2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان،من تابه حال خواننده ی خاموش بودم و ازتجربیاتتون توعمل بینی خیلی استفاده کردم،الان قصددارم بینیمو عمل کنم و اینکه باوجود بچه ی کوچیک فرصت مطب گردی ندارم،من بینیم استخونیه،دوستانی که ازدکتراشناخت دارید برای جراحی کدوم دکتروپیشنهادمیدید هزینشم خیلی زیاد نباشه،واینکه کسی شناختی ازاین 3تا دکترداره،دکتر سماواتی فرد،دکتر مقدادسیداشرفی،دکتر فرنازفرشباف ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکس جواب منو نداد! شایلین جان من صفحه های قبلو می خوندم شما می خواستید پیش فتح سامی عمل کنید درسته؟ 

الان عمل کردین یا نه هنوز؟

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
سلام  من قبلا هم گفتم، خودم و خواهرم با سامي عمل كرديم. بيني خواهرم گوشتي بود كه بيني خوبي از ...

عزیزم شما چند وقته عمل کردین با سامی؟ از لحاظ تنفسی راضی هستی؟

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
طبیعیه... درست میشه. هربار بهتر از قبل خواهد بود.

شایلین عزیز، من تا الان کلی از مطب گردیات رو‌ خوندم، متوجه شدم با سامی عمل نکردی، ولی نفهمیدم با کدوم دکتر اخر عمل کردی

خیلی خیلی ممنون از توضیحات کامل و قلم خوبت، هم استفاده کردم هم لذت بردم 

اونروز که رفتم مطب رجایی یه دختره مطب نادریان و سامی رفته بود ولی آخر با اینکه یه بار با نادریان وقت گرفته بود و کنسل کرده بود با رجایی برای آخر مهر فیکس کرد گفت کار رجایی به نسبت اون دوتا خیلی بهتره بینیش استخوانی و کم کار بود فقط یه قوز کوچیک داشت 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام.من فردا عمل دارم.منشی دکتر پرسیدم کاشت ناخن ایرادی نداره ؟گفت حداقل از هر دست یه دونه شو باید برداری.کسی دقیق میدونه برای چی ناخن نباید کاشت .یا لاک داشته باشه؟

مطب گردی دکترسجادیان
سلام دوستان. من امروز دو‌ روزه ک عمل کردم. به شدت ابریزش بینی و عطسه دارم چی کار کنم؟😢😢

سلام .من مطب بودم یکی از اونایی که عمل کرده بود شبیه شما آبریزش و عطسه داشت.دکتر براش سیتریزین شبی یکی تجویز کرد.

مطب گردی دکترسجادیان
سلام.من فردا عمل دارم.منشی دکتر پرسیدم کاشت ناخن ایرادی نداره ؟گفت حداقل از هر دست یه دونه شو باید ب ...

سلام عزیزم ایشالا عمل خوبی داشته باشی   
 چون ظاهرا علائم حیاتی از روی ناخن هم مشهوده مثلا اگر علائم حیاتی به خطر بی افته  یا هر تغییری تو بدن رخ بده روی ناخن هم تغییرات  ظاهر می شه و مثلا کبود میشه  واسه  همین میگن بدون لاک باشیم که بتونن تشخیص بدن

بچه ها من با دکتر تقوی راجبه ترمیم بینیم صحبت کردم گف ترمیم ها از 12 به بالا شرو میشه
عکس بینی مو فرستادم  گف هزینه عملم 22 تومن میشه   ببینید فقط چه جوری گند زده
گفت زین اسبی شده بینیم
خیلی ناراحتم خدا از اون ادمی که این بلا رو سر بینیم درآرود و تجربه کافی نداره نگذره
همیشه میترسیدم بینیم و عمل کنم و خراب بشه دقیقا الان تو همون پوزیشن هستم     

سلاااااام شایلیین جان یه سوال اینکه چندمین نفر برای عمل باشی به نظرت فرقی داره ؟  من یه همکار ...

سلام حتما بذارین نفر اول باشه نوبتتون. من یکی از دوستام سفارشم را به دکترم کرده بود. بعد موقع نوبت دهی خود دکتر گفت به منشی بگین نوبتتون را بذاره نفر اول

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
بچه ها من با دکتر تقوی راجبه ترمیم بینیم صحبت کردم گف ترمیم ها از 12 به بالا شرو میشه عکس بینی مو فر ...

از دکترتون اگه شکایت کنید مجبوره مقداری پول برای جریمش بده . حتما اینکار و بکنید تا تنبیه بشه

2810