ظاهرا يه دوست بزرگواري بدون شناخت من، در مورد بنده قضاوت فرمودند كه من دارم از سامي تبليغ ميكنم...!
واقعا عجيب هست حرفشون!
خانم يا آقاي محترمي كه بدون شناخت بنده رو قضاوت ميكني، گفته بودي من دارم تبليغ سامي رو ميكنم! حرفتون وقيح و غير منصفانه است!
من كه هرجا مطبگردي كردم حسنها و ايرادها رو صادقانه نوشتم. اگر متن مطبگردي منو در مورد سامي با دقت خونده باشيد من چند تا پست تحليل كردم و نظرمو نوشتم كه هم ايرادات سامي بود و هم محاسن او.
چندين بار تاكيد كردم به حرف من كسي نره عمل كنه...
من فقط ديده هامو نوشتم، مزايا و معايب دكترها رو طبق اونچه ديده بودم براتون تشريح كردم و بيشتر هم هدفم بچه هاي شهرهاي ديگر بود كه نميتونن و وقت ندارن بيان تهران!
من هرگز و هيچ زمان تبليغ هيچ دكتري رو نكردم و نميكنم.
الانم يك هفته است وقت عمل گرفتم و خداوند گواه هست كه ترسيدم بيام بگم و كسي با حرف من تصميمي بگيره كه من مديونش بشم..
از شيوا جان بپرسيد، از اليساي عزيزم بپرسيد. اونها در جريان انتخاب من بودند.
حالا اين كمال كم لطفي شماست كاربر محترم، كه بياي و نظر بدي كه من از سامي يا هر شخص ديگري تبليغ ميكنم!!
بگذريم...
من نوشتم... باز هم مينويسم... ، به نيت هركسي كه شايد با خوندن تجربيات من گره اي از كارش باز بشه و اعتقاد دارم اگر مثبت فكر كنيد مثبت هم جذب مي كنيد!
كما اينكه همين اتفاق براي من افتاد...يعني اونقد اينجا دوستان خوبي پيدا كردم و اونقدر ازشون انرژي مثبت گرفتم كه قبلتر تصورش براي خودم هم سخت بود.
اينجا دوستان عزيزي منو مورد لطف قرار دادند كه من حتي نميشناسمشون ولي برام عزيز و محترم هستند.
من به اين انرژي مثبت اعتقاد دارم.
ارادتمند. شايلين.