2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015405 بازدید | 66527 پست
سلام .الان یه هفته اس جرات نکردم از خونه بیام بیرون .دوشنبه هفته پیش عمل کردم.انقدر ورم دارم تو آیین ...

عزیزم من شنیدم که به لیمو خیلی برای خابیدن ورم خوبه
فقط چیزی که هست گرمیه و ممکن  زیاد بخورید جوش بزنید
بازم پرسو جو کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان امروزمیخوام گچ بینیم بالاخره بردارم.لطفا برام دعا کنید تو ذقم نخوره .من ۳سال هستش درگیر عمل کردن بودم.خیلی استرس دارم.البته به دکترم هم اعتماد دارم حالم اصلا خوب نیست

مطب گردی دکترسجادیان
سلام بچه ها خوبید ؟ این جا کسی با دکتر رجایی عمل نکرده ؟نظری درباره ش ندارید ؟

شما با رجایی میخواین عمل کنید یکی از گزینه های منه البته بعد از سامی 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
بچه ها خیلی خوشحالم گچ بینیم برداشتم خیلی خوب شده .نظر شما چیه؟ 

من عکس بینیتونو ندیدم ولی مهم خودتونید که حس خوب داشته باشید. خداروشکر که مدل بینیتونو دوست دارید

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
دوستان ممکنه بگین فرم بینی گوشتی چه مدت بعد از عمل معلوم میشه؟ من دو‌هفته ست عمل کردم ولی هنوز هیچ&n ...

حداقل 6 ماه باید صبر کنی تا فرم بینیت معلوم شه ولی فرم نهایی تا 2 سال هم ممکنه طول بکشه که معلوم شه اصلا نگران نباش عادیه. من خواهرم بینیش گوشتی بود خیلی زمان برد تا فرمش معلوم شه. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
حداقل 6 ماه باید صبر کنی تا فرم بینیت معلوم شه ولی فرم نهایی تا 2 سال هم ممکنه طول بکشه که معلوم شه ...

ممنون عزیزم اروم شدم یه کم. خیلی استرس دارم 😣

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
2810