2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من امروز ۳ ماه و ۲۰ روزه که از جراحیم میگذره و امروز عصر برای معاینه رفتم دکترم بعده معا ...

بنظرم یه مشاوره پیش یه پزشک دیگه برو.کمی هم صبور باش شش ماه زمان مناسبی برای ترمیم نیست!تا یکسال صبرکن  

ممنون من که نمیدونستم اولین بار میشنوم شکلشونم با هم فرق داره؟اونی که وسطش زده و گلبرگاش سفیده خیلی ...

الان یه چیزی یادم اومد بابونه گاوی که گلهاش درشته برای همین به بابونه گاوچشم معروفه.ولی بابونه شیرازی گلهای ریزی داااره فرقی که میتونی موقع خرید بفهمی همینه.عطر بابونه شیرازی هم عالیه.بابونه شیرازی برای ورم و جوش های بعدعمل عالیه اما بابونه گاوی هیچ تاثیری روی ورم نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام

متاسفانه طی یک بدشانسی مریض شدم!

مریض نه ها! ....  مررررررررررررریییییییض ..... !

۴۸ ساعت کامل تب داشتم!

الانم سرگیجه، سردرد سردرد سردرد 😥 آبریزش! ابریزش! افتضاح!

خلاصه عطسه و فین و همه چی!

بینی جدیدم هنگ کرده میگه وااا این کارا چیه؟ 🤣

خب بچه ها من الان هنوز دو ماهه نشدم، زود بود این تجربه ولی بازم شکر که زودتر نشد!

اینا رو گفتم که یه تجربه جدید رو باهاتون به اشتراک بذارم: حتما حالا که داریم به فصل سرماخوردگی و بیماری نزدیک میشیم با مشورت پزشکتون واکسن سرماخوردگی بزنید تا مثل من گرفتار نشید! خیلی سخته! انگار بدن ضعیفتر از حالت عادی هم هست طولانی‌تر میشه (یا شایدم ویروسش ازون خوبا بوده! 😁 حالا حالاها از پا در نمیاد!!)

خلاصه عمل کرده ها و عمل نکرده ها مراقب خودتون باشید!!!

دعا کنید برام تا منم زود خوب بشم! 

چهارروزه افتادم، سه روزه سرکار هم نرفتم!

ارادتمند

شایلین

پ.ن. ببخشید اگه دایرکت جواب نمیدم. من یه چشمی اومدم سایت و امکان تایپ زیاد ندارم🍎

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

خوب بچه ها منم از وضعیت الانم بگم   

الان 43 روز از عملم میگذره..  . از پماد سبلیا استفاده میکنم برا جای بخیه (باید روزی دوبار بزنی ولی من اولاش ب طور منظم نمیزدم یه چند روزیه منظم میزنم و تقریبا سه هفته بعد از عمل کرم به دستم رسید) یه طرف پره هام بخیه اش خیلی بد   بود اما طرف چپ خیلی بد نبود و همینطور بخیه کلوما خیلی بده خیلیا...... اما خدارو شکر داره جاش بهتر میشه یعنی من کرم دیگه ای نزدم اما این هم کرم خوبیه بخیه های سطحی رو برد عمیق ها هم داره بهتر میشه... دیگه زیاد با گوش پاک کن بینیم رو تمیزنمیکنم هفته ای یکبار یا 2 بار.... بعد از حمام هم 1ساعت بدون چسپ میگردم جوش سرسیاه زدم و چندتاجوش قرمز الان بهتر شده... 

کاری ب کار بینیم هم ندارم... سلفی رو ترک کردم و میزارم با بینیم بعد 9 ماه صحبت کنیم...   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها سلام متاسفانه طی یک بدشانسی مریض شدم! مریض نه ها! ....  مررررررررررررریییییییض ..... ! ...

آخی عزیزم بهتر بشی انشاالله    دماغ قبلی فک کنم تو سرماخوردگی بهتر عمل می‌کرد... سورپرایز کردی    

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
نمیدونم چطور توضیح بدم ولی اکثر عطاری ها به اسم بابونه خیلی چیزا میفروشن که بابونه نیست!یکیش همین با ...

ممنون از توضیحاتت منم هربار که خورده باشم گاویشو خوردم  آدرسو لطف کنی ممنون میشم 

فک نکنم اکثر عطاریا فرقشو بدونن کاش یه عکس بفرستی ازش

بچه ها جون سلام

امیدوارم حال همه خوب و دماغ ها چاق باشه!😊

دوستان من یه آدم دقیق و وسواسی ۳۴ ساله که بخشی از این باریک بینی برمی گرده به قول دوستان به واسطه رشته مهندسی خوندن و شغل الانم که دبیرم😉

و امیدوارم تجربیاتی که از مشاوره هام و مطب گردی ها به اشتراک میزارم،به دردتون بخوره و دعای خیری باشه برای کمک به انتخاب دکتر مناسب بینیم.

الان که دارم براتون اینها رو می نویسم آخرین مطب رو رفتم و دارم برمی گردم جنوب که دیگه بشینم تجزیه تحلیل بکنم و جمع بندی و بین دکتر سامی،غلام رضا احمدی و ابیانه یکی رو انتخاب کنم.

شرح مطب هایی رو که رفتم به تفکیک براتون می نویسم...

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

دکتر بنیادی

اولین دکتری بود که تهران باهاش مشاوره داشتم اونم بعد از یه سال تحقیق کردن و دیدن نمونه پیج و دایرکت بیمارهایی که عکس داده بودن.

و مطمئن بودم سبکشو دارم و اگه بهم اوکی بده(که دایرکت داده بودم گفته بود مشاوره حضوری بیایید و خوب میشه و...وبعدها فهمیدم این پیام رو به همه میده)

تیر ماه دکتر رو دیدم،دکتر بعد از معاینه بینیم خیلی سریع گفت من عملت نمی کنم چون پره های بینی من در یک سطح نیستن ولی اینقدر این ایراد نامحسوسه که دوست از دوران بچگیم که همراهم بود و اونم برای مشاوره اومده بود تا حالا متوجه این موصوع نشده بود.

خوب خیلی خورد تو ذوقم چون از نمونه های مطب هم خوشم اومده بود و هزینشم خوب بود.

بینی دوستم که گوشتی با غضروف ضعیفه،که دیگه زحمت معاینه دقیق رو نداد به خودش و گفت شما هم نه.

جالبه از قبل ازت عکس میگیرن و طراحی میکنن و من که رفتم عکسم روی کامپیوترش بود ولی حتی دکتر نگذاشت درست عکس رو ببینم،گفت اینجوری نمیشه بینیت؟!نمیخواد ببینی..‌

یه خانمی هم از بندر اومده بود بینی خیلی گوشتی اونم نرفته داخل برگشت🤣😂

نتیجه اینکه دکتر بنیادی خیلی محتاط و کم ریسکه و برای بینی های کم ایراد و استخوانی ها عالیه و بقیه الکی چندماه منتظر نمونن.

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

دکتر نادریان

روز بعد من با نادریان وقت داشتم،کارهاشو دوست داشتم طبیعی و شیک.

بجز پیج خیلی ها دایرکت دادم و عکس دیده بودم و خوشم میومد از کارش...و اکثرا راضی بودن

دکتر صمیمی تری بود و توجه بیشتری داشت اولش که بینیم رو نگاه کرد گفت خوب عمل نکن..

بعدش که گفتم چی میخوام و خیلی دنبال تغییر نیستم و به یه نتیجه طبیعی شیک راضیم😉گفت خوب ۲۰ تا ۳۰ درصد تغییر میکنی.گفتم پروجکشن رو میخوام کم کنم و سر بینیم رو جمع کنم بدون ایجاد کشیدگی پره ها...

یه عکس بهم نشون داد تقریبا شبیه بینی من و خوب هم شده بود.

بهم گفت در مورد تو اتفاقا پروجکشن بهت کمک کرده که سر بینیت بهتر بنظر برسه

مثل آدم چاقی که قد بلند باشه؟؟!🤗

چاقی کمتر به چشم میاد

اونجا بود که با خودم گفتم هیچ کار  خدا بی حکمت نیست😗حتی تو طراحی چهره ما همه چیز با برنامه ست.

خلاصه دکتر برام آز و عکس و...نوشت و چونه هم زدم سر قیمت و یه تومن گفت واسه پروازت.‌‌...۱۷ تومن

نمونه های مطب هم خوب بودن

اکثرا قوس نداشتن...

هر کس اندازه صورتش ...

ویزیت هم‌گرفت

بچه ها سلام متاسفانه طی یک بدشانسی مریض شدم! مریض نه ها! ....  مررررررررررررریییییییض ..... ! ...

شایلین جان امیدوارم زودی خوب بشی

تجربه ی من :از قبل از عمل شروع کنید به خوردن زینک پلاس کمک می کنه سیستم ایمنی بدن بالا بره و کمتر دچار احیانا سرماخوردگی بشید و شستشوی مرتب بینی هر سه چهار ساعت یکبار با سرم شستشو ،من تا ۴ ماه انجام دادم و تا ۹ ماه هیچ گونه سرماخوردگی برام پیش نیومد با اینکه آذر ماه عمل کردم. 

امیدوارممم زود زود خوب شی

تو این مدت اذیت نشی😷🤧😷

انشالله بدنت قوی میشه زمستون راحت تر میگذرونی

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)

سلام دوستای گلم

من دیروز رفتم مطب دکتر رسول پناه

دکتر مثل اینکه دیر اومده بودن مطب خیلی شلوغ بود بیشتریا واسه مشاوره بودن

در حد ۶ یا۷تا نمونه دیدم از بین اونا ۴تاشو پسندیدم باقی تازه عمل کرده بودن شاید هنوز جا داشت ک نظر بدم

ی نمونه ۵ماه بود خیلی ناز بود ولی یکم یکی از پره هاش از اون یکی کوچکتر بود اومده بود کورتن بزنه روی بینیش و دکتر گفته بود ۲ماه دیگه چسب بزنه

تو مطب ۵۵میدی ازت دوتا عگس میگیرن دکتر روش نظرشو میده

بینی من گوشتی دکترخیلی خوش اخلاق با حوصله بود

توضیحاتی که داد دوست داشتم

فقط تنها ترسم اینه ک گفت تز تیغه بینیت غضروف برمیدارم برا نوک بینی و پره هات میذارم

من از این میترسممم ک مشکلی پیش نیاددد 

مخصوصا که دلم نمیخواد به عمل ترمیم برسم

در مورد هزینه با هزینه کلینیک لباس این داستانا گف ۱۲ میلیون من ب دکتر گفتم توروخدا تخفیف بدید من دانشجوام فرهنگیم گف ۱۱

اومدم بیرون ک دستیارشون ازمایش بنویسه گفتم دیگه تخفیف نمیدید من گناه دارم ۲ ساعت نشستم گفت باشه چون بچه خوبی بودی ۵۰۰ تخفیف من 

مطب خیلی شلوغ بود چند نفر با دکترای دیگه عمل کرده بودن اومدن ترمیم

خلاصه که یکم ترس تو وجودمه ک این غضروف گذاشتن خوبه یا نه

دکتر ایلخانی و عالیان و جهادی حرفی از غضروف نزدن نمیدونم میخوان موقع عمل استفاده کنن یا نه

ولی ایشون دومین دکتر بودن ک گفتن غضروف میذارم 

اگه کسی اطلاعی داره بمن بده ممنونم🙏🙏

امیدم به اینجاس

تصمیم گرفتم‌پیش دکتر رجاییم برمم

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
2810