2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015401 بازدید | 66527 پست

بچه ها یه چیزی یادم افتاد بگم شاید بدردتون خورد!

بیشتررررر مراجعین دکتراحمدی بینی های استخوانی هستند و بینی های گوشتی چون مدت زیادی ورم دارن و دکتربه هیچ وجه امپول نمیزنه.اکثرا بادکترعمل نمیکنن.من چندباری هم که رفته بودم اونایی که عمل کرده بودن استخوانی اونایی هم که میخواستن مشاوره قبل عمل بدن بازم استخوانی بودن

اگه بخواین منطقی به موضوع نگاه کنید و جامعه اماری درنظر بگیرید بین این همه استخوانی که دکتر داره جراحی میکنه خب قطعاتعداد زیادی قوز هم یافت میشه...

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه😁

بچه ها یه چیزی یادم افتاد بگم شاید بدردتون خورد! بیشتررررر مراجعین دکتراحمدی بینی های استخوانی هستن ...

یعنی نمونه گوشتی ندیدین شما؟؟

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا جواب بدین امروز قراربرم دکتر پانسمان بینیمو برداره و چسب بزنه رفتم حمام خودش دراومد.مشکلی پیش نمیاد تا دوساعت دیگه ک برسم ب مطب؟؟؟

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...
اتفاقا چند تا بچه هاي گروه واتساپ رفتن مطب احمدي همگيشون چند تا گوشتي عالي ديدن.و ميگفتن ك ...

ممنونم عزیزم

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)

Pاتفاقا من دوشنبه پيش دكتر احمدي بودم ازش در مورد كرتون پرسيدم 

گفتم اقاي دكتر شما آمپول كورتون به بيني هم ميزنيد 

گفت بله چرا كه نه، لازم باشه به موقع اش ميزنم 

اتفاقا يكي از بچه هاي واتس آپم باهام تو اتاق دكتر بود 

مريم جونو ميگم

من بین تقوی و رجایی موندم .واقعا نمیدونم چیکار کنم.مشاوره هم‌رفتم‌جفتشونم خوب بودن من نمیخوام بعد عمل پهن بشه دماغم یعنی از استخوانی تبدیل نشم به گوشتی.کسی میدونه کدوم اینا بهتره بعد چند سال؟

سلام دوستان 

مرسی از همگی که تجربیاتتن و به اشتراک میزارید

یه سوال ازتون دارم 

من دندونامو تازگی ارتو کردم و میخوام بینیمو هم عمل کنم 

بعد از عمل تا یک ماه دندون پزشکی نری کافیه یا باید زمان بیشتری باشه 

کلا کسی و دیدید با ارتودنسی عمل کنه یا نه 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مطب گردی دکتر رجایی

۲۱ ابان ماه ۱۳۹۸

خب کلا ۴ تا نمونه بیشتر ندیدم دوتا با چسب و دوتا بدون چسب.

دوستان من با بیمارا صحبت نکردم فقط ظاهرشون رو میگم براتون.

اول از همه ی دختر خانوم جوان بودن ک بینیشون قوووس داشت و سربالا گفتم با دکتر عمل کردید گفتن خیر بعد اومدن کنارم نشستن و واقعا بینیشون عمل شده بود گفتن ۳ ماه پیش با دکتر حمیدرضا نوری عمل کردم. بینی قبلشونو نشون دادن استخوانی کم کار بدون انحراف و بای قوز متوسط بود. گفتم خوبه راضی هستید گفت نه اصلا. بینی من قبل عمل افتادگی نداشت و با صحبت با اقای دکتر قرار بود اصلا بینیرو ندن بالا و خود دکتر هم تاکید داشت اصلا لازم نیست و قرار بود ی بینی طبیعی باشه اما الان بسیار قوس داره و سربالاست.

روتیغشون رو نشونم دادن گفت این برجستگی دراومده ،(باچشم کاملا قابل دیدن بود) وگفت دست بزنم و زدم ی چیز تیز و سفتی بود. گفت فشارش میدم میره تو بعد یذره دوباره میاد بیرون. گفت نمیدونم غضروفه یا نه چون دکتر برام اینجا غضروف کار گذاشته. گفت از هفته دوم من با لمس متوجه شدم ب دکتر گفتم گفت چیزی ک قابل مشاهده نیست من کاریش نمیتونم بکنم و اکثر بینیهای عمل شده وقتی دست روش میکشید پستی و بلندی زیر دست حس میشه. گفت همینطور از هفته سوم کم کم زد بیرون برجستگی و ب دستیار دکتر سرماه نشون دادم گفتن چیزی نیست و ب خود دکتر میخواهید بگید. گفت ب دکتر نشون دادم گفت این چیزی نیست خودش میره و بعدم ی سری چیزا بالاخره پیش میاد و پاشو برو گفتم دکتر قراره چسب بزنید دکتر جواب داده ک وقت چسب زدنو بهت سوال جواب دادم!!😐 کلا خیلیییی از پیگیریهای قبل و بعد عمل ناراضی بود و میگفت قبل عمل هی خودم باید زنگ میزدم کی برم عکس کی برم ازمایش ، شب قبل عمل گفت فقط زنگ زدن ک ۱۲ تومن بریز ب حساب فلان. ۳ تومنم پول بیمارستان داده بود مجموعش ۱۵ تومن ۳ ماه پیش. بعد عملم براچسب و ویزیت و اینا ۵ ۶ نفری میفرستن داخل و اصلا وقت نمیذاره و چندبار ک رفته با دکتر درباره بزرگ بودن سر بینی و اون برجستگی و قوس زیاد و سربالایی حرف بزنه دکتر خیلی بد برخورد میکرده و ناراحت بود منی ک ۱۵ تومن هزینه کردم با اونی ک ۵ تومن هزینه کرده بالاخره باید ی تفاوتی باشه و حداقل زبانی سعی کنه اروم کنه و مریضو ناراحت نکنه و یکم مسئولیت پذیر باشه. بعدم گفت ۵ بار هربار ۴ ساعت مطب دکتر نوری رفتم و با مریضا حرف زده و حتی ی مورد ناراضی ندیده گفته حتما خوبه دیگه،همه هم از دکتر تعریف میکردن،میگفت ولی وقتی بالاخره ی مشکلی از بین اینهمه بیمار پیش میاد دکتر اصلا مسئولیت پذیر نیست و خیلی بد برخورد میکنه. عکس بینیشو موقع باز کردن گچ نشون داد(نیمرخ) مثل عکسای پیج دکتر بود(قشنگ بود ،حتی خط کانتور و اون مدل سر بینیهای پیج دکترم داشت) من بهش گفتم بزرگی نوک بینی و .. احتمالا ورمه و درست میشه. خلاصه الانم چون دکتر نوری خارج از کشوره به این خانوم گفته بود ک برو پیش دکتر رجایی و اومده بود پیش دکتر رجایی ک ببینه این برجستگی چیه.

خب بیمارای خود دکتر رجایی

اولین خانومی حدود ۶۰ ساله با بینی بسیاااااااار پروجکشن دار و رادیکس بسیار بالایی داشته ک انگار بینی و پیشونی در یک خط هستند و نوک بینی بسیاااااار تیز. میزان سربالایی بینی خوب بود از ۹۰ درجه یکم بیشتر بود، تیغه بینی هم کاملا صاف و بینی باریکی داشت متقارن هم بود.

دومین اقایی بودن با چسب ک خیلی نمیشد نظر داد اما سر بینیشون ک بیرون بود خیلیییی تیز بود ،پروجکشن داشت.

سومین خانوم دکتری بودن ک چسب داشتن از پوستشون میشد فهمید ک ضخیم و گوشتی بودن الان کاملا بینیشون قلمبه بود که البته با چسب خیلی نمیشه نظر داد.

چهارمین اقایی بودن ک ایشونم خیلی پروجکشن داشتن اما نوک تیز نبود بینیشون و انگار خط کانتور داشت تیغه اشون، متقارن بود بینی و خیلی هم بینی شون باریک نبود. درکل بینی خوبی داشتن.

خودمم ک رفتم داخل دکتر مهربان و خوش اخلاقی بودن و گفتن انتظاراتت چیه و ایرادای بینیت از نظرت چیه و ...

سیتی اسکنمو دیدن. بعد با گوشی خودشون ی عکس از بینیم گرفتن و با ی نرم افزار یکم رو بینیم تغییرات دادن، ی بینی سربالااااا و بسیار نوک تیز و گفتن حتی یک میلیمتر هم پروجکشنو کم نمیکنم🥴 و قسمت رادیکست هم احتمالا غضروف بذارم.من از مدل طراحیشون اصلااا خوشم نیومد😑😑 درکل گفت تغییراتت کمه از نیمرخ و از روبرو هم یکم پره ها و نوکش جمع میشه و بهتره عمل نکنی.😬

درباره برجستگیهایی ک بعد عمل رو تیغه ب وجور میاد پرسیدم گفتم استخونه قوزه یا ... گفتن ک نه پینه هست و بعد یکسال و نیم اکثرش از بین میره و درست میشه.

درباره فرورفتگیهای روی بینی بعد عمل پرسیدم گفتن ک غضروف خوب سرجاش فیکس نکردن و جابجا شده. گفتم به جاش کلاژن ساز یا .. میزنن خنده اش گرفت و سرشو برد بالا!

پرسیدم تو روش بسته هم میشه انحرافو صافش کرد،گفت اگه انحراف خیلی کم باشه بله، درشرایط دیگه باید دکتر خیلی ماهر باشه ک مواردشم معدوده، هرکسی نمیتونه.

درباره کم کاری و پرکاری تیرویید پرسیدم گفتن پرکاری شرایطش فرق داره(انگار خیلی مهمتره) اما کم کاری اگه کنترل شده باشه و تحت درمان با قرص و اینا مشکلی پیش نمیاد.

همین!

مدت زمان عمل گفتن حدود ۳.۵ ساعت فقط زیر دست منی😁

هزینه عمل به من گفتن ۱۷-۱۸ تومن

هزینه ویزیت ۵۳ تومن

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
مطب گردی دکتر رجایی ۲۱ ابان ماه ۱۳۹۸ خب کلا ۴ تا نمونه بیشتر ندیدم دوتا با چسب و دوتا بدون چسب. ...

یه چیزی دوستان

اون خانومی ک با نوری عمل کرده بود گفتن ک اگه غضروف بیشتر لازم باشه دکتر از غضروف مصنوعی استفاده میکنه،نه از بدن شخص

میگفتن ک اول دستیارش گفته ک اصلا و ابدا فقط غضروف خود شخص، بعد دکتر خودش گفته لازم باشه غضروف مصنوعی میذارم.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام.

من بعد شیش هفت ماه الان دیگه واقعا راضی هستم از بینیم .و حقیقتا با این که بینیم گوشتی بود نتیجه خیلی خوبی گرفتم ..البته فکر میکنم حقم بود که بینی خوبی داشته چون بیست تا دکترو پرسو جو کردم تا اخرش دکترمو انتخاب کردم..فقط یه توصیه به همه دارم که بینی گوشتی واقعا صبر و حوصله میخاد.دو سه ماه اول ورمم زیاد بود حتی ماه اول از دماغ خودم هم بزرگتر بود ولی یواش یواش هر چی گذشت بهتر شد .اصلا عجله. نکنید .یه موضوع دیگه فقط به فضای مجازی  تکیه نکنید بزید تو مطبا بشینید با دکتر ویزیت شید و از دکترتون بخاهید که مشکلتون رو بگه ...به دکتر نگین با کجای بینیتون مشکل دارید ،از دکتر بخاهین کن بگه از نظر اون بینی شما کحاش مشکل داره ..

منظورم اینه که دکترا‌ طرز عملشونو بخاطر شما عوض نمیکنن و اون کاریو میکنن که همیشه میکنن پس اگه یه دکتری گفت که فانتزیش میکنم حتما میکنه اگه حتی شما بگین نکن و بر عکس.اگه بگه طبیعی میکنم ،شما بگی فانتزی بکن ،نمیتونه ,

در مورد دکتر خودم بعد این مدت دیگه بخام یه جمع بندی کنم .

اولا نمیدونم چرا تو این چند صد صفحه اخر دو سه تا دکتر دید صفحهرو دربست گرفتندر اختیار و اگه کسی انتقاد هم کنه  ......

دکتر سجادیان هم به این خاطر پیشش رفتم که گوشتی بود و واضحا از روز اول تاکید کرد که بینی گوشتی باید فرم خوبی بگیره نه این که سایزو  خیلی کوچیک بشه کرد .

.من فک میکنم صفحه اینستا دکتر خیلی اموزندست حتی اگه میخاهین با دکتر دیگه عمل کنین برین صفحش و طالب خوبی راجع به ترمیمو بینی گوشتی داره .صفحه اینستاش هم dramirsajadianهست 

دیگهویز خاصی یادم نمیاد که بگم غیر این که اگه بینی گوشتی دارین فانتزی عمل نکنید که فاجعه میشه .

یه چیز دیگه ،،دیدم ککه یکی میگفت که ژل برای رفع عیب بینی خوبه ،،یهمورد دیدم یه خانمه زده بود پوستش کامل سیاه شده بود ..

اگه سوالی داشتیندر خدمتم ولی البته یه کم با تاخیر میام.

فعلا

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
2810