2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

درسته كه دست دكتر احمدي لرزش داره؟؟؟؟؟آخه شنيدم اصلا جاي بخيه مشخص نيست

پس چطور دكتري كه دستان لرزاني دارهًميتونه بخيه بزنه؟؟؟!!!يعني دستياراش كار بخيه رو انجام ميدن؟!

خواهش میکنم... متوجه نمیشم دقیقا کجا رو میگی؟  وسط ِ نوک بینی یا بالای یکی از سوراخها؟  ...

بالای یکی از سوراخها همون خط چسبه مشکلی نیست . ایشالله درست میشه چسبو شلتر بزنه 

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته كه دست دكتر احمدي لرزش داره؟؟؟؟؟آخه شنيدم اصلا جاي بخيه مشخص نيست پس چطور دكتري كه دستان لرزا ...

دکتر دستاش رو ویبره که نیست😀من مطب دکتر رفتم چندبار والا من حتی کوچکترین لرزشی ندیدم.البته اینم بگم ذره ای کبودی یا خون مردگی و ورم و تغییرحالت چهره و چشم هم بیماراش بعدعمل ندارن به علت اینکه تهاجمی پوست بینی جدا نمیکنه

دکتر دستاش رو ویبره که نیست😀من مطب دکتر رفتم چندبار والا من حتی کوچکترین لرزشی ندیدم.البته اینم بگم ...

چه عالی😃😃

تهاجمی پوستو جدانمیکنه یعنی چی؟ منظورتون اینه ک باظرافت کار میکنه؟ یا کار و روشش فرق میکنه؟

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
دکتر دستاش رو ویبره که نیست😀من مطب دکتر رفتم چندبار والا من حتی کوچکترین لرزشی ندیدم.البته اینم بگم ...

از دكتر نپرسيدي كه از پايه غضروف استفاده ميكنه يا نه؟چون از خيليا شنيدم كه بعد از يه مدت بينيشون افتاده شده

چه عالی😃😃 تهاجمی پوستو جدانمیکنه یعنی چی؟ منظورتون اینه ک باظرافت کار میکنه؟ یا کار و روشش فرق می ...

عزیزم کلا توی جراحی اگه یهو پوست از روی بینی بلندشه باعث کبودی و ورم میشه اگرم استخوان تهاجمی شکسته بشه اوضاع بعد عمل بدترمیشه‌‌.پزشکای جوان خیلی تو این زمینه توانایی ندارن دکتراحمدی و امثال ایشون ظریف کار میکنن که به خاطر تجربه بالاشونه

از دكتر نپرسيدي كه از پايه غضروف استفاده ميكنه يا نه؟چون از خيليا شنيدم كه بعد از يه مدت بينيشون افت ...

اگه بینی خودتون غضروف زیادداشته باشه از بینی خودتون.وگرنه از گوش غضروف میگیرن

اما کلا بعد از جراحی بینی یه سری اشکالاتی پیش میاد یعنی اگه دنبال دکتربی نقص بگردی پیدا نمیشه.اینی که فکر کنیم یه عمر بینی بعدعمل همون شکل میمونه اشتباهه🙃

عزیزم کلا توی جراحی اگه یهو پوست از روی بینی بلندشه باعث کبودی و ورم میشه اگرم استخوان تهاجمی شکسته ...

اهان درسته عزیزم ممنون🙏🏻🌺🌺

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
شایلین جان از کجا فهمیدی ک بابونه برای ورم خوبع؟؟؟

شما با کی عمل کردید؟

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
سلام دوستان خواهش میکنم اگ کسی اطلاعاتی راجبه دکتر علیرضا عالیان داره بگه چون من تهران نیستم ک بتونم ...

عزیزم تو امضای بعضی از بچه ها مطبگردی دکتر عالیان نوشته شده ،میتونید بخونید. مثلا خانوم minmoma .

اگه به مطب گردی باشه من برای جراحی بینیم کل دکترای تهرانورفتم و ویزیت شدم آخر پیش دکتر پهلوان رفتم هم مریضاش راضی بودن هم قیمتش خیلی مناسب بود و  و اونجور که میخواستم عمل کرد عکم دداخل پیجش هست https://www.instagram.com/drpahlevan.omfs/

2810