2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
شما هم بعد عمل همه دندوناتون درد میکرد و فشار میومد؟؟

من که یعد عمل فقط از درد دندونای بالام گریه میکردم بینیم درد نداشتا دندونم دردش وحشتناک بود برا یه دوساعتی 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

بچه ها برای شستشو بینی چیکار میکنید ؟؟؟به من فقط دکتر یه سرم داده با یه سرنگ ...گفتن با گوش پتک کن بکن تو بینیت 

ولی من امشب با سرنگ ریختم همش رفت تو گلوم  

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستااان من گچ و تامپونو بخیه رو باهم گرفتمدرد نداشت اصلا حس خوبی بود با بینی نفس کشیدن خنک شده بودم انگارهمون طور ک حدس زدم سوراخی بینیم خیلی فرق میکنی یکیش خیلی کوچیکه اون یکی بزرگتره ک قشنگ مشخصه نیازی به دقت نداره بعدم‌اینه انگار فانتزی شده یه حس بدی دارم سلفی ک گرفتم و تو اینه ک نگاه کردم خیلی حس بد و غریبی داشتم از قیافم بدم میومد و میاد حس میکنم شبیه عقب موندها شدم گ خیلی نا امیدم پشیمون شدم اصلا😥😥😥

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
خدایا مال ما اینقدر طول نکشه واقعا سختهه

واسه دوست منم بعد یکسال خوب بود دیگه ولی من ندیده بودمش امسال دیدمش خیلی چهرش معمولی بود و غیر قرینگی و اینا نداشت کاش میشد عکسشو بزارم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام دوستان.

من یک ماه و نیمه بینیمو عمل کردم.

ولی زیاد راضی نیستم😭😭😭

اولا بینی ام گوشتی بود...و الان حس میکنم هیچ تغییری که نکرده خیلیم برگتر شده وقتی چسب رو بردارم...

نوکش الان هم پایینه....میترسم بازم بیاد پایینتر ....

بخیه های داخل بینیم هنوز هستن و حس میکنم حالت زخم داره...ولی دکتر میگه طبیعیه فعلا...

از همه بدتر غضروف زیر بینی ام حس میکنم صاف نیست و انگار ی شکستگی بینش باشه وقتی دستمو میکشم انگار صاف صاف نیست....میترسم شکسته باشه...اویزون بشه😭😭😭

چند سال بی نهایت دوست داشتم عمل کنم....حالا اینجوری شد....

خیلی هم بد به هوش اومدم و خانوادم نگران شدن...

دخترم همه ی دنیای منه  
دکترتون کی بوده؟ پوست بینی منم ضخیمه، بینی گوشتی تا یکسال باید صبر کنه

من اهواز عمل کردم.خیلیم تحقیق کردم...تحقیق زیادی خراب کرد انگار....

خوش رفتار

دخترم همه ی دنیای منه  
2810