2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
ببین بینی ها شبیه هم نبودن صدای خانمها رو میشنیدم که میگفتن دکتر بینی هرشخصو متناسب باصورتش عمل میکن ...

منم سال 94 پیششون رفتم و وختی سی تی اسکنم رو دید گفت سینوزیت مزمن داری من عملت نمیکنم، گفتم  علت عمل نکردنتون چیه! روی سی تی نشونم داد گفت این راه ها رو میبینی ! وختی جراحی بشی این راها تنگ و بسته میشه ممکن سینوزیتت دوباره عود کنه و اونخته باعث التهاب میشه اونوقت بینیت دفرمه میشه و به لحاظ داخلی میریزه بهم
گفت باید اول سینوستو اندوسکوپی کنی 6 ماه تا یکسال از آندوسکوپیت بگذره بعد بیای ببینم میشه عمل کرد یا نه!
گفتم دکتر همزمان با هم انجام نمیدین گفت نه من انجام نمیدم ...
بعدا که رفتم یه دکتر دیگه  برای اندوسکوپی سینوسم گف چه دکتر  حرفه ای و با اخلاقی کاملا درست گفته ...
اما در نهایت و در کمال خامی رفتم یه دکتر  بی تجربه رو انتخاب کردم و گند زدم به صورتم   

ببین بینی ها شبیه هم نبودن صدای خانمها رو میشنیدم که میگفتن دکتر بینی هرشخصو متناسب باصورتش عمل میکن ...

دقیقا بیشتر همین وجدان و تعهد و انسانیتشه ک ادمو تحت تاثیر قرار میده، جدا از کارش.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدون معرف قبول نمیکنن ؟

احتمالا قبول کنه، ولی نمیذاره بری نمونه ببینی، البته چون چسب نمیزنه نمونه ای هم نبود اونجا برای دیدن

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
سلام عزیزم ممنونم از شرح مطب گردیات😊🙏🏻🙏🏻🌺🌺 شما همونی نیستید ک دیروز مطب دکتر غلامرضا احمدی ...

قربونت عزیزم

چرا اتفاقا دیروز مطب احمدی بودم، همونیم که دماغم انحراف داشت و میگفتم نیم رخم درازه  شما دو نفری بودین که کنار اون اقایی که گچ داشت نشسته بودین؟

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
بچه ها کسی تاپیک بینی های ترمیمی و داره ؟ من نمیتونم پیداش کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/307862/جراحی-بینی-ثانویه

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
قربونت عزیزم چرا اتفاقا دیروز مطب احمدی بودم، همونیم که دماغم انحراف داشت و میگفتم نیم رخم درازه &n ...

بله من همونم ک گپ بادمجونی و شال مشکی پوشیده بودم و عینک داشتم😁😂

امیدوارم دکتر مناسبتونو پیدا کنید،هرچند بینیتون بهتون میومد😃

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دکتر تقوی

خوب بچه ها جون ادامه مطب گردی هامو امروز که رسیدم و کارهامو انجام دادم می نویسم.

بعد از اینکه احساس کردم بینی من انگار سهل ممتنع هست،رفتم سراغ دکتر تقوی

شنیده بودم در کار ترمیم استادن و کارهاشون رو دنبال می کردم.و از لایو های که از عملشون میذاشت،خوشم میومد.

ایشون بسیار دقیق و با حوصله هستند و وقت میذارن و معاینه می کنند و صورت رو بررسی می کنن.

جالبه توی آینه ایستاده که در مورد صورتم بحث می کردیم ،گفت؛چرا تاحالا لب بالاتو ژل نزدی😉😂😁(منم از خدا خواسته خیلی وقت بود انجام  این فکر توی سرم وول میخورد ...بالاخره اینکارو انجام دادم و در ادامه میگم کجا...)

خلاصه دکتر خیلی نظرش راجع به عملم مثبت بود و گفت چطوری این ایراد نا هم سطحی و غیر قرینگی رو برطرف میکنه.

مشاوره ی طولانی و پرباری داشتم.

ولی نمونه های ۷ ساله و چند هفته و چند ماهه دیدم و نمونه هایی که از قبل دایرکت برام عکس فرستادن.

سبکشون طبیعی هست ...یه کم خیلی طبیعی..و فرم سر بینی ها جوری نبود که خیلی به دلم بشینه.

و نکته مهم تعداد زیادی برای ترمیم اومده بودن و یکی که تازه ترمیم کرده بود.

و در نهایت فکر می کنم برای بینی ترمیمی بسیار گزینه مناسبی هستن.

هزینه هم ۱۱ و نیم گفتن

مشاوره هم ۴۰

ولی حق مشاوره نوش جونشون...

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

دکتر یحیوی

دوستان کارهای دکتر رو از طریق اینستا می دیدم و از بعضی هاشون واقعا خوشم میومد و البته کامنت های منفی هم گاهی ته دلم رو خالی می کرد.

ولی از اونجایی که یکی از دوستان  که پزشکن باهاشون عمل کرده بود والبته بینی استخوانی کم کاری داشتن و خوب شده بود،گفتم من که تا اینجا اومدم برم مطبش

ولی دیدن ۶  تا ۷ مورد در مطب قبل از اینکه نوبت مشاوره من برسه کاملا مطمئنم کرده بود،که گزینه من نیستن.

دو مورد که مدل سرسره ای....قوس دار 

چند مورد کلوملا و پره در سطح...

صدای تنفس...

و بهترین مورد که چند ماهه بود،شیار آلار اگه درست گفته باشم،منظورم محل اتصال پره به صورت خیلی یه جوری بود...

ولی خود دکتر خوش برخورد بودن ودر تایم کوتاهی که داخل بودم،صورتمو دقیق نگاه کردن و گفتن فیس خوبی داری و فقط ایراد بینی باید برطرف بشه که ایراد شما هم جز اونهاست که کاملا برطرف نمیشه و..

با گوشی خودشون عکس گرفتن و گفتن با دقت بهش نگاه میکنم و شمارمو در تقومشون یادداشت کردن و روی فرم معرفی به بیمارستان هم نوشتن از طرف کی معرفی شدم 

ولی بعد منشیشون زنگ زدن و گفتن دکتر بینی شما رو عمل نمیکنن.

دکتر یحیوی فقط به روش بسته عمل میکنن.

و خوب منم ...

هزینه هم ۱۴ و نیم 

ویزیت ۴۵

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

دکتر رجایی

خلاصه تو اون سفر دکترهایی که گفتم رو دیدم و برگشتم...

و با دکتر رجایی برای مطب شیراز هماهنگ کردم چون به محل زندگی من نزدیک تر بود.

از بیمارهای پیجش تعریفشو شنیده بودم و البته چند مورد که برام عکس فرستادن و از سبک کارش خوشم اومده بود و اینکه از لحاظ تنفسی راضی بودن.

دکتر جوان تر از عکس بودن که بعد توی فرم سن منو دیدن  گفتن حدود ۵ سالی بزرگتر از شما هستم.

دکتر صمیمی،بسییییار دقیق،خوش حوصله  و به قول خودشون وسواسی مثله من😐😉بودن.

فرم رو که دید و دکترهایی که رفتم و انتظارات و عیوب...گفتن: ای داد که چه کار سختی دارم !فقط این خوبی رو داره که خودت کاملا با صورتت آشنایی...

و بازم ایشون نکته هایی گفتن که بقیه نگفتن سر حوصله و دقیق...

از اونجا که شنیده بودم پروجکشن رو کم نمیکنه توی فرم اولین مورد نوشته بودم :پروجکشن کاهش یابد!

اونم که آدم باهوشیه کاملا متوجه کار من شد، بلند خوندش و خندید گفت نمیشود🤣🤣🤣

بهم گفت ارتفاع بینیت برای پیشونیت خوبه ولی برای چونه نه!

چون چونه کوچکی داری و ژینوپلاستی خوبه انجام

بدی.جالبه با یه کاغذ   چونه رو پوشوند و یه عکس نیم رخ گرفت

و بار بعد بدون کاغذ عکس نیم رخ گرفت.

کاملا درست بود اگه چونه من کمی بزرگتر و جلوتر بود اصلا بیرون زدگی بینی به چشم نمیومد 😋😋 

خلاصه اینکه کلی حرف زدیم با دکتر و خییییلی کیف کردم ازین مشاوره 

گفتن اون ایراد بینی منو شاید برسونن به ۱۸ ولی بیست نمیشه و گفتن با شناختی که از شما پیدا کردم و الان بعد عملتو میبینم و میدونم راضیت نمیکنه و خودم هم از دست خودم عصبانی میشم که چرا  برطرف نشده...بهتر عمل نکنی!

و اینکه الانم عجوزه نیستی که نتونی به این بینی کنار بیای،باهاش دانشگاه رفتی،به موقعیت اجتماعی رسیدی

ازداواج کردی😉😆

پس چه کاریه؟باید با همسرت صحبت کنم ببینم چیکار کرده تو این فکرها اومده تو کله ت🤔😎

و نهایتا هم‌گفت این این فرم با خط خوشت یادگاری برمی دارم تو هم برو سراغ زندگیت😄😄

ولی من واقعا عزمم رو جزم کردم بعد از ۵-۳۴سال یه تغییری ایجاد کنم که حالمو خوب کنه. 

نمونه هم سه تا دیدم که حدود یکی دو ماهه بودن

و همون پروجکشن داشتن و با چسب بودن و نمیشد نظر داد.

خلاصه وقتی از مطبش اومدم بیرون دلم میخواست همش به حرفهاش فکر کنم،با اینکه توصیه کرد عمل نکنم ولی حس خوبی داشتم ...

شاید برای من گزینه خوبی نیستن

با اینکه تیغه رو خوب تراش میده و باریک میکنه و...

دکتر غلام رضا احمدی

از اونجایی که از مطب گردی های قبلی به هیچ نتیجه ای نرسیدم،تعطیلات آبان دوباره شال و کلاه کردم و عزم سفر  

کردم اومدم تهران.

دکتر احمدی اولین مطبی بود که رفتم،جالب بود که نه از منشی خبری بود و نه حق مشاوره و ...

همه چیز ساده...

یه خانمی با چسب روبروم بود .از دور خوب بود منم دخترمو سپردم به همسرم و رفتم کنارش نشستم،بینی خوبی داشت ،پره ها گرد و خوش فرم،زاویه بینی هم خوب،یه کمی هم قوس داشت...بینی قبلی خیلی افتاده و نزدیک به لب بالاش.خلاصه اینکه خیلی راضی بود.

۶ ماهه بود ولی هنوز چسب می زد!!

یه خانم محجبه هم خواهرشو اورده بود برای عمل که خودش قبلا عمل کرده بود با دکتر و بینی ظریف و تمیزی داشت

یه خانمی هم با صورت گرد و بینی جمع و جور روبرومون بود که اینقدر با گوشیش سرگرم بود و چشماشو می بست و...نمیشد رفت سمتش...

این دو مورد هم اصلا جای بخیه نداشتن،اصلاااا ...

خود دکتر احمدی یه پیرمرد با موهایی یک دست سفید ومهربون.

من شنیده بودم بداخلاقه که اتفاقا اون روز رفتارش خیلی بود و با حوصله.

بهم گفت بینیتو عمل میکنم و از لحاظ بافت و پوست بسیار مناسبه عمل هست و خییییلی قشنگ میشی.

و گفت که چه کارهایی انجام میده،و البته بهم گفت عکس بگیر بیار  که برات از روی عکس توضیح بدم.

و عکس یه بیمار که شبیه من بود و چاپ شده بود و با خودکار روش کار کرده بود رو نشونم داد و گفت مثلا این قرار چی بشه.

من چندتا عکس از کار خودش که دایرکت برام فرستاده بودن نشونش دادم و گفتم این مدلی دوست دارم.

و تعجب کرد که من اصلا پیج و...ندارم و بهش گفتم داستان اینها چیه.

خلاصه نظرش نسبت به نتیجه عملم خیلی مثبت بود و‌گفت اگه ازین دبیر ملانقطه ای نباشی که اگه دانش آموز بجای H بنویسه H2 ازش نمره کم کنی🤔🤔(البته اتم و مولکول که هم فرق دارن)،خودت هم راضی میشی.

و از حرفهاشون در مورد هزینه ها و افزایش اونها و...

متوجه شدم اصلا دکتر پولکی نیست و به قول دوستان بسیار انسان شریف و درستیه.

و دقیقا حرفشون درسته که جیب براش اهمیت داره.

بهم گفت بشین تو مطب نمونه ها رو ببین ولی من واقعا شرایطشو نداشتم.

نکته مهم:دست دکتر وقتی معاینه می کرد، می لرزید.

من به این موضوع دقت کردم چون از قبل شنیده بودم.

ولی بیمارها اصلااااا رد بخیه نداشتن.

اونم خانم کنار من انگار پره رو باز نکرده بود  و میگفت فقط پماد جنتامایسین زده!!

دکتر قارونی

دوستان عزیزم تو این دو سال که درست و حسابی در خال تحقیقات میدانی هستم!

از طریق اینستاگرام و همین نی نی سایت و...در مورد دکتر قارونی خوب و بد شنیده بودم و البته عکس خودم رو دایرکت فرستاده بودم و گفتن که سایز رو تغییر نمیدم و ایراد نا هم سطح بودن پره ها هم از بین نمیره ولی تحت تاثیر بینی یکی از بچه های گروه واتزآپ نیکاجون  که مبارکش باشه و چندتا عکس که دایرکت فرستاده بودن و اینکه طبیعی کاره،گفتم تا اینجام و فرصت دارم برم باهاشون مشاوره کنم که به قول شایلین عزیز با وجدان خودم بی حساب بشم و توی دلم نمونه.

اون روزی که رفتم بالای ۳۰ مورد دیدم...

دکتر داشت می رفت سفر ومطب بسیار شلوغ بود...

ولی خوب نشستن و دیدن نمونه ها همانا و 

مطمئن شدن که ایشون گزینه من نیستن هم همانا...

دو مورد بسیار زیبا دیدم و همه هم نگاشون میکردن،یکی خانمی باصورتی زیبا و بدون نقص و بینی خوش تراش 

و اون یکی هم دختر جوونی با همون فرم

که معلوم بود استخوانی کم کار بودن

ولی اکثرا بینی ها بسیار طبیعی،پروجکشن بالا،زاویه کم و...

و چند مورد هم بدون چسب اومدن بیرون  وفرم هاشون رو دیدم ،اصلا با سلیقم جور نبود.

دکتر هم بسیار خنده رو و خوش برخورد و ازم ایرادهامو پرسید و اینکه گفتن سیندرلات که نمیتونم بکنم و لی این کارها رو انجام میدم و اینکه گفتن پروجکشن تا ۱۰ درصد میشه کاهش داد،چون همیشه تو بعد کار کردن سخته

شما فکر کن اونجا ۱۰ درصد،پره ها هم کم بشن،یعنی از عرض هم بینی جمع بشه،یک دفعه بینی قدرتش تو تنفس یک چهارم میشه و هنگ میکنه.

که توضیحات جالبی بود.

2810