2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم ممنونم ازت  ببخش بازم یه سوال توی این مطب گردیاتون و توی این تاپیک کلا کدوم دکتر رض ...

من مطب گردیامو نوشتم بخون بازم اگه سوالی بود یا دکتری مد نظرم بود بهت میگم حتما😍

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
سلام دوستای گلم من دیروز رفتم مطب دکتر رسول پناه دکتر مثل اینکه دیر اومده بودن مطب خیلی شلوغ بود ب ...

عزیزم عمل بینی همینِ دیگه از غضروف های خودِ بینی برای جاهایی که مورد نیاز هست مثل نوک و پره ها استفاده می کنن دکتر چیز عجیبی نگفته اونایی هم که نگفتن لازم ندیدن بگن وگرنه همین کار رو می کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از توضیحاتت منم هربار که خورده باشم گاویشو خوردم   آدرسو لطف کنی ممنون میشم  فک نک ...

عطاریا اکثرا میدونن اما نمیان که بگن!!همون بابونه گاوی میفروشن مثل تخم شربتی که گرون قیمته و اکثرعطاری ها به خاطر منفعت مالی به مردم اشتباهی تخم ریحون میفروشن 😑 و اغلب هم میخرن میریزن تو خاکشیر اونم به اسم تحم شربتی!من حتی اب میوه فروشی ها هم میرم میبینم به جای تخم شربتی تخم ریحون میدن دست ملت.چون شباهت ظاهری هم داره .عکسشو الان برات میفرستم 

این پودرشده بابونه شیرازیه الان ریختن کف دستم برات عکس گرفتم😀سعی کن اگه عطاری مطمءن سراغ داری پودرشده بخری چون همه ساقه و هرچی که داره پودرمیکنن اینجوری دم کنی خیلی خوشمزس عاشقش میشی.ضرری هم نداره بهتر از کورتون و هزار داروی دیگس!فقط زنان باردار نباید بابونه بخورن

اگر جراحی بینی کردین حتما اب جوشیده بخورید .بیشتر مشکلات صورت از کارکرد کبده🙃کبد که خوب کارکنه صورتتون عین پنجه افتاب میشه..حیفه که پوستتون خراب شه مجبور شید کلی برین دکترپوست!!آخرم بگن لیزر و بعدشم نتیجه مطلوبی بوجود نمیاد. اب شیر یا اب معدنی هردوتاش مضره!هیچوقت هم اب خالی نخورید در طول زندگیتون🙃هرروز یه چیزی تو اب بریزید.من برای خودم یه پارچ بزرگگگ دارم هرروز آب جوشیده میریزم توش.هرروزم یه استکان عرقیجات بهش اضافه میکنم.البته تنوع میدم.یه روز گلاب یا بیدمشک یا کاسنی . تو اتاقمه صبح ظهرشب نصفه شب همون آبو میخورم.راستی هرروز خاکشیربخورید تا یبوست نگیرید.دم کرده بابونه هم میل کنید خاکشیر هم بخوریداااا .خودتون متوجه تغییرات میشین صورتتون شفاف...بدون لک.بدون جوش...پای چشم هم کبودیش از بین میره به مرور زمان

باسرم شستشو میدی؟چراغ قوه گوشیتو روشن کن خودت داخلشو ببین اگه چرک داره یا مشکلی هست حتما برو پیش دکت ...

اره شست و شو میدم

روزی ۳ بار باید اینکارو بکنم ولی یادم میره

روزی یک بار شست و شو میدم فقط

داخلش چرک نداره

یه چند وقته عطسه هم میکنم البته از دهان عطسه میکنم

ممکنه بخاطر سرماخوردگی باشه ؟ ابریزش بینی ندارم ولی یکمی سرماخوردم انگار بصورت خفیف

قوی باششش   
عزیزم عمل بینی همینِ دیگه از غضروف های خودِ بینی برای جاهایی که مورد نیاز هست مثل نوک و پره ها استفا ...

ممنونم عزیزمممم😍❤😍

خیالم راحت شددد❤❤

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
اره شست و شو میدم روزی ۳ بار باید اینکارو بکنم ولی یادم میره روزی یک بار شست و شو میدم فقط داخلش ...

شایدحساسیت فصلی داری میری بیرون ماسک بزن اگرم همه چیو رعایت میکنی اگه دکتر بهت سیتریزین داده بخور تا عطسه نکنی تا زمانی بینیت کاملا جابیفته.بازم یه ویزیت برو دکترت

بچه ها از همه تون که اینجا یا دایرکت بمن لطف داشتید ممنونم...

بهرحال زمستون در راهه و انگار لازم بود این دماغ جدید یکبار آب‌بندی بشه که شد! 

البته بگما منم زیاد نازشو نکشیدم گفتم بذار بد عادت نشه.

خوب همکاری کرد؛ لوله کشیاش سالمه!!

راضی ام ازش. 😁

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بچه ها از همه تون که اینجا یا دایرکت بمن لطف داشتید ممنونم... بهرحال زمستون در راهه و انگار لازم بو ...

پ.ن. البته من چون کلا اهل دارو نیستم لذا هنوزم عذاب وجدان مواد شیمیایی و داروهای قبل از عمل و موقع عمل رو دارم؛ لذا به شیوه کاملا سنتی و درمان گیاهی دارم خوب میشم. (و تقریبا خوب شدم دیگه). 

البته واقعا جا داره از یه دوستی که به سایت سر نمیزنه ولی برام بسیار عزیزه و کمکهاش همیشه بر سر من رحمت و منت بوده و هست تشکر کنم. 

خانم دکتر الیسای عزیزم (کاربر همین سایت و حالا دوست عزیز بنده) که از راه بسیار بسیار دور، همواره منو مورد لطف خودش قرار داده. 

این چندروز هم از توصیه‌های مفیدش واقعا بهره‌مند شدم.

هرچند احتمالا ایشون این پیام رو نمیبینه ولی از صمیم قلب امیدوارم هرجای این کره خاکی هست همواره خودش و خانواده عزیز و محترمش در سلامت و آرامش باشند و دعای خیر من و خیلی‌ها همواره بدرقه راهش خواهد بود.  

بازم مجددا از تک تک دوستای گلم ممنونم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها کسی تاپیک بینی های ترمیمی و داره ؟

من نمیتونم پیداش کنم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
2810