2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همسرم رزیدنت بوده بله ایشون هم از سال دوم و سوم جراحی میکردن سال چهارم که دیگه کلا جراحی میدن دست ...

خب همینطوری میشه  ک امکان خطا و ... بالا میره

گاهی رزیدنت ها خراب میکنن،بعد چطور میشه جمعش کرد!!

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
خب خیلی بده اینطوری  لااقل از دکتر احمدی شاید انتظار نمیره بله ی سری دکترا ک تعداد بالا در رو ...

بله مهمه. يكي مثل رزمپا كه سه تا اتاق عمل همزمان داره و رزيدنت ها كار ميكنند. بنظر من از شرافت بدور هست.

يا يكي مثل نراقي كه رسما اعلام ميكنه اگه خودم عمل كنم 40 تومن و اگه تيمم عمل كنن 8 تومن خب معلومه كه خوب نيست.

اما يكي مثل دكتر غ. احمدي كه لرزش دست داره اگر بگن بخيه رو ميده كسي براش بزنه يا كسي كنار دستش هست كه بعضي ظريفكاريا رو او انجام بده من پيش خودم ميگم چنين چيزي ايراد نداره و منطقي هست. (والا من راضي نيستم كسي با لرزش دست بخواد برام بخيه بدوزه!)

هرچند من خيلي غ احمدي رو نميشناسم و روي كاراش تحقيق خاصي ندارم و واقعا نميدونم آيا در حد همين بخيه رو ميده به كسي يا نه، شايد كل عمل رو ميده !؟ 

(نميدونم) پس قضاوت با كساني كه مطلع هستند و نه من!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
نونوش جان مياي تو گروه واتساپ.بچه هايي هستن كه عضو ني ني سايت نيستن ازت سوال دارن

عزيزم من الان شرايطشو ندارم بيام تو گروه واتزآپ ميشه بگيد دوستان بيان اينور سوالاشونو بپرسن خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
بله مهمه. يكي مثل رزمپا كه سه تا اتاق عمل همزمان داره و رزيدنت ها كار ميكنند. بنظر من از شرافت بدور ...

ممنونم عزیزم 

درست میگید👌👌

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دوستان چندتا متن نوشتم برای کلینیک های دانشگاهی..خیلی از دکترا همین جاها جراحی میکنن پرا نسبت به احمدی حساس شدید!!من قبلا هم گفتم مطب ایشون رفتم و مشکل خاصی مریصا نداااااشتن به جوز قوز بعد ازعمل‌پس اشتباه برداشت نکنید🙃

خب همینطوری میشه  ک امکان خطا و ... بالا میره گاهی رزیدنت ها خراب میکنن،بعد چطور میشه جمعش کرد ...

بیمارستان امام خمینی فاجعس رزیدنت ها پای سالم بیمار جای پای شکسته جراحی کردن و بعد متوجه شدن. مجدد فرداش پای شکسته جراحی کردن

بیمارستان امام خمینی فاجعس رزیدنت ها پای سالم بیمار جای پای شکسته جراحی کردن و بعد متوجه شدن. مجدد ف ...

😑😑همینطوری جون مردم براشون بی ارزشه دیگه، ی سری بیسواد(بجز تعدادی).

دکتر بالاسرشون نبوده؟!!!

کاش براشون چندواحد هم تعهدپزشکی و اخلاقی تو دانشگاه میذاشتن....!!!

خب خیلی بده اینطوری  لااقل از دکتر احمدی شاید انتظار نمیره بله ی سری دکترا ک تعداد بالا در رو ...

فكر نكنم بيني رو ميداد دست همكاراش فقط بهش گفت بادم بيار بالاي بيني رو درست كنم

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
2810