2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
منم دوماه و هشت روزه که جراحی کردم پسرم ۲۰ ماهش بود اونموقع و شیر میخورد بعده جراحیم دکتر گفت تا ۲۴ ...

ممنونم عزیزم ازت بابت راهنماییت .منم ی هفته میرم خونه مامانم .فقط شما تو اون ۱۰ روز دیگه شیر ندادی بهش؟شبا چجوری میخوابید؟

پسر من شیر پاستوریزه بزور میخوره شیر خشکم نمیخوره .میدونم سختیش زیاده ولی خیلی دوست دارم زودتر عمل کنم . بنظرت از شیر بگیرمش قبل عمل بهتر نیست؟چون گوچیکترم هست زودتر فراموش مبکنه

...taiping

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمی ن اقام اصلا اجازه نمیده قطع کنم اما شنیدم تا ۲۴ساعت نباید شیر بدم بخدا دارم دق میکنم فردا ...

الان دیدم فردا عملته .انشالله بسلامتی عمل بشی برگردی پیشمون عکس بینیتو برامون بزاری!😙😙😙

ولی من میخوام پسرمو از شیر بگیرم چون غذا درست نمیخوره

...taiping
ممنونم عزیزم ازت بابت راهنماییت .منم ی هفته میرم خونه مامانم .فقط شما تو اون ۱۰ روز دیگه شیر ندادی ب ...

خواهش میکنم عزیزم راستش شبا میرفت پیش شوهرم خونمون میخوابید شیشه شیرش و شیر پاکتی میذاشتیم جلو دستش که هروقت میخواست خودش میخورد و بهم میریخت،مغز و اینا خیلی دوست داره دائم میخورد کوچولو .برا روزه اول و دوم من خیلی شیر تو سینم بود خودم اذیت میشدم وقتی خیلی بهانه گرفت دیگه برخلاف میلم استامینوفن خورد کردم حل کردم خورد دیگه نخواست شیرمو بخوره باز میگم من مجبور شدم چون هیچ جوره ولم نمیکرد.بعدظام کلا میبردش پارک و شهربازی خستش میکرد شبام راحت تا صبح میخوابید.این تجربه من که خیلی اذیت شدیم دوتاییمون

الان دیدم فردا عملته .انشالله بسلامتی عمل بشی برگردی پیشمون عکس بینیتو برامون بزاری!😙😙😙 ولی من م ...

منکه از شیر گرفتم ولی غذا خوردنش درست نشده تازه لاغرتر شده با اینکه ماهی یک کیلو و نیم چهار مغزو غذای مقوی میخوره

تو نقاشی میگن به اندازه یک چشم

بابا چشمای من کوچیکه فاصلشونم بطبع کوچیکه اگه بخوان پایه بینیمو به اندازه فاصله دو چشم کم کنن خیلی کوچیک میشه برای من 2/5 سانته ، خواستم ببینم این اندازه برای شما چقدره

شایلین جان منم بالای سوراخ بینیم خط افتاده بنظره شما واسه فشاره چسبه؟چندساعت پنبه رو بذارم؟شما گذاشت ...

عزیزم بمن گفت چسب یو رو اصلا روی سوراخ بینی نزنم.

پنبه هم گفت تا یکماه بذار... هرچند همون یکروز اول خوب شد ولی وقتی برداشتم دوباره خط شد و ترجیح میدم تا چسب میزنم اینم باشه..

من مشکل تنفسی از اول عمل ندارم خداروشکر. ولی خیلی نگران نباش چون بعلت ورم فعلا تا چندماه طبیعی هست

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
یه چیزای‌پلاستیکی هست میزارن داخل سوراخ بینی بعد عمل....تو اینا که خارجین ،بعد عملشون تو اینستا دیدم ...

توی ایران هم هست

اما از اونجا که خیلی از مسایل بینی در ماههای اول بخاطر ورم هست لذا بنظر من باهاش ور نریم بهتره.. چون بعد که ورم بخوابه سوراخهای بینی کمی بزرگتر میشه. اگه ما سعی در بزرگتر کردنش بکنیم بعدا غار میشه😁

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

اولین تجربه من با مماخ جدیدم خیلی بد بود بچه ها😑

سوراخ هام خیلی  تا به تاس یکی کوچیک و اونیکی دوبرابر بزرگ

حالا من نمیدونم اون بزرگه قراره کوچیک شه🙄یا اون کوچیکه بزرگ میشه❗یا کلا هیچ تغییری نمیکنه

به قدری خورده تو ذوقم که آز آینه فراری ام و فقط فکرم درگیره که این خرابکاری دکتر یا ورم❗❗❗❗❗

البته شوهرم همش بهم امید میده و میگه ورمه اگر این انرژی مثبت ازشو نداشتم مطمئنن تا الان از فکر و خیال یه بلایی سرم میومد

همش میگم اگر تا ۲_۳ماه دیگه که چسب میزنم درست نشه واقعا این اعتماد به نفس و ندارم که بدون چسب با این ریخت برم بیرون

اولین تجربه من با مماخ جدیدم خیلی بد بود بچه ها😑 سوراخ هام خیلی  تا به تاس یکی کوچیک و اونیکی ...

این تجربه سخت و من به نحو دیگه ای دارم . صبوری کنید تا مدتی آینه و سلفی گوشی . ممنوع بشه   

منم بعد از سه ماه تازه کمی حالم باهاش خوب شده . 

اولین تجربه من با مماخ جدیدم خیلی بد بود بچه ها😑 سوراخ هام خیلی  تا به تاس یکی کوچیک و اونیکی ...

وای من بدتر از تو بودم😣ولی الان روز شماری میکنم چسب و بگیرم دوباره ببینم خودمو ینی تجربه ۴روز پیش برام عالی بود بعد اون همه استرس احتمالا فردا یا پس فردا دوباره میرم چسب و عوض کنم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
این تجربه سخت و من به نحو دیگه ای دارم . صبوری کنید تا مدتی آینه و سلفی گوشی . ممنوع بشه    ...

دوست عزیز ببخشید سوال میکنم ایراد بینی شما چیه؟خوشبحالتون که دارین عادت میکنین !!

طبیعیه... درست میشه. هربار بهتر از قبل خواهد بود.

2810