2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015417 بازدید | 66527 پست
فردا تجربتو در اختیار ما بزار لطفا

باشه عزیزم حتما اگ پیامامو دنبال کرده باشی میفهمی قبل عمل هم کلی استرس داشتم کلا عادتمه واس هیچی ذوق نمیکنم نکات منفیشو جذب میکنم 

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
عزیزم بینی جدیدتون مبارک باشه.عزیزم سوزش و خارش بخیه ها و زیر گچ طبیعی هست.نگران نباش

ممنون عزیز دلم ،امشب خیلی فشارش بیشتر شده ۸روزه تامپون دارم پدرم در اومد واقعا واسه فردا لحظه شماری میکنم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم حتما اگ پیامامو دنبال کرده باشی میفهمی قبل عمل هم کلی استرس داشتم کلا عادتمه واس هیچی ذوق ...

اینطوری نباش همش انژی مثبت بفرست بخدا اینجوری اروم تری 

من بابام میگفت چقدر بینیت زشته سوراخاش تا ب تاس گفتم وذمه کل این بینی رو برعکس کرده ...حالا امرور با وجود ورم میگه چقدر ناز شدی

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها من یه نفر رو دیدم مشکل تنفسی داشت البته فقط اینستا باهاش حرف زدم از نزدیک ندیدم ولی دکترش دکت ...

گلاب جان اسم این دکتر معروفو که ازش مشکل تنفسی دیدی بگو لطفا؟

بچه ها بعد عمل خیلی صبور باشید باور کنید دوست صمیمی من با دکتر امیری زاد عمل کرد اولش واقعا فکر میکردم خراب کرده بینیشو تا یکی دو سال بعد چون گوشتی بود بینیش بنظرم کج میومد با تنفس صدا دار ولی الان میگم چقدر به چهرش میاد و امسال دیگه تنفسش صدا نمیداد شاید عالی نباشه ولی خیلییییی بهتر از قبل عمله چهرش زیبا تر شده و بینیش اصلا مشخص نیست  گوشتی بوده خیلی کوچیک تر شد ولی اوایل بزرگ پر ورم و کج بود تو خوابگاه تخت بالای من میخوابید تا صبح از صدای نفسش خوابم نمیبرد و.... ولی الان ۵ سال گذشته و واقعا خوبه جالبه که اصلا کج نیست 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
گلاب جان اسم این دکتر معروفو که ازش مشکل تنفسی دیدی بگو لطفا؟

من هفته بعد میرم مشاوره میام میگم چطور بوده بهتره الان اسم دکترو نگم که خدای نکرده اخبار کذب منتشر نکنم باید مطمئن بشم

من قراره باهاش عمل كنم اين ماه شرح مطب گرديم هم با دكتر حق پناه هست ميتوني بخونيد شماره صفحه داخل ...

به سلامتی بالاخره تصمیمتو گرفتی راحت شدی از مطب گردی ان شالله بهترین نتیجه رو خواهی گرفت 

2810