2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015413 بازدید | 66527 پست
عزیزم همین الانم مشخصه که بینیت خداروشکر خوب شده ورمش که بخوابه حتما زیبایی شو نشون میده مبارکت باشه ...

خدا کنه اولین بار بعد گچ ک اصلا خوشم نیومد مثل منگلا شده بودم انگار خجالت میکشیدم تو اینه نگاه کنم به مرده گفتم سریع چسب و بزنه با چسب یکم عادی تر بود برام فقط یکم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
منم ققط یه قطره سدیم کلراید میریزم همین  یه لحظه کیپ میشه دماغم باز خوب میشه این عادیه؟

سلام مبارکه بسلامتی نگران نباش گوشتی ۶ماه تایکسال زمان میبره تاورمش برطرف بشه توی گروه جراحی بینی بچه هایی که گوشتی بودن دکتراشون بهشون گفتن بعدازعمل تاچندوقت بینیشون دوبرابرقبل میشه به خانواده تون بگید که امادگی داشته باشن گوشتی زمان میبره تاورمش بخوابه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مبارکه بسلامتی نگران نباش گوشتی ۶ماه تایکسال زمان میبره تاورمش برطرف بشه توی گروه جراحی بینی بچ ...

ممنون عزیزم 

خدا کنه

ولی الان خیلی ضد حاله 😓

ممنون عزیزم  خدا کنه ولی الان خیلی ضد حاله 😓

صبرداشته باش استخونیش کلی ورم میکنه توکه گوشتی بودی بایدصبورباشی ونظردیگران برات مهم نباشه مگه خدای ناکرده مشکلی پیش بیاددیگران دردی ازادم دوامیکنن مهم خودت باش که میدونی گدشتی ورم داره وبایدصبرکنی الکی خودتوازارنده

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
عزیزم صبوری کنید . یک ماه و نیم خیلی کمه برای قصاوت بینی بینی گوشتی .  قطعا خیلی بهتر میشه . ب ...

ممنونم که جواب دادی عزیزم...ان شاالله که درست بشه....میدوارم واقعا...

دخترم همه ی دنیای منه  
منم اهوازی‌ام  خوش رفتار که خیلی تعریفش رو میدن چجور اینطور عمل کرده!!؟

اره خیلی تحقیق کردم...خوش رفتار نسبت به بقیه بیشترین راضی رو داشت...و البته کسی رو پیدا نکردم از تنفس ناراضی باشی...گفتم خوبه همین...چمیدونستم

دخترم همه ی دنیای منه  
سلام دوست عزیز🌺🌺 بینی گوشتی بخاطر اینکه ورمش دیر میخوابه بعد از عمل ممکنه حتی بزرگتر از بینی قبلت ...

سلام عزیزم. 

مرسی پلسخ دادید....خداکنه...خداکنه فرمش خوب بشه...

من چون بد هم بهوش اومدم و ی کم سخت بود...همه میگن حالا فکر میکرد چجوری میشه😒😔

دخترم همه ی دنیای منه  
اره خیلی تحقیق کردم...خوش رفتار نسبت به بقیه بیشترین راضی رو داشت...و البته کسی رو پیدا نکردم از تنف ...

من پیش شهریاری عمل کردم یک ماهه فعلا که راضی‌ام خداکنه بعدشم خوب باشه.کاش زودتر اینجا میدیدمت بگم بری شهرباری اخه خیلی خوبه هرچند عمل بینی شانسیه

صبرداشته باش استخونیش کلی ورم میکنه توکه گوشتی بودی بایدصبورباشی ونظردیگران برات مهم نباشه مگه خدای ...

همین دیگه مطمعن نیستم‌از این حرف 

فک میکنم جمع نمیشه فقط چشم بهش عادت میکنه فک میکنن ک جمع میشه 

بچها جای بخیه تا چن وقت میمونه؟

دکترت درست بخیه زده باشه و کرم ترمیم کننده خوب داده باشه بهت سر سه هفته کاملا محو میشه واسه من که اینجوری بود

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
دکترت درست بخیه زده باشه و کرم ترمیم کننده خوب داده باشه بهت سر سه هفته کاملا محو میشه واسه من که ای ...

جایه بخیه ک عالیه راضم واقعا خدا خیرش بده الانم کمه منظورم کلا محو شدنشه کرم ترمیمش عکس میذارم ببینین خوبه ایا

سلام عزیزم.  مرسی پلسخ دادید....خداکنه...خداکنه فرمش خوب بشه... من چون بد هم بهوش اومدم و ی ک ...

خواهش میکنم عزیزم.

انشاالله ک بینیتون عالی میشه.

عوارض بیهوشی و نحوه به هوش اومدن تو افراد مختلف متفاوته،تو همین تایپیک هم خیلیا بودن ک اومدن و تعریف کردن از سخت به هوش اومدن و حالات سختی ک بعد عمل داشتن،برای بعضی ها هم راحت بوده. اینا طبیعیه و خداروشکر ک الان خوب هستید.

به نظرات دیگران هم توجه نکنید ،دیگران عادت دارن حتی اگه ازشون خواسته نشه بدون ملاحضه نظر بدن.

صبور باشید عزیزم انشاالله ک تمام اینها بزودی بگذره و نتیجه عالی عملو ببینید😊🌹🌹

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2810