2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

مطب گردی/ دکتر سیاوش صفوی(فوق تخصص پلاستیک)

شریعتی، بالاتر از پل ر‌ومی

اول از همه منشی مثل مطب قیصری، معرف خواست و توضیح داد که باید معرف داشته باشید که بدونید کار دکتر چجوریه، چون ما سایت و عکس و این چیزا نداریم و دکتر بهش اعتقادی نداره، معرف داشتم اونم چند تا!که همه از دوستانمون هستند که سالها پیش عمل کردن و بینی های زیبایی دارن از نظر من

تو مطب فقط یه نمونه گچ دار بود، یکی هم پایین دیدم که خوب بود.

خود دکتر عاااالی بود، تو مدتی که داخل اتاقش بودیم فکر کردم کاش دکترای دیگه هم همین قدر ریز و جزیی برای بیمارشون توضیح بدن که قدم قدم چه اتفاقی خواهد افتاد

اول سابقه بیماری و بستری رو پرسید و اینکه پیش کدوم دکترا ویزیت شدم، بعد خودش کامل روی بینیم توضیح داد که چجوری میشه، نیم رخ رو کامل متوجه شدم ولی توضیحات تمام رخ رو نتونستم تجسم کنم. دکتر بیمارستان کسری عمل میکنه، یک شب هم بیمارستان نگه میداره، یک هفته اسپلینت روی بینی هست، بعد که برمیداره چسب میزنه فقط تا ۴ روز، اعتقاد داشت چسب کمکی به ورم و فرم نمیکنه و بعد ۴ روز چسب برداشته میشه

در مورد کبودی توضیح داد خانمهای بالای ۳۰ سال، کسایی که ضربه به رونشون میخوره زود کبود میشن یا زیر چشم تیره ای دارن، بعد عمل هم کبودیشون بیشتره

در اخر گفت بینی شبیه فلان عکس، قوس دار، نداریم.

برای جلسه دوم باید برید اتلیه ای که خودش میگه عکس بگیرید، دوباره روی عکس توضیح میده و می کشه 

حدود بیست دقیقه توضیح داد که واقعا همشو اینجا نمیشه نوشت، خدا خیرش بده، با اینکه شنیده بودم بداخلاقه، ابدا اینطور نبود و بعد توضیحات کاملش سوالای ما رو هم جواب داد.

در مورد هزینه جراحی گفت طبق تعرفه عمل میکنم سال ۹۰ دستمزدم ۱۱ میلیون بود اما الان ۸ میلیون که با بیمارستان ۱۳ میشه

به من گفت پره هاتو دست نمیزنم، بخیه هم نمیخوره

فعلا تا اینجا دکتر صفوی درصد بالایی داره فقط کاش میشد نمونه دید، چون دوستان ما خیلی سال پیش عمل کردن

فرم بینی ها طبیعی کاملا، قوس نزدیک به صفر به قول خود دکتر و کلیت بسیار زیبا تو چند نمونه ای که من دیدم، خود دکتر هم دقیق و حرفه ای و جدی، احتمالا از چیزایی که توضیح داده سوال بپرسید خوشش نیاد

اگه از بچه ها کسی با سیاوش صفوی عمل کرده ممنون میشم به من پیام بده

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
مطب گردی/ دکتر سیاوش صفوی(فوق تخصص پلاستیک) شریعتی، بالاتر از پل ر‌ومی اول از همه منشی مثل مطب قیص ...

چه جالب من میخواستم برم پیش این دکتر مشاوره

یکی از اشناها معرفی کردهه بود 

هزینه ویزیت گرفتن یا نه؟

تایم عملشون چجوریه گفتن بهتون؟

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب من میخواستم برم پیش این دکتر مشاوره یکی از اشناها معرفی کردهه بود  هزینه ویزیت گرفتن ...

بله ویزیت میگیرن، ۵۰

نپرسیدم، خودش گفت اگه تصمیم به عمل گرفتی عکسهاتو بگیر یک هفته قبلش بیا، در نتیجه احتمالا زود وقت میده برای عمل. ممنون میشم اگه رفتین تجربه تونو بگید. من نظرم رو‌این دکتر مثبته

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
بله ویزیت میگیرن، ۵۰ نپرسیدم، خودش گفت اگه تصمیم به عمل گرفتی عکسهاتو بگیر یک هفته قبلش بیا، در نتی ...

بدون معرف قبول نمیکنن ؟

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

مطب گردی/ دکتر نادریان

پاسداران

خب خدمتتون عرض کنم که ساعت ۵ وقت داشتم، زودتر رسیدم و با دیدن اون جمعیت تو مطب تعجب کردم، نمونه ها طبق معمول بیشتر چسب داشتن، یک نمونه یک ساله بدون چسب دیدم که قوس داشت و طبیعی نبود، باهاش صحبت کردم، بینیش گوشتی بوده و خودش از دکتر خواسته فانتزی باشه، سوراخ ها قرینه نبود، میگفت یک طرف بینیش هنوز ورم داره و به خاطر اونه، ضمن اینکه روی ستون بینی برامدگی داشت. دکتر براش امپول زد گویا چند ماه پیش هم زده بود.

نمونه بدون چسب سه هفته ای دیدم که بینی ظریف و خوش فرم بود ولی همون مشکل برامدگی روی ستون رو داشت و از بابتش ناراحت بود، بینیش قبل عمل استخوانی بوده. جای بخیه اش هم نسبت به سه هفته زیاد مشخص بود و میگفت با اینکه گفتم پماد خیلی خوب بده ولی خوب نشده

یه نمونه یک ساله دیگه دیدم، اونم خیلی تعریفی نبود ضمن اینکه خودشم در جواب سوالم که پرسیدم راضی هستی یا نه سری تکان داد، رضایت کامل نداشت، مشکل تنفسی قبل عملش برطرف نشده بود و میگفت بینی اس حساس تر شده. یه نمونه بی چسب هم پایین مطب دیدم که قوس دار و فانتزی بود، من میگم فانتزی شما بخونید نیمه فانتزی

دو تا خانم زیبا هم اونجا دستیارای دکترن که هر دو رو‌ خود دکتر عمل کرده، بد نبودن، ولی سلیقه منم نبودن

نکته جالب اینکه تماااام کسایی که اون روز باهاشون صحبت کردم چه عمل کرده چه نکرده می گفتن ما با دیدن بینی الناز گلرخ اومدیم! و هیچ بینی ای که حتی نزدیک به بینی الناز گلرخ باشه ندیدم

خود دکتر اروم و صمیمی معاینه کوتاهی کرد و گفت عمل نکن! بیست تا سی درصد تغییر میکنی، چرا می خوای عمل کنی، به صورتت میاد.

خب من انتظار ندارم هشتاد درصد تغییر کنم اصلا دوست ندارم این اتفاق بیفته، همین که عیوب بینی ام رفع شه کافیه برام

گفتم که پروجکشن بینی ام رو‌ دوست ندارم و کجی اش رو، گفت نمیتونم خیلی کمش کنم، کجیش هم زیاد معلوم نیست، تو عکسهات مشخصه حتما ( درست میگفت، تو عکسها خیلی بده)

در مورد انحراف داخلی بینی ام و مشکلات گرفتگی بینی ام پرسیدم که گفت انحرافت فقط ظاهریه، انحراف داخلی نداری و الرژی داری

دیگه من خیلی تعجب کردم، چون سه تا پزشک قبلی به من گفته بودن انحراف داری حالا الرژی هم احتمالا دارم ولی اینطور نیست که انحراف داخلی نداشته باشم. 

سوال اینکه ایا میشه بینی ای کج باشه از بیرون ولی از داخل صاف؟

درنهایت گفت اگه بخوای عملت میکنم برو فکراتو بکن

هزینه ۱۸ تا ۲۰ میلیون اگه اشتباه نکنم

همه بیمارا کلینیک عمل شده بودن، من چون ترجیحم بیمارستانه از منشی سوال کردم که دکتر ایا بیمارستان هم عمل میکنن گفت بیمارستان فرمانیه

دیگه می دونید که هزینه بیمارستان ۵ میلیونه که از کلینیک بیشتره 

احتمالا با بیمارستان ۲۵ میشه

مطب گردی/ دکتر نادریان پاسداران خب خدمتتون عرض کنم که ساعت ۵ وقت داشتم، زودتر رسیدم و با دیدن اون ...

سلام عزیزم

ممنونم از شرح مطب گردیات😊🙏🏻🙏🏻🌺🌺

شما همونی نیستید ک دیروز مطب دکتر غلامرضا احمدی بودید بهتون گفتیم بینیتون بهتون خیلی میاد،خوشگلید و ناخونهاتون هم ژلیش قرمز بود😃

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مطب گردی دکتر غلامرضا احمدی

۱۳ ابان ماه ۹۸

قسمت اول

سلام دوستان

مطب دکتر احمدی تو پاسداران گلستان یکم هست. من یکساعت زود رسیدم و در بسته بود اما پشت در ی کاغذ چسبونده بودن و ی تعدادی اسمشونو نوشته بودن و نوبت زده بودن و منم نوبت زدم.

حدودا ۲۵ دقیقه به ۳ بود ک دکتر اومدن و رفتیم تو .

من از ساعت ۲.۴۰ تا ساعت ۷ تو مطب بودم.

امروز اکثررر نمونه ها با چسب بودن و ی چندتایی با گچ. تعداد کسایی ک مدت بیشتری گذشته بود از عملشون کم بود.

اول ی خانوم با بینی استخوانی بودن دوماهه ک چسب نداشتن و اومده بودن برای معاینه، بینی خوبی داشتن طبیعی بدون قوس خیلی هم سربالا نبود. رفتن تو اتاق و دکتر براشون چسب زد. به نسبت عکس قبل عمل واقعا خوب شده بودن.

نمونه های بعدی سه تا چسب دار بودن ک سه هفته و یک ماه و نیمه از عملشون میگذشت. دوتاشون گوشتی بودن و سر بینی رو دکتر خوب جمع کرده بود،اما چسب داشتن و نمیشد دقیق گفت، یکیشونم ب نظر تیغه اش یکم پهن میومد ک شاید بخاطر ورم و ... بود.

ی نمونه دیگه هم بود گوشتی بود دوماهه، عکس قبلشو دیدم سر بینیش تپلی و گررررد و دکتر خیلی خوب سر بینیشو جمع کرده بود. (من اصلا متعجبم ک دکتر چجوری سربینیهارو انقدر خوب جمع میکنه!!)

نفر بعد ی خانوم حدودا ۵۰ ساله بودن ک ۲ سال از عملشون میگذشت و ی نفرو برای عمل اورده بودن. بینیشون خوب بود،قوس داشت و سر بینی ب اندازه بالا بود. البته حس کردم پشت بینی (یکسوم پایینی) یه برجستگی هست و ب خانوم کناریم هم گفتم ایشونم تایید کرد.

بعدی ی خانومی بودن ک خرداد ماه عمل کرده بودن، اما بازم چسب داشتن!! من خیلی تعجب کردم، گفتن گوشتی بودن یکم ازم دور بودن و خیلی دقیق متوجه فرم بینیشون نشدم. میگفتن راضی ان...!

بعدی ی خانومی بودن دوماهه با تیغه بینی صااااااااف(خیلی تمیز بود) ورمشم خیلی کم بود، سر بینی تقریبا نزدیک ب ۹۰ درجه. یکم بزرگ بود ک البته ب صورت درشت و اندامشون میومد کاملا.

بعدی اقایی بودن ک دوماه بود عمل کرده بودن خوب بود صاف و تمیز از نود درجه یکم بیشتر بود زاویه بینیش اما نه خیلی. راضی بودن خودشون.

بعدی یه نمونه خیلی جااالللب بود، ک ۴ سال پیش با دکتر عمل کرده بودن و ی بینی کاملا قوس دار و سربالا با نوک بینی متمایل به تیز داشتن!!! میشه گفت نیمه فانتزی-فانتزی.

من اولش گفتم حتما برای بینی همسرشون اومده و خودش با یکی دیگه عمل کرده. بعدش خیلی متعجب شدم ک از کارای ۴ سال پیش خود دکتره. به عنوان بینی فانتزی قشنگ بود و به فرم صورت و لبها و ... میومد کاملا. ولی من این میزان فانتزی بودنو نمیپسندم برا خودم😁

یه نمونه دیگه بینی جمع و جور و تمیزی ک فک کردم استخوانی بودن اما خودشون گفتن ک گوشتی بودن. ۳ ماهه تیغه بینی کاملا مشخص بود یعنی بدون ورم.

ادامه دارد...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مطب گردی دکتر غلامرضا احمدی

قسمت دوم

یه نمونه دیدم دوماهه جمع و جور نوکشم جمع بود کاملا (با چسب).از روی پوستشون باخودم گفتم شاید ی ذره پوستش ضخیم بوده. باهاشون صحبت کردم و عکس قبلشونو دیدم بااااورم نمیشد ک بینی ب اون بزرررررررگی و پوست ضخیم و پرتقالی انقدررر خوب جمع شده باشه!!! قوز نسبتا بزرگی هم داشتن ک صاف کرده بودن دکتر و ب نظر ی ذره(در حدی ک کاملا صاف نباشه) قوس داشتن. دکتر بهشون گفته بود بینیت اصلا خوب نمیشه،نهااایتا ۳۰ درصد ولی با قاطعیت میتونم بگم بالای ۶۰ درصد تغییر بود!!!!میگفتن انحراف شدید هم داشتن.

یکی دیگه بود ک خواهرشون تقریبا نزدیک دوسال پیش با دکتر عمل کرده بودن و الان خودشون اومده بودن مستقیم پیش دکتر برا عمل. بینی خواهرشون سرش بزرگ بوده با قوز حسابی و انحراف ک الان صاف و تروتمیز بود.

یه چیزی ک یادم رفت دقت کنم، کلوملای بینیها بود نمیدونم بیرون بود یا همسطح پره ها. ولی چیزی ک یادم میاد چندتایی بیرون بود و انگار ی دوتایی هم همسطح بود!!

کلا مطب شلوغ بود و نمونه زیاد میتونید ببینید.
نمونه های دیگه هم بودن اکثرا با چسب بینیها همه بهشون میومد و طبیعی بود. و تقریبا هیچ دوتا بینی شبیه به هم نبود.
از بین بیش از بیستا نمونه فقط دوتاشون بود ک به نظرم سر بینیشون ۹۰ درجه بود خانوم بودن و البته هنوز چسب داشتن.
یه چیزی ک هست انگار مدت چسب زدنهای دکتر طولانی تره به نسبت، چون ۳ ماهه ها همچنان چسب داشتن و بازم میزدن دوتا پنجماهه بازم چسب میزدن ک البته گوشتی بودن اکثر اینها.

چندتا هم اومدن گچشونو باز کنن ک اصلا انگار ن انگار عمل کردن،هیچ اثاری از کبودی و قرمزی و ورم انچنان و ... نبود!

اونجا دوسه نفرو رد کردن ک عملت نمیکنم.
دونفر هم برای اولین بار میومدن مطب گردی و پیش این دکتر و همون موقع رفتن و وقت عمل گرفتن😃😁البته بینی یکیشون ک بجز قوز هیچکار دیگه ای نداشت،زنگ تفریح دکتر بود😅 دکتر بهش گفته بود چرا زودتر نیومدی؟!این بینی کاری داره؟!😂

خب دونفر اونجا بهم گفتن چهارشنبه ها به نسبت مطب شلوغ تره و بیشتر میتونید نمونه ببینید.

خودم ک رفتم پیش دکتر خیلی مهربون و البته مسن. دستشم ک رو سرم گذاشت میلرزید. بهم گفت پوست و غضروف و استخوانت خوبه برای عمل اما انحراف داری فک نکنم بتونم بینیتو خیلی کوچیک کنم!!! برو سیتی بده تا دقیق تر بتونم بگم بهت.
چهارتا کوچه پایینتر سیتی دادم و نتیجه رو نشون دادم گفت دماغ خوبیه برای عمل از بیرون اما داخلش این انحرافه...🤪😬
گفت خوب میشه اما اینکه خیلی کوچیک بشه نه چون نمیخوام تنفست ب مشکل بخوره. (چون صورت کوچیکی دارم، به نسبت صورتم میگفت) و انحرافتو صافشم میکنم. عکس فوتوگرافی هم نوشت گفت اونو بگیر تا روی اون توضیح بدم چیکار میکنم. ک من دیگه وقت نداشتم برم عکس بگیرم.
درباره افتادگی بینی بعد عمل ازش پرسیدم گفت نگران این چیزا نباش بینی افتاده نمیشه ک ورمش میره.
کلا خیلی نتونستم ازش سوال بپرسم😶😶
احتمالا یکبار دیگه مطبشون برم.
دوسه تا از بچه های سایت و گروه واتساپی هم دیدم😁

مدت زمان تامپون تو بینیها ۳ روزه و یکهفته هم گچ هست. بینیهایی ک اونجا دیدم کلوملا برش نخورده بود،یعنی عملشون بسته بود حتی اون چندتایی ک انحراف شدید هم داشتن! اما انگار به روش باز هم عمل میکنن.
و
تمام😊
لطفا کسایی ک رفتن مطب دکتر غلامرضا احمدی بیان مشاهداتشونو بگن🙏🏻❤. شاید چیزیو از قلم انداخته باشم🙃

سلام دوستای گلم من دیروز رفتم مطب دکتر رسول پناه دکتر مثل اینکه دیر اومده بودن مطب خیلی شلوغ بود ب ...

غضروف بقول آمین چیز بدی نی اتفاقا خیلی هم خوبه برای محکم کاری ازش استفاده میکنه...در کل دکتر کم ریسکیه از نظر من البته...بازم اگ اینو انتخاب کردی برو باز نمونه ببین گوشتیارو ...من خودم هنو یماه و نیمه عمل کردم تا اینجا ک راضی بودم...البته من استخونیه بینیم...ولی کلا دکتر رسول پناه برای بینیای گوشتیه

مطب گردی دکتر غلامرضا احمدی قسمت دوم یه نمونه دیدم دوماهه جمع و جور نوکشم جمع بود کاملا (با چسب ...

چقدر قشنگ نوشتی منم چندبار رفتم نمیتونم بیام بنوییم باهیچکی حرفی نشدم فقط نگاشون کردم😁

چقدر قشنگ نوشتی منم چندبار رفتم نمیتونم بیام بنوییم باهیچکی حرفی نشدم فقط نگاشون کردم😁

قربانت😊

عیبی نداره همون ظاهر بینیهارو توصیف کن ک چطور بودن ؟ به چهره ها میومد یا نه؟ تروتمیز بودن؟ شیک بودن؟ کلوملا ها همسطح پره ها بود یا بیرونتر؟ ناراضی نداشت؟

لطف میکنی اگه اینارو بیای بگی😊🙏🏻

مطب گردی دکتر غلامرضا احمدی قسمت دوم یه نمونه دیدم دوماهه جمع و جور نوکشم جمع بود کاملا (با چسب ...

بینی های گوشتی که دکتر عمل میکنه خیلی ورم دارن طولانی مدت چسب باید بزنن چون دکتر باامپول به علت عوارضش بیش از حدششش در طولانی مدت مخالفه.بکشین و خوشگلم کنیدو قبول نداره😀

قربانت😊 عیبی نداره همون ظاهر بینیهارو توصیف کن ک چطور بودن ؟ به چهره ها میومد یا نه؟ تروتمیز بودن؟ ...

ببین بینی ها شبیه هم نبودن صدای خانمها رو میشنیدم که میگفتن دکتر بینی هرشخصو متناسب باصورتش عمل میکنه...ناراضی راستش من ندیدم اگرم بوده فقط میگن قبلا نیمه فانتزی هم عمل میکرده که دیگه فانتزی گذاشته کنار چون جهان داره به سمت نچرال بیوتی پیش میره🙃در کل دکتر با شرافتیه پولکی نیست و تحت هییییچ شرایطی سلامت مریضو به خطر نمیندازه این یه پوئن مثبته که این روزا خیلی کم میشه دید

ببین بینی ها شبیه هم نبودن صدای خانمها رو میشنیدم که میگفتن دکتر بینی هرشخصو متناسب باصورتش عمل میکن ...

دقيقا....

بهترين توصيفي كه در مورد دكتر غ. احمدي شنيدم همين بود: دكتر با شرافتي هستند.

البته جسارت به بقيه دكترها نباشه اما جنبه هاي اخلاقي و معنوي رو ميشه در دكتر غ. احمدي به وضوح مشاهده كرد...

روز مشاوره خيلي اين موضوع رو حس كردم. ايشان واقعا مرد محترم و شريفي هستند.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بینی های گوشتی که دکتر عمل میکنه خیلی ورم دارن طولانی مدت چسب باید بزنن چون دکتر باامپول به علت عوار ...

چه خوب ک میای میگی 😊

اره اکثر گوشتیها مدت زمان چسبشون طولانی بود

پس دلیلش این بوده👌👌

2810