2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015388 بازدید | 66527 پست

بچه ها بابت این قوزی که میگین من تو مطب نادریان و نوری که رفته بودم  دیدم

یکی از دوستان هم پیش دکتر ناهید تو مشهد عمل کرده اونم میگه تو مطب دکترش  دیده بود از دکترش پرسید گفت  اصطلاحا بهش میگیم گره استخوانی و کاملا شانسیه و ممکنه برای هر بیماری پیش بیاد

حالا اینکه چقد واقعا شانسیه و چقد به مهارت دکتر بسنتگی داره و نمیدونم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم عمل نکردم یبارم مطب احمدی رفتم و فقط ی نمونه دوماهه دیدم ک ی ذررررره برامدگی داشت رو قسمت ...

اهان پس میری مطب.خیلی هم عالی

درجلسه مشاوره از پزشکت حتما بپرس که نوع بینیت چطوریه بالمس متوجه میشه که استخوانی که قسمت قوز داری به چراحی نیازداره اگر جراحی استئوتومی  مدنظر دکترباشه احتمال بوجود اومدن قوز وجود داره ‌ه مقصرش هیچ پزشکی نخواهد بود...قوز باماساژ یا همون فشاد زیااااااد توسط پزشک در قسمت قوز و ورزش رفع میشه بازم ببین مراجعین چیا میگن چون میحای عمل کنی دقتت از بقیه بیشتره بیا اینجا بنویس عمل کردی 😘

اهان پس میری مطب.خیلی هم عالی درجلسه مشاوره از پزشکت حتما بپرس که نوع بینیت چطوریه بالمس متوجه میشه ...

ممنونم عزیزم از راهنمایییت🙏🏻😘

بله گویا این قوز شانسیه😁و تاحدودی رفع شدنی🙃

حتما میام و مینویسم عزیزم❤❤

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه ها من امروز رفتم تامپون رو ورداشتن واسم. تازه فهميدم من كلا به روش بسته عمل شدم و اصلا بخيه براي من زده نشده. پس اون صحبت من درمورد دستيار دكتر توي اتاق عمل درست نبوده. گفتم بيام اينجا اعلام كنم. 

خيلي از شما توي اين مدت به من كمك كرديد و اطلاعاتتون رو در اختيارم گذاشتيد. من هم تلاشمو كردم تا هرچه اطلاعات داشتم توي همين تاپيك اعلام كنم. اميدوارم هركسي عمل نكرده و دنبال دكتر هست دكتر مناسب خودشو پيدا كنه اونايي هم كه عمل كردن اميدوارم زودتر خوب شن و ورمشون كم شه و راضي باشن از بينيشون. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
تامپون خارج كردن درد نداره؟

من مش خارج کرد خیلیییییییییی درد داشت...... کلا قسمت دردناک عمل همون بود 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها من امروز رفتم تامپون رو ورداشتن واسم. تازه فهميدم من كلا به روش بسته عمل شدم و اصلا بخيه براي ...

مبارکا.... انشالله دماغ رویایی

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
خب اگه با ماساژ و فشار رفع ميشه چرا احمدي رفعش نميكنه ؟؟!!!

عزیزم وقتی قوز به وجود میاد بین یک سال تا یک سال و نبم بعد عمل کم کم ازبین میره.البته به شرط اینکه بیمار جلسات ماساژ مرتب بره

سلام دوستان 

من امروز دوتا مطب رفتم ولی بشتر نظرات خود دکترارو بیان میکنم چون زیاد وقت نشد نمونه ببینم

اولین مطب 

مطب غلام رضااحمدی

من رسیدم ی چند تا خانم بودن یکیشون ۲ماه عمل کرده بینی قشنگی داشت گفت استخوانی بوده 

الان کاملا راضی بود بینی قشنگ طبیعی جمع جوری داشت

ی خانم دیگه ام بود گفت بینیم تقریبا گوشتی بوده خیلی خوب جمع کرده بود ولی نوک بینی تیز و یکم قوسش زیاد بود

گف من اصلا تحقیق نکردم دکتر اشناها معرفی کردن اومدم الانم راضیم‌نوک تیز دوس داشتم واسه ی ورم اومده بود

باقی بیمارا تا من از مطب برم بیشتر سن دار و واسه مشکلات گوش حلق بینی اومده بودن

و اما خود دکتر خیلی اروم مهربون بودن دستاشون اونقدر ک میگفتن نمیلرزید

بمن گف بینیت گوشتیه 

قوز نداره افتاده ام نیس فقط چون صورتت خیلی ظریفه تو چشمه بینیت

من گفتم دقیقا بخاطر همین اومدم

گف توقع بالا نداشته باش گفتم نه من فقط دلم میخواد بینی یکم کوچیک شه پره ها و نوکش گفت تا ۶۰درصد میشه 

ی غضروفم میذارم نوک بینیت از غضروف بینی خودت

گفتم یوقتا صبحا بینیم کیپه سی تی ایکن نوشت

خلاصه که گف عکساتو بگیر بیار تا بگم چه میکنیم

دفترچه ام دید که با چندتا دکتر ویزیت شدم گفت دکترا چی گفتن گفتم یکیشون گفته غضروف میذارم واسه تقویت پره هات اقای دکتر یجوری نگاه کرد گف غضروف ؟؟پره؟؟

گف یکی از دکترایی ک رفتی میشناسم ولی نگف کدوم

در کل من فکر میکردم قبولم نکنه از اونجا رفتم سی تی اسکن دادم رفتم مطب دکتر دوم

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)

مطب دوم 

دکتر سیاوش صفوی

من چون دیر رسیدم مطب فقط دوتا نمونه دیدم

یکیش ی اقایی بود ک بینی مردونه قشنگی داشت

ی خانمی بود که نمیدونم چند وقت عمل کرده ولی میگف با پسرم جفتی عمل کردیم و اینکه بنظرم یکم کشیده بود ولی ب صورتشون میومد

خلاصه متاسفانه نمونه ندیدم

ولی اقای دکتر مرد بی نهایت مهربان

اول که کلی سوال میپرسه راجب اینکه مشکل یا سابقه خاصی داری 

الرژی بیا مشکل تنفسی

و...

بعد شروع کرد نگاه کردن بینی اولین دکتری بود ک اینه دستم داد و داخل بینیم دیدم 

گف یکی از پلیپات از اون یکی بزرگتره من ی مقداری کوچیکش میکنم

و اینکه ایشونم گفتن به نیم رخ زیاد دست نمیزنعه و اینکه زاویه بینی من همون زاویه ۹۰تا ۱۰۵ تقریبا

ایشونم گفتن فقط پره  ها و نوک بینی باید جمع بشه 

چون صورت ظریفی دارم

بیمارستان کسری عمل میکنه گف هزینه من چند ساله ۸و۹ با هزینه بیمارستان ۱۳ الی۱۴

یک شبم میمونی بیمارستان

نکته مثبت از نظر خودم این بود گف من پره هاتو از داخل جمع میکنم بخیه ها داخله بینیه  و من خیلی از این بابت رد بخیه ها نگران بودم این برای من مزیته

ایشون گف عکس بگیر و اینکه سی دی عکسارو هم میدن من برات تو مطب طراحی میکنم راضی بودی هفته بعدش عمل میکنم

در کل من از وقت و زمانی ک دکتر واسم گذاشت توصیحات کامشون و این اینه دادن دستم لحظه به لحظه هم چیو بهم نشون دادن راصی بودم

مشکلم نمونه اس فقط که ندیدم

و الان بین دکتر احمدی و صفوی موندم😢🥺

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
2810