2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمت چپ بینیم بعده برداشتن اسپیلینت فرو رفته انگار بینیم کجه.خیلی ناراحتم بابت این موضوع چون بینیم پر ...

دكتر كي بوده؟؟؟من كه شنيدم براي ترميم بايد حداقل يك سال بگذره....

سلام دوستان من امروز ۳ ماه و ۲۰ روزه که از جراحیم میگذره و امروز عصر برای معاینه رفتم دکترم بعده معا ...

سلام من بعد6ماهو دیدم ترمیم کردن حالا بیشتر تحقیق کن به امید خدا واست اصلاح میشه

دکترتون کی بود؟

فقط هنگام خرید بابونه دقت کنید  البته شایدم بدونید اما نوشتم شاید بدرد کسی بخوره.چون دو نوع باب ...

ممنون من که نمیدونستم اولین بار میشنوم شکلشونم با هم فرق داره؟اونی که وسطش زده و گلبرگاش سفیده خیلی تلخه اون گاوی میشه؟

نتیجش چطور شد و ایرادش چی بود ؟

یه آقای بودن گفتش که انحراف داشته  قبل عمل گویا یه مقداریش مونده بود دیگه دکتر واسشون ترمیم کرده بود واسه باز کردن گچ اومده بودن ایشون بعد من بودن نمیدونم نتیجه چی شد

سلام دوستان

من بینیم استخوانی و قوز دار بود انحرافم شد.

۳۸ روز پیش عمل کردم. مدل طبیعی ظاهرش خیلی خوبه 

ولی از سوراخ سمت راست بینیم تنفس و بویایی ندارم

فقط از سمت چپ نفس میکشم

میشه راهنماییم کنید؟ 😢

این مشکل حل میشه؟ یا همیشگیه؟

قوی باششش   
ممنون من که نمیدونستم اولین بار میشنوم شکلشونم با هم فرق داره؟اونی که وسطش زده و گلبرگاش سفیده خیلی ...

بله عزیزم اون گاویه اکثر عطاریا تقلبی میدن اون که تلخه فقط برای بخور صورته

ممنون من که نمیدونستم اولین بار میشنوم شکلشونم با هم فرق داره؟اونی که وسطش زده و گلبرگاش سفیده خیلی ...

نمیدونم چطور توضیح بدم ولی اکثر عطاری ها به اسم بابونه خیلی چیزا میفروشن که بابونه نیست!یکیش همین بابونه گاویه که طعمش تلخه و برای خوردن نیست .من چون از بچگی بابونه خوربودم و بعضی روزا جای چایی میخورم🙃 فرقشو میدونم.اگر ساکن تهرانی بگو تا ادرس اون عطاری معتبر بهت بدم بری بخری.بسته هاش کوچکه بسته ای سه هزارتومن هم هست من میخرم.بازم اگه جای معنبرمیشناسی برو بخرتاکیدهم کن بابونه شیرازی میخای

سلام دوستان من بینیم استخوانی و قوز دار بود انحرافم شد. ۳۸ روز پیش عمل کردم. مدل طبیعی ظاهرش خیلی ...

باسرم شستشو میدی؟چراغ قوه گوشیتو روشن کن خودت داخلشو ببین اگه چرک داره یا مشکلی هست حتما برو پیش دکترت.چون طبق این تایمی که میگی باید بهترشده باشی 

2810