2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
ممنون عزیزم اروم شدم یه کم. خیلی استرس دارم 😣

اصلا جای نگرانی نیست فقط مایعات زیاد بخور و صبر کن. بینی گوشتی مدت زمان بیشتری لازم داره تا ورمش بخوابه. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

!سلام دوستان  میخوام جراحی بینی انجام بدم تو اصفهان دکتر خوب بهم معرفی میکنین؟

شرایطمم اینجوریه ک الان نوزاد ۱۰ ماهه دارم و شیر خودمو بهش میدم الان فقط میخوام دکتر خوب پیدا کنم‌ک بعد از شیر گرفتن پسرم عمل کنم‌ دماغ من شکسته ۹ سالم بود انحراف و قوز داره یکی از سوراخاش کمی گرفته تنفس سخته و دماغمم استخونی هم هست فکر کنم البته یکم سرش پهنه.صورتم گرد یا قلبیه.شوهرم با عمل موافقه چون قول داده .اما پدرو خونوادم ن ‌.خودم اعتماد ب نفس کمی دارم هیچ وقت از خودم عکس نمیگیرم ب خاطر دماغم.

خعیلی دلم میخواد عملش کنم.کمک کنین لطفا برای انتخاب دکتر خوب

اصفهونیا 

بین این پزشکا دکتر بهنام خرمی و دکتر علیرضا مجلسی و دکتر مسعود جعفری پور 

کیا تجربه اشونو دارن؟؟یا کدوم دکتر رو معرفی میکنین ک خوب باشه عوارض بعد عمل نداشته باشه!!؟؟

وااااای بچه ها من زیر گچ بینیم همش خارش داره😑😐😐چکارکنم؟؟؟؟

سلام عزیزم.دکترم به من گفت اگه زیر گچ خارش داشتی به اندازه ای که نتونستی تحمل کنی باید زود بیای برداریمش حساسیت داده احتمالا.بعتره با دکترت زود تماس بگیری مشکلی برات پیش نیاد

مطب گردی دکترسجادیان
بچه ها این چسب بینی رو چند روز یه بار عوض کنم .استرس دارم یه موقع بد چسب بزنم دماغم خراب شه

عزیزم من چسپ اول و یه هفته نکندم بعدش هر دو روز یکبار عوض میکنم 

قبل از اینکه چسپتو عوض کنی از زیر بینیت ...و بغل بینیت عکس بگیر ..از زیر بینیت منظورمه ک بدونی جسپ uشکل کجای کلومات میخوره ...نگران نباش من الان انقدر دستم راه افتاده فقط بار اول دوم یکم سخته بعدش خ اسون میشه برات 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
سلام دوستان لطفا منم ببینید. کسی با دکتر جهاندیده عمل نکرده اینجا؟؟؟؟

سلام خیر ، دکتر غیاثی یکی از دوستان من عمل بینی به روش بسته کرده خیلی راضیه البته یک ماه نگذشته   ولی من خودم پیش دکتر غیاثی حافظی لیپوماتیک انجام دادم ول که خیلی واقعا راضی بودم با اینکه پیش ده تا پزشکم رفتم 

زندگی زیباتر از چیزی است که فکر می کنیم
بچه ها این چسب بینی رو چند روز یه بار عوض کنم .استرس دارم یه موقع بد چسب بزنم دماغم خراب شه

عزیزم مبارکه بینی جدید،زاویه بینیتون خوبه،سربالا نیست.

دکترتون کی بوده؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

سلام دوستان 

من قراره به زودی عمل کنم ولی بین دکتر هومن فرهنگ و دکتر کوروش یزدانفر مطمئن نیستم. هر دو رو مشاوره رفتم ولی‌ باز هم مطمئن نیستم. دکتر یزدانفر رو به جز یکی از دوستام نمونه‌‌ ای‌ ازش‌ ندیدم که اونم خوبه تا الان. دکتر فرهنگ هم نمونه دیدم و اونم خوبه😅 میشه اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید لطفا🙂

مطب گردی/ دکتر محمد مجلسی

زعفرانیه

متاسفانه از این مطب گردی چیز زیادی دستگیرم نشد چرا که همه نمونه ها چسب داشتن، یک نفر چسب بینیش افتاده بود و دو هفته بود که عمل کرده بود، صورتش ظریف بود و بینی اش هم ظریف براش عمل کرده بود که بهش میومد، ورم هم زیاد نداشت. با بیمارا که صحبت کردم همشون خیلی راضی بودن مخصوصا خیلی از شخصیت خود دکتر تعریف می کردن. 

نکته ای که به نظرم امد سر بینی ها بود که اصلا سربالا نبودن و من خیلی از این بابت خوشحال شدم، قبل از من یه خانمی تو مطب نشسته بود و میگفت مطب خیلی از دکترها رفته و خوشش نمیومده، ولی اینجا نسبت به قبلی ها عالی بوده.

من شخصا رو بینی چسب دار نظر خاصی نمیتونم بدم.

داخل اتاق دکتر که رفتم بعد از معاینه گفت انحراف تقریبا شدید دارم و بعد یه اینه بهم داد و روی بینی ام توضیح داد که کجاها رو جمع میکنه و از نیم رخ هم همین طور، با دوربین چند تا عکس گرفت و گفت بررسی می کنه و شب نتیجه و حدود قیمت رو اس ام اس میکنه

پرسیدم انحراف و کجی ظاهری رفع میشه که گفت بله 

مشاوره رایگان بود و دکتر خوش رو

حدود هزینه ۱۵ میلیون

شاید یه روز دیگه برم برای دیدن نمونه بدون چسب

ایشون دکتر الناز شاکر دوست هم بودن گویا

تا مطب بعدی خدا یار و نگهدارتان

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰

بچه ها ازچیزی که میترسیدم سرم اومد       

دیشب داشتم فیلم نگاه میکردم که نفهمیرم تبلت چجوری خورد رو بینیم دقیقا هم نوکش همونجایی که غضروفه   

یه چند ثانیه درد گرفت و بعدش اروم شد خونریزی هم نداشتم 

تو سایت خوندم ک 

اگر درد و خونریزی و تغیر شکل ظاهری نداشته باشیم اوکیه 

حالا من اینا  رو نداشتم ولی خیلی میترسم قبلا جرات نمیکردم به بینیم دست بزنم ولی از صبح تا حالا هی  ب نوک بینیم دست میزنم ببینم چی شده.....

از شانسمم امروز جمعه اس      منم اومدم شهرستان به مامان بزرگم سر بزنم       خدا    چقدر من بدبختم       ب مامانم چیزی نگفتم چیکار کنم به نظرتون   

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها ازچیزی که میترسیدم سرم اومد         دیشب داشتم فیلم نگاه میکردم که ...

عزیزم هیچی نیست نگران نباش برای منم همون هفته های اول یه اتفاق مشابه افتاد نوک ببنیم درد گرفت یه چند دقیقه ای گفتم حتما دیگه داغون شد رفتم دکتر اونم گفت چیزی نشده. باید مثلا درد و خونریزی شدید باشه خدای نکرده که آسیب بزنه . نگران نباش عزیزم😘😘

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
2810