2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015368 بازدید | 66527 پست
سلام‌دوستان من امروز رفتم مطب دکتر ایلخانی به سختی تونستم وقت مشاوره بگیرم البته بعضیا میگفتن زنگ ...

حالا چرا گریه ؟؟ خوب  ناراحتی نداره عزیزم

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
حالا چرا گریه ؟؟ خوب  ناراحتی نداره عزیزم

من چندین ساله که دوست داشتم عمل کنم

بالاخره مامان بابا راضی شدن

ادم اینجوری میشنوه نمیدونه چیکار کنه🥺

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها در مورد دكتر بلاجي اگه كسي اطلاعات بيشتري داره لطفا بياد بگه من واقعا تا الان نميشناختم ايشون رو ولي پيجشون رو ديدم  از كارهاشون واقعا خوشم اومد گويا دكتر با سابقه اي هستن دوست عزيزم ssomii جان اين چندين باري كه مطب رفتين نمونه بد يا مشكل دار هم ديدين ايا؟  ميتونم بپرسم شما بيني تون گوشتي هست يا استخواني و چه سبكي خودتون دوست دارين جراحي كنين؟ 

خيلي ممنونم ازتون🙏🏻

من چندین ساله که دوست داشتم عمل کنم بالاخره مامان بابا راضی شدن ادم اینجوری میشنوه نمیدونه چیکار ک ...

یه سر برو پیش دکتر  حسین رسول پناه هم نمونه ببین هم اینک اون واس گوشتی عالیه ... تو ک داری مطب گردی میکنی یه بارم اونجا برو مطبش پاسداران نیسان چهارم یکشنبه برو 

بچه ها من وقتی رو بینیم دست میکشم روی اونجایی ک قبلا پل بینیم بود حس میکنم یه طرف بینیم پایین تر از اونوری... انگار استخوان یه طرف بینیم بیشتر تراش خورده..... ان‌شاالله ک توهمه  

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
 بچه ها من وقتی رو بینیم دست میکشم روی اونجایی ک قبلا پل بینیم بود حس میکنم یه طرف بینیم پایین ...

نگران نباش عزیزم.بنظر من به بینی زیر سه ماه اصلاااا حساس نشو.چون هربار که چسبو باز میکنم بینیم یه شکله یه روز اون سوراخ چپ بزرگه دوباره سوراخ بینی راست و غیره...خلاصه فعلا نباید نگران شی😀

بچه ها ،پیج دکترم یه مسابقه اینستاگرامی گذاشته.اونایی که مشکل مالی دارند میتونند شرکت کنند.من خودم ت ...

عزیزم منم میخواستم تو بوتاکسش شرکت کنم .منشی دکتر گفت باید دوماه ازعملت بگذره بتونی بوتاکسش بزنی .منم منصرف شدم 

مطب گردی دکتر سجادیان

دوستان در مورد دکتر ملکی کسی چیزی میدونه ؟ یکی از دوستان ازم پرسید من اطلاعی ندارم اما شاید اینجا شما بدونید در موردش.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

سلام

اینم لیست من از دکترهای خیلی خرابکار و خرابکار:  

یوشی (خیلی ریسسسسسکی)

دینی (خیلی ریسسسسسکی)

فرزام (خیلی ریسسسسسکی)

لاهوتی (خیلی ریسسسسسکی)

محبوبی راد (خیلی ریسسسسسکی)

راستکاری (خیلی ریسسسسسکی)

علی عباسی (خیلی ریسسسسسکی)

شهسواری (خیلی ریسسسسسکی)

سهرابی (خیلی ریسسسکی)

محمد علی اکبری (خیلی ریسسسسسکی)

کمال درخشانی (خیلی ریسسسسسکی)

دیلمی پور (خیلی ریسسسسسکی)

فرزان رضایی (خیلی ریسسسسسکی)

آروین سازگار (خیلی ریسسسسسکی)

صوفی زاده (خیلی ریسسسسسکی)

چایچیان (خیلی ریسسسسسکی)

طرزی (خیلی ریسسسسسکی)

دشتی (خیلی ریسسسسسکی)

رزم پا (خیلی ریسسسسسکی؛ میگن خودش عمل نمیکنه!)

سلطانی فر (خیلی ریسسسسکی)

خشایار احمدی (خیلی ریسسسسسکی)

رزاقی (ریسکی)

شهابی (ریسکی)

باریک بین (ریسکی)

شهرستانی (ریسکی)

صادقی (ریسکی)

عامری (ناراضی جدی دارد)

توکلی (ناراضی جدی دارد)

ابطحی (ناراضی جدی دارد)

میلانی (ناراضی جدی دارد)

حمید عارف (میگن پولکی و قالتاقه؛ من هم شنیدم ولی خودم ندیدم)

افلاکی (مشکل تنفسی ازش دیده شده)

قارونی (مشکل تنفسی ازش دیده شده)

خاتمی (مشکل تنفس ازش دیده شده)

بادامچی (میگن ریسک داره)

فتاحی (توی تاپیک ترمیمی ها ناراضی دارد)

میترا علامه (ناراضی زیاد دارد)

خاص احمدی (ناراضی زیاد دارد)

بلاجی (ناراضی دارد)

بصام (ناراضی دارد)

یحیوی (ناراضی دارد)

محبی (ناراضی دارد)

حسینی اقدم (ناراضی دارد)

سرکارات (ناراضی دارد)

قانع (ناراضی دارد)

نراقی (ناراضی دارد. میگن خودش عمل نمیکند!)

نبی اله شریعتی (ناراضی دارد)

علی اصغر پیوندی (ناراضی دارد)

رزیتا بشارتی زاده (ناراضی دارد)

پ.ن: توضیح در مورد لیست:

بچه ها من این لیست رو طی تحقیقاتم در اینستا و سرچ فضای مجازی و این تایپک و تاپیک ترمیمی ها و یا مشاهده حضوری بدست اوردم. 

من توی مدت تحقیقاتم اینا رو پیدا کردم ممکنه خیلی دکترهای خرابکار دیگه هم باشن که من پیداشون نکردم پس اگر کسی توی لیست من نبود دلیلی نمیشه حتما خوب باشه!   ممکنه لیست من خطا داشته باشه؛ بهرحال گاهی حاصل شنیده هاست یا شایدهم کسی مغرضانه توی اینستا و اینور اونور از دکتری بد گفته باشه و خدایی نکرده منم به خطا انداخته باشه... اما در مورد دکترهایی که توی پرانتز کنارش نوشتم خیلی ریسسسکی (یا ریسسکی) میتونم با ضرس قاطع بگم دورشو خط بکشید. 

در مورد دکترهایی که نوشتم ناراضی داره خیلی جدی نگیرید (!) میتونه اون بخش لیست خیلی هم طولانی تر بشه و چون هر دکتری بهرحال ناراضی خواهد داشت! با توجه به تعدادی که دیدم صرفا یک هشدار هست که خودتون بیشتر بررسی کنید ممکنه یک یا چند نفر ناراضی قابل اغماض باشه چون بهرحال عمل جراحی خطای خودشو داره و بهرحال هردکتری تعدادی ناراضی حتما خواهد داشت... 

در مورد اونایی که مطمن هستم که مشکل تنفسی داشتن کنارش نوشتم که مشکل تنفسی دیده شده (من باشم دکتر مشکلدار تنفسی را سریعا خط میزنم اما بازهم تصمیم با خودتون هست). امیدوارم این اطلاعات بدرد دوستان بخوره و لطفا هر کامنتی داشتید در مورد تکمیل یا تصحیح لیست بفرمایید.

ارادتمند و التماس دعا

شایلین

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام اینم لیست من از دکترهای خیلی خرابکار و خرابکار:     یوشی (خیلی ریسسسسسکی) دی ...

لطفا در مورد لیست حتما توضیحات پایینشو کامل بخونید. بخصوص در مورد دکترهایی که نوشتم (ناراضی دارد). چون واقعا اون بخش هم قابل حذف هست و هم قابل بسط!!!

هر عملی خطا و نارضایتی خواهد داشت و طبیعی هم هست!

سلام اینم لیست من از دکترهای خیلی خرابکار و خرابکار:     یوشی (خیلی ریسسسسسکی) دی ...

من رزم پا میشناسم چون همسرم بیمارستان امام خمینی  کار میکرده و درجریانه..میگه رزیدنت هاش عمل میکنن!گفت یکبار ازش پرسیدم دکتر چرا خودتون عمل نمیکنید همه جراحان بینی مماغاشون بزرگه 😁جواب داده ما میدونیم چکارمیکنیم چه بلایی سر ملت میاد!برای همین هییچوقت دست به بینیمون نمیزنیم😐

2810