مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي:
وقتي وارد شدم ديدم همه ساكتن رو كردم به يه خانومي گفتم شما نمونه بالاي يك سال ديديد؟ گفتم بله خواهرم، ميتونيد بريد بيرون ببينيدشو من رفتم و باهاشون صحبت كردم بينيشون خوش فرم بود و سايزش به صورتشون ميومد قبل عمل استخوني با نوك غضروفي الان خواهرشون اومده بود واسه نوبت عمل. يه خانوم ديگه با چسب بودن ازشون پرسيدم ميتونن عكس قبل عمل نشون بدن. بيني گوشتي و پهن و بزرگ بود الان بينيشون خيلييي خوب شده بود نسبت به قبلش. يك نمونه يك ماهه ديدم كه ايشون خيلي تغيير مثبت كرده بودن بينيشون استخوني بوده قبل عمل با قوز ولي الان صورتشون باز شده بود، سايز بينيشون خيلي مناسب صورتشون بود.
يك نمونه روبروم بود روم نشد برم پيششون بپرسم ازشون ولي بيني سايزش خوب بود. نوك بيني بالا نبود ولي يه مقدار پايين بود الان اوكي بود ولي اگر در اينده بياد پايينتر خوب نيست. يك نمونه سه ماهه بي چسب ديدم خيلي طبيعي بود ورم داشت يه قوس ملايم قشنگ داشت اومده بود ببينه واسه ورم چيكار كنه.
تفاوت نمونه هاي احمدي و برادران:
سايز كوچيكتر بيني در مطب برادران
كلوملا تو رفته تر در مطب برادران
تيغه هاي پهنتر در مطب احمدي
نوك بيني بعضي ها هنوز جا داشت بره بالاتر در مطب احمدي
رفتم داخل دكتر خيلي ادم متشخصي بودن از تجربه عمل قبلي گفتم خودمو اماده كرده بودم بهم بگن نه عملت نميكنم ولي بهشون گفتم تا الان دو تا از كسايي كه باهاتون عمل كردن عكس منو براتون اوردن شما گفتيد بياد ببينم
گفت بخواب معاينت كنم
بهم گفت بغلهاي بينيتو بايد درست كنم بالاي بينيت نازكه اومده پايين پهن شده بايد درست شه پروجكشن بايد كم شه
سوراخاي بينيتو نميتونم كوچيكتر كنم شكلش خوب نميشه. من گفتم دكتر ٢٠ درصد بهتر ميشم ؟ گفتن ٦٠ درصد تا ٧٠ درصد بهتر ميشي
گفت برو عكس بگير اگر خواستي شنبه بيا عملت كنم فقط بهم خبر بده. گفتن با هزبته عمل مشكل نداري ٨ تا ٩ تومن ممكنه بشه گفتم نه
همون وقت يكي زنگ زد به تلفن دكتر بهش اصرار ميكرد عملش كنه از ملارد زنگ ميزد دكتر گفت خانوم من به شما گفتم شما فقط ٣٠ درصد بهتر ميشي بعدش مياي ناراضي ميشي من عملتون نميكنم بريد با همكارام عمل كنيد. هيچي ديگه قبولش نكرد. از مطب اومدم بيرون پر از حس خوب با يكي از بچه هاي ني ني سايت اون روز شانسي با هم رفته بوديم مطب اومدم بيرون همه منتظر بودن ببينن دكتر قبول ميكنه ترميمم كنه يا نه گفتم قبول كرد باورم نميشه. سريع رفتم عكس انداختم. هنوز دو دل بودم يه مهموني دعوت بودم كه دو نفر با احمدي عمل كرده بودن پاشذم رفتم مهموني از مدل بيني هردو خيلي خوشم اومد. پنجشنبه دكتر پيام داد گفت اگر ميخواي واسه عمل بياي جواب ازمايش برام بفرست. باز دودل بودم زنگ زدم مطب دكتر نادريان. گفتن ترميم دكتر ديگه اي رو قبول نميكنن. پيام دادم به دوتا از دوستاي ديگم كه يكيشون ٣ ماهه عمل كرده يكيشون ٧ ماه هردو برام عكس و فيلم فرستادن هردو بيني بينقص بود. توكل كردم به خدا به دكتر پيام دادم من حتما شنبه ميام واسه عمل.