2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015422 بازدید | 66527 پست
اره تا اینجا راضیم ...یه قوس ملایمم داده 

ممنونم از پاسخگوییت

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
ممنونم از پاسخگوییت

خواهش گلم .....البته خیلی ورم دارم .....ورمم کمتر شد عکسمم میزارم  شما شیرازی ؟

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هفته بعد میرم مشاوره میام میگم چطور بوده بهتره الان اسم دکترو نگم که خدای نکرده اخبار کذب منتشر ن ...

ممنون بابت این اخلاق پسندیده ات   منتظر خبرمطب گردیت میمونم. 

بچه ها من می خوام یه دکتر جدیدو بهتون معرفی کنم. دکتر رضا افراه این دکتر برای بینی های استخونی بسی ...

الان هم3تومن میگیره

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

هزینه هم بگین

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

هزینش چقدشد

همین الانم خیلی جمع و جور شده و عالیه . خواهشا صبوری کنید و سعی کنید از این تغییر لدت ببرید . 

میدونی انگار غیر عادی شده قیافم واسه غریبه چطور بگم میترسم از نظر دیگران مسخره شده باشه قیافم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
2810