2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
سلام اميدوارم يه تصميم خوب بگيريد ميشه بگيد چطور با دكتر يزدانفر آشنا شدين؟ منم نظرم رو ايشونه ...

ممنون عزیزم. یکی از دوستام پیشش عمل کرده چند ماه پیش خیلیم راضیه. دماغشم طبیعیه کاملا. ولی من بازم چون نمونه زیاد ندیدم شک دارم. چند هفته پیش رفتم مطبش اولین وقت رفتم ولی نمونه ای ندیدم😒 میدونم دکتر خیلی خوبی هست و میشه بهش اعتماد کرد، ولی بازم ته دلم شک دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونی ها

امیدوارم حالتون خوب باشه.

بچه ها من خیلی از تهران فاصله دارم و مطب گردی با توجه به شرایط شغلی و بچه کوچکم برام سخته.

عکسهام رو برای دکتر ابیانه فرستادم و نظرشون این بود که بافت بینیم برای عمل خوبه و ایرادات تا حد زیادی برطرف میشه و چهره تغییرات مثبت داره.

از اونجایی که پره های بینی من کمی ناهم سطحن و دکتر بنیادی و یحیوی واسه همین ایراد ردم کردن و دکتر رجایی هم گفت چون کاملا رفع نمیشه خودتو تو دردسر عمل ننداز

و دکتر نادریان گفت ۲۰ تا ۳۰ درصد تغییر میکنی

و فقط دکتر تقوی با اطمینان گفت بیا عمل کن حتمممما...

منم این موضوع رو با دکتر ابیانه در میون گذاشتم و فقط گفتن  به امید خدا تلاشمون رو می کنیم.

و اینکه نیاز به مراجعه حضوری ندارم و عکسهام کاملا گویاست.

و میتونی فقط برای عمل بیای.

راستش من از عکسهای اولی پیجش خوشم میاد،حالا میخواستم تجربه شما رو از مشاوره با ایشون بدونم‌که خیلی وارد جزئیات نمیشن و با بیمار راجع اینکه بینی چطوره و قرار چه کارهایی انجام بده؟

یا چون من از طریق پیام بوده،به این صورته؟

البته فکر کنم هر کسی با رجایی و تقوی مشاوره داشته باشه دیگه هیچ مشاوره ای بهش نمیچسبه؟😊

من که از اتاق دکتر رجایی اومدم بیرون همسرم پرسید چی شد؟(دلش میخواست گفته باشه نه😑)

و من دلم نمیخواست با کسی حرف بزنم و به حرفهای دکتر فکر کنم!

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
ممنون عزیزم. یکی از دوستام پیشش عمل کرده چند ماه پیش خیلیم راضیه. دماغشم طبیعیه کاملا. ولی من بازم چ ...

دقیقا مثله من از بینی دوستتون بگید لطفا چه مدلی بود؟الان که طبیعی عمل کرده چند درصد بینیشون عوض شده؟سایز بینیشون چی؟

عزیزم کجی بینیت درست شده؟؟واس دیگ داره نگرانم میکنه همه میگت نیست اما اولین بار تازه جلو بابام چسب و ...

نمیدونم چرا باباها اینجورین؟!!!بابای منم همینه ...ولی کجی بینیم و سوراخای بینیم روز به روز بهتر میشه ....خودمو از سلفی محروم کردم ....من.جلو کسی چسپ عوض نمیکنم حتی بابام فقط مامانم دیده بدون چسپ ....صبر کن خانون گل عزیز عکسم فعلا نگیر 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
واسه من چندبار ضربه خورده بار اول گوشیم افتا بعدش دوبار پسرم سرش خورد به نوکش بعدشم یه وسیله پسرم پر ...

ای وااای خ شانس اوردی   

نمیدونم چرا باباها اینجورین؟!!!بابای منم همینه ...ولی کجی بینیم و سوراخای بینیم روز به روز بهتر میشه ...

بابای من چون بدش میومد از عمل حالا ضد حال میزنه از دیشب اعصابم خورده😑

واس من قبلا گج بودنشو حس نمیکردم اما چن وقته حس میکنم دیگ داره به چشم میاد بابام هم ک گفت مطمعن شدم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

بچه ها من دو هفته س تقریبا عمل کردم. از توی آیینه ک نگاه میکنم ایرادهای بینی زیاد به چشم نمیاد ولی توی عکس و‌ مخصوصا سلفی خیلی تابلو‌ میشه 😟 چرا اینجوریه 🤔

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍

سلام دوستان

میشه منو راهنمایی کنید من ۱۱ سال پیش بدون تحقیق بینیمو عمل کردم و الان واقعا دیگه دفرمه شده..برای ترمیم  بهترین دکتر اصفهان و تهران میشه راهنماییم کنید..تورو خدا بچه ها راهنمایی کنید ممنونم

بچه ها من دو هفته س تقریبا عمل کردم. از توی آیینه ک نگاه میکنم ایرادهای بینی زیاد به چشم نمیاد ولی ت ...

کلا دوربین گپشی مخصوصا سلفیش نفرین شده اس 

نگران نباش منم همینطورم

نمیدونم چرا باباها اینجورین؟!!!بابای منم همینه ...ولی کجی بینیم و سوراخای بینیم روز به روز بهتر میشه ...

بابای من پایه ست هر وقت می بینه منو میگه تو یه عمل نیاز داری لااقل شایدم دوتا کلا به جزئیات خیلی توجه میکنه خیلی واسش مهمه صااااف و صوف باشه بینی من 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810