2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
اگه سوراخ بینیت موقع چسب زدن خطی میشه یه پنبه کوچولو رو گوله کن بذار نوک اون سوراخی که تحت فشاره. ح ...

یه چیزای‌پلاستیکی هست میزارن داخل سوراخ بینی بعد عمل....تو اینا که خارجین ،بعد عملشون تو اینستا دیدم.نمیدونی تو ایران کجا دارن.بهش میگن ریتینر

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

سلام به همه دوستان.

خیلی از عزیزان لطف کرده بودن شرح مطب گردیشون رو گذاشته بودن که بسیار ارزشمند بود.

می خواستم بدونم دوستانی که با دکتر برادران آشناییت دارن از نظرشون مدل بینی های طبیعیشون بهتره یا نیمه فانتزی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین مهم حس خودته اینکه قلبت بیشتر کدومه میگه ..........من میگم مهمترین نکته اینه که فقط به دکترت اط ...

عزیزم ربیعی مگه چقدر میگیره؟

سبک کارش طبیعیه؟برای چه بینی هایی خوبه؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

سلام دوستان

من تازه واردم، بلاخره بعد سالها تصمیم گرفتم بینیمو عمل کنم، خیلی می ترسم خراب شه و وسواس دارم. بینیم یه مقدار کجه و انحراف هم داره، اما خیلی بزرگ نیست.

دکترای خیلی خیلی حاذق و با تجربه بهم پیشنهاد کنید لطفا

سبک دکترای جدید که اسم در کردن و نمی پسندم، واقعیت نمی تونم اعتماد کنم

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
سلام عزیزم منم پسرم ۱۶ ماهشه شیر خودمو میخوره .منم ماهه آینده نوبت دارم برای عمل .خیلی از مراقبتای ب ...

سلام خانمی ن اقام اصلا اجازه نمیده قطع کنم اما شنیدم تا ۲۴ساعت نباید شیر بدم بخدا دارم دق میکنم فردا شب عملمه تو رو خدا خیلی برام دعا کنین برا دختر کوچلوم دعا کنین اذیت نشه

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

سلام اونایی ک تازگی عمل کردینن بینیتون کیپ میشه؟؟؟ من ۲شبه بازم با دهن نفس میکشم گلوم خشک میشه بینیم کیپ میشه گاهی خوبه گاهی یکیش کیپه گاهی هر دو میتونه دلیلش شستشو ندادن باشه؟؟؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلام اونایی ک تازگی عمل کردینن بینیتون کیپ میشه؟؟؟ من ۲شبه بازم با دهن نفس میکشم گلوم خشک میشه بینیم ...

نگران نباش.طبیغیه‌به علت لخته خون و ورمو و از این چیزاست

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
سلام اونایی ک تازگی عمل کردینن بینیتون کیپ میشه؟؟؟ من ۲شبه بازم با دهن نفس میکشم گلوم خشک میشه بینیم ...

منم همسنم تا یکماه طبیعیه ...بخاطر ورم بافت های داخل بینی هس

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
عزیزم ربیعی مگه چقدر میگیره؟ سبک کارش طبیعیه؟برای چه بینی هایی خوبه؟

دقیق نمیدونم البته چند ماه خارجه چند ماه ایران 

من دیدم چون گرونه دیگه اصلا سمتش نرفتم فکر میکنم ۱۵به بالا باشه هزینش

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
2810