مطب گردی/ دکتر نادریان
پاسداران
خب خدمتتون عرض کنم که ساعت ۵ وقت داشتم، زودتر رسیدم و با دیدن اون جمعیت تو مطب تعجب کردم، نمونه ها طبق معمول بیشتر چسب داشتن، یک نمونه یک ساله بدون چسب دیدم که قوس داشت و طبیعی نبود، باهاش صحبت کردم، بینیش گوشتی بوده و خودش از دکتر خواسته فانتزی باشه، سوراخ ها قرینه نبود، میگفت یک طرف بینیش هنوز ورم داره و به خاطر اونه، ضمن اینکه روی ستون بینی برامدگی داشت. دکتر براش امپول زد گویا چند ماه پیش هم زده بود.
نمونه بدون چسب سه هفته ای دیدم که بینی ظریف و خوش فرم بود ولی همون مشکل برامدگی روی ستون رو داشت و از بابتش ناراحت بود، بینیش قبل عمل استخوانی بوده. جای بخیه اش هم نسبت به سه هفته زیاد مشخص بود و میگفت با اینکه گفتم پماد خیلی خوب بده ولی خوب نشده
یه نمونه یک ساله دیگه دیدم، اونم خیلی تعریفی نبود ضمن اینکه خودشم در جواب سوالم که پرسیدم راضی هستی یا نه سری تکان داد، رضایت کامل نداشت، مشکل تنفسی قبل عملش برطرف نشده بود و میگفت بینی اس حساس تر شده. یه نمونه بی چسب هم پایین مطب دیدم که قوس دار و فانتزی بود، من میگم فانتزی شما بخونید نیمه فانتزی
دو تا خانم زیبا هم اونجا دستیارای دکترن که هر دو رو خود دکتر عمل کرده، بد نبودن، ولی سلیقه منم نبودن
نکته جالب اینکه تماااام کسایی که اون روز باهاشون صحبت کردم چه عمل کرده چه نکرده می گفتن ما با دیدن بینی الناز گلرخ اومدیم! و هیچ بینی ای که حتی نزدیک به بینی الناز گلرخ باشه ندیدم
خود دکتر اروم و صمیمی معاینه کوتاهی کرد و گفت عمل نکن! بیست تا سی درصد تغییر میکنی، چرا می خوای عمل کنی، به صورتت میاد.
خب من انتظار ندارم هشتاد درصد تغییر کنم اصلا دوست ندارم این اتفاق بیفته، همین که عیوب بینی ام رفع شه کافیه برام
گفتم که پروجکشن بینی ام رو دوست ندارم و کجی اش رو، گفت نمیتونم خیلی کمش کنم، کجیش هم زیاد معلوم نیست، تو عکسهات مشخصه حتما ( درست میگفت، تو عکسها خیلی بده)
در مورد انحراف داخلی بینی ام و مشکلات گرفتگی بینی ام پرسیدم که گفت انحرافت فقط ظاهریه، انحراف داخلی نداری و الرژی داری
دیگه من خیلی تعجب کردم، چون سه تا پزشک قبلی به من گفته بودن انحراف داری حالا الرژی هم احتمالا دارم ولی اینطور نیست که انحراف داخلی نداشته باشم.
سوال اینکه ایا میشه بینی ای کج باشه از بیرون ولی از داخل صاف؟
درنهایت گفت اگه بخوای عملت میکنم برو فکراتو بکن
هزینه ۱۸ تا ۲۰ میلیون اگه اشتباه نکنم
همه بیمارا کلینیک عمل شده بودن، من چون ترجیحم بیمارستانه از منشی سوال کردم که دکتر ایا بیمارستان هم عمل میکنن گفت بیمارستان فرمانیه
دیگه می دونید که هزینه بیمارستان ۵ میلیونه که از کلینیک بیشتره
احتمالا با بیمارستان ۲۵ میشه