2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
عزیزم من توی تحقیقاتم مشکل تنفسی ازش ندیدم.  اما شنیدم که کلاژنساز میزنه، البته اینطور که من ف ...

ممنون که گفتید.‌همینطوری نگرانی عمل هست حالا فهمیدن این‌نکات واقعا آدم گیج میشه😥😥

عزیزم من توی تحقیقاتم مشکل تنفسی ازش ندیدم.  اما شنیدم که کلاژنساز میزنه، البته اینطور که من ف ...

ممنون از توضیحتون، ایا اثرش دائمیه؟ یعنی به طور کامل رفع ایراد میکنه یا موقتیه؟

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به سامي اعتماد كامل دارم اصلا ريسك نميكنه و اگر بينيم گوشتي بود حتما ميرفتم پيشش واسه ترميم. هنوز ...

نوشین جان چون دفعه قبل سامی عملت کرده شاید واقعا بهترین گزینه تو هنوزم سامی باشه... من فکرمیکنم بهرحال وقتی دو نفر بخوان روی یک بینی کار کنن، نفر دوم ممکنه همه خطاهای کار خودشو بندازه گردن نفر اول و شونه خالی کنه، لذا در مورد کیس تو (از اونجا که سامی یکی از دکترهای قوی هست و شکی نیست) شاید هنوز سامی بهترین گزینه برات باشه. چون سامی دکتری نیست که آدم بخواد از زیر تیغش فرار کنه... اگه مقصر دکتر بود و به کار دکتر شک داشتیم که حتما نباید دوباره میرفتی پیشش ترمیم. اما واقعیت این هست که هردو میدونیم ساپی ریسک و خرابی جدی نداره...

اینجوری دیگه هزینه اضافه ترمیم هم نخواهی داد. اینکه خودش گفته که قبول داره ترمیم رو یک برگ برنده هست پس شاید گزینه جدی برای تو سامی باشه.

عزیزم تو دوست بسیار خوب من هستی و منو میشناسی. میدونی چقدر حساسم که به کسی دکتری رو توصیه نکنم، اما شرایط تو ایجاب میکنه نظرم رو بگم بهت، همه دکترهای مدنظرت رو کامل بررسی کن و حضوری بیا ایران ببین، اما این فاکتور هم در مورد تو یک آیتم موثر در تصمیم‌گیری هست.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ممنون از توضیحتون، ایا اثرش دائمیه؟ یعنی به طور کامل رفع ایراد میکنه یا موقتیه؟

عزیزم کلاژنساز دو مدل هست. یکی مدتش یکساله هست و یکی مدتش مادام العمر.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

من تاحالا نشنیده بودم که کلاژنسازم دائمی داره؟از شانس بدمم اصلا نمیشه و جرئت ندارم از دکترم بپرسم 

شایلین جان شما از کجا تحقیق کردین؟اگه همچین چیزی باشه که تزریقش دائمی و عوارض نداشته باشه خیلی عالیه

سلام عزیزم شما به این اطلاعات چطوری دست پیدا کردی؟ من پس فردا با دکتر برادران عمل دارم😥😥 از ...

سلام عزيزم 

اولا كه افت غضروفي كه من ميگم يعني يه تو رفتگي جزيي روي بيني يه كنار بيني كه اصلا به اين دليل نميشه گفت دكتر بد هست. اتفاقا من تا الان بك نفر ناراضي توي ٢٥ نفري كه ميشناسم با برادران عمل كردن نديدم. اصلا مشكل تنفسي تا حالا نديدم ازش (كه اين نكته بسيار مهمي هست) بعدشم بسيار بيني رو ظريفتر از بقيه دكترا در مياره و واسه همينه وقتي بيني ظريف ميشه كوچكترين مشكلي خودشو نشون ميده. 

من با اين افرادي كه ميگم همه از طريق اينستا و واتزآپ اشنا شدم و همشون به من خيلي كمك كردن برام عكس فرستادن و راهنماييم كردن بدون اينكه بخوان تبليغ كنن. 

من خودم چون تجربه عمل با سامي رو دارم ميدونم ادمها بعد عمل يه مقداري حساس تر ميشن روي بينيشون و خيلي از اينا كه دكتر براشون تزريق كرده در نظر من مشكلي نداشتن خودشون حساس شده بودن. اين هم جالبه بدونيد واسه تزريقها دكتر هيچ پولي نميگيرن كه نشون ميده ساپورتشون خوبه بعد عمل. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
نوشین جان چون دفعه قبل سامی عملت کرده شاید واقعا بهترین گزینه تو هنوزم سامی باشه... من فکرمیکنم بهرح ...

ممنون شايلين جون. من از همه مطب گرديهاي تو خيلي استفاده كردم و هميشه دعات ميكنم. ممنون واسه كمكهات حتما پيش سامي ميرم.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام عزيزم  اولا كه افت غضروفي كه من ميگم يعني يه تو رفتگي جزيي روي بيني يه كنار بيني كه اصلا ...

مررسی عزیزم که گفتید واقعا دو روز به عملم مونده انقدر سردرگم شدم میگم برم کنسل کنم از طرفی با خیلیا صحبت کردم عکس بینیشون رو دیدم مطب رفتم اکثریت کسانی که عمل کرده بودن توی اقوامشون با دکتر برادران عمل کرده بودن بعد اونا هم مشتاق شدن و اومدن. عکسای اقوامشون رو دیدم. کاملا شکه ام الان. هرچند توضیحات خوبی دادید مجدد. برای من دعا کنید. امیدوارم شماهم بهترین نتیجه رو بگیرید.

چیزی که من تو نت خوندم کلاژن ساز دائمی وجود نداره و بستگی به بدن فرد ۶ ماه تا یک سال تاثیر داره و تزریقش به دفعات زیاد هم توصیه نمیشه بازم از دکترا بپرسید بخصوص خود برادران 

از دوستانی که صادقانه میان و مزایا و معایب دکترشونو میگن هم نهایت تشکر رو دارم😍

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
ژل یا کلاژنساز، بهرحال این ماده راه حلی برای پر کردن ناهمواریهای بینی هست. فکر کردم شاید مفید باشه ...

شما که انقدر اطلاعات دقیق درباره ی کلاژن ساز دارین باید بدونین همون ژل هست چرا جلوی هر دکتری یه چیزی نوشتین؟؟؟؟

درضمن شما که وجدانتون راحته شاید بهتر باشه یه تلنگری بهش بزنین که از اول تاپیکو مطالعه کردین از همه اسم دکتراشون پرسیدین عکس خواستین و دیدین نوبت به خودتون که رسیده بهونه میارین که نمیخوایین کسی اشتباه دکترشو به خاطر حرفای شما انتخاب کنه؟ مگه بچه ی دوساله هستن که رو حرف شما دکتر انتخاب کنن کاملا مشهوده شما با کی عمل کردین از پستاتون 

من جای کاربرای این تاپیک باشم لحطه ای وقتمو صرف اینجا و به اشتراک گذاشتن اطلاعاتم مخصوصا با شما نمیکنم چون احساس حماقت بهم دست میده

شبت خوش 

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

دوشتان من بعد از کلی تحقیق ب سختی ب برادران رسیدم و میخواستم تو یکی دو ماه آینده نوبت بزنم‌پیششون الان با این صحبتایی ک درباره تراش بیش از اندازه تیغه بینی شد واقعا نگران شدم میشه کسانی ک با ایشون عمل کردن بیان تجربشون رو بگن ؟ 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
شما که انقدر اطلاعات دقیق درباره ی کلاژن ساز دارین باید بدونین همون ژل هست چرا جلوی هر دکتری یه چیزی ...

ممنونم از نظر لطفت! فكركنم شما هنوز عمل نكردي و اطلاعات كافي هم نداري. 

من يكماهه عمل كردم. اگر اطلاعات داشته باشي ميدوني بيني يكماهه هيچ معياري براي قضاوت دوستان نيست كه من بيام بگم ازش راضي ام يا ناراضي.

تا اينجاي كار راضي ام خداروشكر، ولي هنوز براي قضاوت زوده. 

شك نكن وقتي مطمئن شدم به عمل خودم نه تنها ميام و اسم دكترم رو ميگم بلكه اونموقع با قطعيت نقد كاملي هم در مورد عمل و بيني خودم ميذارم.

توي مطبگرديا هركسي رو ديدم كه توي دماغش چيزي تزريق شده ازش پرسيدم. بعضيا گفتن كلاژنساز بهشون تزريق شده و بعضيا گفتن ژل. من براي اينكه نقل قول درستي كرده باشم دقيقا اونچه شنيده بودم رو كنار اسم دكترها نوشتم. و بعد در ادامه همون پست نوشتم كه طي تحقيقاتم فهميدم هردو شون يكي هست. (انگار پست رو كامل نخوندي!) 

اصلا اصراري ندارم بگم كه هرچي من ميگم خوبه و درسته. من مينويسم، دوست داري بخون دوست نداري نخون، براي هيچ من فرقي نداره.

در ضمن من فكر ميكنم هرچي اطلاعات توي اين مدت داشتم صادقانه اينجا گذاشتم و اگر هم منصف باشيد متوجه ميشيد من بيش از اونكه اطلاعات بگيرم اطلاعات دادم. با وجدانم راحتم عزيزم. اميدوارم شما هم با وجدانتون راحت باشيد.

ارادت

ممنون شايلين جون. من از همه مطب گرديهاي تو خيلي استفاده كردم و هميشه دعات ميكنم. ممنون واس ...

عزيزم اميدوارم بهترين تصميم رو بگيري در مورد بينيت. 

باور كن اين دعاي خير دوستانم و محبتي كه دارن بهترين اتفاق براي من هست.   

2810