2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام گلم شماکه با دکتر اصفی عمل کردین چطوره کارش؟هزینش چقدر شد؟راضی هستین؟

من تازه عمل کردم گلم هنوز برای نتیجه گیری قطعی زوده 

من سه تا گزینه داشتم برا انتخاب    ربیعی,دستغیب,اصفی 

ربیعی که خیلی گرونه خط خورد ....دستغیب هم که میگن برای بینی های استخوانی کوچک عالیه اما من بینیم استخوانی بزرگ بود و یه پل بینی داشتم که ارتفاعش قد اورست بود  

موند اصفی دیگه دیدم با مقدار بودجه ای که دارم بهترین گزینه اس برام ...

من حتی از عکسی که برام طراحی کرد خوشم نیومد اما دل رو زدم به دریا و اعتماد کردم الانم با وجود ورم زیاد بازم از عکسه بهتره خیلی بهتره

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها به نظرتون دکتر اصفی بهتر هستن یا دکتر حق پناه؟لطفا هرکی تجربه جراحی داره جواب بده

ببین مهم حس خودته اینکه قلبت بیشتر کدومه میگه ..........من میگم مهمترین نکته اینه که فقط به دکترت اطمینان۱۰۰%داشته باشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از زیر بینیت بگیر‌ یک کم بالاتر از سوراخها   و‌ به سمت دو ور تیغه بینیت بده بالا چس ...

وای منم با یه خط کش اندازه میگیرم   دستم دیر میپیچه بالا ..حالا منم کم کم مثل شما راه میوفتم و استاد میشم البته اگر تا اون موقع ... نزنم به بینیم  

سلام عزیزم منم پسرم ۱۶ ماهشه شیر خودمو میخوره .منم ماهه آینده نوبت دارم برای عمل .خیلی از مراقبتای ب ...

منم دوماه و هشت روزه که جراحی کردم پسرم ۲۰ ماهش بود اونموقع و شیر میخورد بعده جراحیم دکتر گفت تا ۲۴ ساعت شیر نده بعده عمل انقد کلافه بودم که اصلا حوصله خودمم نداشتم چه برسه به بچم دلم میخواست بغلش کنم خب نمیشد بچه ها کنجکاون.. و خیلی باید مراقب ضربه باشی که به بینیت نخوره. ۱۰ روز خونه مادرم بودم و مادرم کاراشو انجام میداد بعدش دیگه خودم ولی خیلی رفتارارو و عادتاش تغییر کرد من اینو وقتی اومدم خونه فهمیدم و دیگه خودش نخواست شیر بخوره.درکل با بچه خیلی سخته من تجربه خودمو گفتم عمل بینی درد نداره بستگی به شخصیت و تحمل فرد داره فقط کلافه و عصبی میشی

اگه سوراخ بینیت موقع چسب زدن خطی میشه یه پنبه کوچولو رو گوله کن بذار نوک اون سوراخی که تحت فشاره. ح ...

شایلین جان منم بالای سوراخ بینیم خط افتاده بنظره شما واسه فشاره چسبه؟چندساعت پنبه رو بذارم؟شما گذاشتی بهتر شد؟من همچنان تنفسم درست نشده و از دهان نفس میکشم.خوش بحال اونموقع که راحت بودم.دغدغه اینم اضافه شده واسم 

وای منم با یه خط کش اندازه میگیرم   دستم دیر میپیچه بالا ..حالا منم کم کم مثل شما راه میوفتم ...

من خط کش اندازه زدم چسبوندم به میز همونو اندازه میزنم واسه چسبام.دو روزه یبار باز میکنم اشکال نداره؟آخه چرب میشه

من خط کش اندازه زدم چسبوندم به میز همونو اندازه میزنم واسه چسبام.دو روزه یبار باز میکنم اشکال نداره؟ ...

منم هر دو.روز یبار عوض میکنم فقط بار اولی که چسپ زدم کذاشتم هفت روز موند ...ولی بعدداز اون ۴۸ساعتی عوض میکنم

والا دکتر من دکتر جوادی فوق تخصص قرنیه هستن تاکید دارن اول عمل بینی بعد چشم 

یعنی عینک رو میشه روی بینی ای که عمل شده گذاشت یا نه؟

یا باید سریع بعد عمل بینی عمل چشم هم انجام بشه یا اصلا عمل چشم لازم نیست؟

یعنی عینک رو میشه روی بینی ای که عمل شده گذاشت یا نه؟ یا باید سریع بعد عمل بینی عمل چشم هم انجام بش ...

تا چند وقت نباید عینک بزنید من تو دفترچه ای که بعد عمل بهم داده بودن خوندم حالا بازم از دکترتون بپرسید 

خب چرا اینقد بچه رو به خودت وابسته کردی؟؟؟بزار بچه عادی بزرگ بشه حوصله داریا من خدارو شکر دخترم بهم ...

عزیزم شرایط من یجوری بود دقیقا بعد از دست دادن پسرم یعنی تو چهل روزم سردخترم حامله شدم اینقدم حساس بودم کسی جرات نمیکرد بگه بچه رو نچسبون به خودت

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
یعنی عینک رو میشه روی بینی ای که عمل شده گذاشت یا نه؟ یا باید سریع بعد عمل بینی عمل چشم هم انجام بش ...

تا دوسه ماه بسته ب نظر دکترتون بعداز عمل نمیتونید از هیچ نوع عینکی استفاده کنید. پس لیزیک هم بلافاصله نباید بکنید چون بعدش نیازه ک حتما از عینک افتابی استفاده کنید. 

شما اگه شماره چشمتون کمه ک تا ۲-۳ ماه عینک نزنید کلا، بعداز ۳ماه برید برای لیزیک. اگر هم بدون عینک براتون سخته ک باید از لنز استفاده کنید تا دو سه ماه.

البته این زمان عینک نزدنو حتما از دکترتون ک باهاش عمل دارید بپرسید شاید ایشون زمان کمتریو بگن ک نباید از عینک استفاده کنید.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2810