  باید زنگ بزنم مطب بپرسم 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
من بین کوچکزاده و ابیانه موندم نمیخوام خیلی حساس باشم ولی دوتاشون به نظر بد نمیان

من چند سال پیش یه نمونه گوشتی خیلیی بزرگ از کوچک زاده دیدم که خوب شده بود اون موقع ۳ و ۷۰۰ داده بود 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
واقعا    باید زنگ بزنم مطب بپرسم

سلام نازنين جان

چطوري؟

اگر پوست بيني نازك داري ممكنه چسب زدن طولاني باعث مشكل بيني ات بشه اما در حالت پوست گوشتي و ضخيم مدت زمان چسب طولاني تره. 

من توي سايت يكي از پزشكها خوندم كه نوشته بود بين 2 تا 6 ماه چسب به تشخيص پزشك.

البته خودم دقيقا دوماه چسب زدم، كه قطعا كم بود ولي بخاطر الرژي به چسب نميتونستم ادامه بدم و دكتر گفت متوقف كن. اولش ورم خيلييييييي زياد شد ولي كم كم فروكش كرد...

راستي دمنوش بابونه رو فراموش نكن. خيلييييييييييييي موثره...

مي تونم بگم هر بار كه يك ليوان دمنوش بابونه مصرف ميكنم بلافاصله متوجه كاهش سايز و كم شدن ورم ميشم!   

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
[QUOTE=114157666]خواهش میکنم اشتباه تایپ کردم نوشتم یه قطره! کل قطره ای که خریدی با سرنگ بریز داخل د ...

سلام عزيزم

نگران نشو. طبق دستور پزشكت انجام بده،

شايد پزشكها در موارد خاص تجويز متفاوتي داشته باشند ولي روتين نرمال همون شستشو با سرم معمولي هست. 

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام نازنين جان چطوري؟ اگر پوست بيني نازك داري ممكنه چسب زدن طولاني باعث مشكل بيني ات بشه اما در ح ...

سلام شایلین جون.... چطوری خوبی؟؟ پوست بینیم خییییلی نازکه اما امان از ورم مخصوصا اینکه سمت چپ بیشتر ورم داره...... هنوزم به بینی جدیدم عادت نکردم برا همین تصور اینکه با بینی بدون چسپ برم بیرون سخته..... 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
سلام شایلین جون.... چطوری خوبی؟؟ پوست بینیم خییییلی نازکه اما امان از ورم مخصوصا اینکه سمت چپ بیشتر ...

چند وقته عمل کردین ؟؟من تصمیم دارم فعلا شبهاچسب بزنم ولی روزا فقط 40 روز چسب زدم چند روزیه جای چسب روی بینیم می مونه مثلا یه خط فرو رفته با اینکه خیلی دقت میکنم که صحیح چسب بزنم . به نظرم اگه بیشتر از دو ماهه که عمل کردین فقط شبها چسب بزن

دوستان چرا تا وقتی چسب شبانه میزنیم تیغه نازکتر هست چسب ک کامل قطع میشه ورم زیاد میشه... کی خوب میشه.. چرا بینی من بعذ 5 ماه تازه شده سیب زمینی ابپز اخع..

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
دوستان چرا تا وقتی چسب شبانه میزنیم تیغه نازکتر هست چسب ک کامل قطع میشه ورم زیاد میشه... کی خوب میشه ...

چون چسب باعث میشه پوست بینی که موقع عمل اوردن بالا و دوباره گذاشتنش سرجاش،به استخوان بچسبه.وقتی مدت چسب زدن تمام میشه پوست کمی به حالت قبل برمیگرده و حدودا یه سااال و برای گوشتیا حدودا دوسال زمان میبره پوست سرجای خودش فیکس شه و ورم نداشته باشه

کمی صبور باشید🙃

چون چسب باعث میشه پوست بینی که موقع عمل اوردن بالا و دوباره گذاشتنش سرجاش،به استخوان بچسبه.وقتی مدت ...

من از دکترم دورم ، دیشب براشون عکس فرستادم میگ مشکل چیه:! 

من عکسا رو نگاه میکنم میبنم چقدر بینیم بهتر بوده وقتی جسب شبانع میزدم چقدر الان بد شده...:-( کلا ادم صبوری نیستم اکر مشکل انحراف شدید نداشتم عمل نمیکردم

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
من از دکترم دورم ، دیشب براشون عکس فرستادم میگ مشکل چیه:!  من عکسا رو نگاه میکنم میبنم چقدر بی ...

دقیقا عین من- حساس شدم با اینکه الان مشکلی نداره همش با خودم میگم نکنه کج بشه- نکنه استخوان بیاره 0همش استرس دارم دست دخترم نخوره تو بینی ام- کلافه شدم منم اگه انحراف نداشتم عمل نمی کردم-بینی ام خیلی فانتزی نیست کوچولو ومعمولیه در کل چهرم شیکتر شده ولی قبلا به نظرم قیافم مهربونتر بود

سلام شایلین جون.... چطوری خوبی؟؟ پوست بینیم خییییلی نازکه اما امان از ورم مخصوصا اینکه سمت چپ بیشتر ...

هيچ راه حلي نداره!

فقط راهش اينه: تيك ايت ايزي!  

براي منم اوايل سخت بود بدون چسب برم سر كار. بخصوص كه يوهو خيلي غيرمترقبه دكتر گفت ديگه چسب نزن و منم مجبور شدم بزنم روي ترمز و با اون دماغ بسيار زيبا (!) برم توي محيط كار و اجتماع!

بيني دوماهه هنوز خيلييييييييييييي ورم نامتقارن داشت و زشت به نظر ميرسيد، خب خيلي سخت بود بدون چسب توي محل كار برم و همه هم ميخواستن ببينن چه شكلي شده!!    خلاصه خودمو اماده كردم كه هركسي گفت دماغت كجه يا هرچي، من بشنوم و از اون گوش به در كنم... بهرحال اينم بخشي از پروسه جراحي بيني هم كه خودتو آماده ميكني براي هر نوع تجربه اي!) 

روز اول مجبور شدم از تكنيكهاي گريم با سايه و لوازم ارايش استفاده كنم! خط كانتور مي كشيدم كنار بيني (بخصوص قسمتهاي برامده رو سايه تيره ميزدم كه برامدگي ها به چشم نياد. بايد بگم موفقيت اميز بود... امتحان كنيد خيلي جواب ميده!)   

كم كم ديگه بيخيال شدم و براي اطرافيان هم موضوع بيني من عادي شد!

ديگه الان شاد و سرخوش با دماغي كه هنوز ورم نامتقارن داره ميرم بيرون! 

بهتر شده ولي هنوز نوك دماغم باد داره و شبيه "دلقك آگوست" هستم!

البته يه مدت بيخيال ورم بودم الان مجددا مصرف دمنوش بابونه رو شروع كردم و خيلي خيلي خيلي راضي ام...

خلاصه بيخيال بابا ... اين ايام بايد بگذره و ميگذره!

سخت نگير!

ولي اگه بيني پوست نازكي داري زياد چسب نزن، چون رد چسب بمونه ديگه نميره! (هرچند قويا تاكيد دارم بدون مشورت پزشكت هيچ كاري نكن..) 

2810