❤اولین تجربه چسب زدن در منزل!❤
بچه ها این یکی از خاصترین تجربهها بعد از عمل هست...
اولین باری که خودت قراره جلوی آینه بایستی و چسبت رو باز کنی و چهره جدید رو ببینی (بدون حضور دکتر و شلوغیهای مطب) و بعد چسب جدید رو بزنی (به همون خوبی که دکتر هربار چسب میزنه!)
صورتمو خیس کردم تا چسب کمی از روی پوستم آزاد بشه و بتونم راحتتر جدا کنمش...
هیجان و استرس عجیبی بود!
آروم و با دقت چسب رو از روی پوستم جدا کردم...
آخییییش عجب حس خوبی بود هوا میخورد به پوست بینیم! زیر چسب پر شده بود از چربی و جوشهای ریز زیر پوستی... وقتی چسب رو برمیداشتم اروم اروم این چربیها هم با چسب از پوستم خارج میشد! تا اینجای کار همش حس خوب بود... دقیقا داشت کار یه ماسک لایه بردار رو انجام میداد روی دماغم!!
وقتی چسب کامل برداشته شد، من و یه غریبه توی آینه باهم روبرو شدیم! هردو با تعجب بهم نگاه میکردیم... انگار او هم منو نشناخته بود!!!
بچهها بسیار حس بدی بود!
یک بینی زشت و پر از ورم...
یک چهره عجیب و بیگانه!
نتونستم زیاد به چهره ام نگاه کنم...
با اینکه من میدونستم بینی ورم داره و سر بالاست و قرار نیست این بینی قضاوت بشه اما بازم تحمل این همه غریبگی روی صورتم کار آسونی نبود!
احساس میکردم سرگیجه دارم!
ترس و حال بدی بود!!
سختی ماجرا این بود که از یکطرف دلم نمیخواست به صورت غریبهام نگاه کنم و از طرف دیگه مجبور بودم با دقت به این چهره نگاه کنم و چسب رو طبق اصولی که دکتر گفته، بزنم!!
شروع کردم به چسب زدن، ولی نتونستم ادامه بدم!!!
دستام میلرزید، رومو از آینه برگردوندم!
اصلا دلم نمیخواست دیگه با این غریبه توی آینه نگاه کنم!
خلاصه، از خواهرم کمک گرفتم (که خب خوشبختانه او تجربه عمل و فرایندهای بعد از عمل رو داره) او بینی ام رو برام پاک کرد و چسبها رو زد...
و من دیگه به اون چهره بدون چسب نگاه نکردم!!
پینوشت:
-بچهها این تجربه روز اول بود، با اینکه میدونستم حال اولین چسب زدن خیلی خاص و عجیبه ولی باز هم شوکه بودم!
-برای بار دوم دیگه امادگی بیشتری داشتم و خودم چسبو باز کردم، بینی رو با دقت تمیز کردم و چسبها رو زدم.
-اینم اضافه کنم که من از بچگی زیاد با موضوعات پزشکی اوکی نیستم و فشارم میفته! لذا شاید شدت این تجربه من بخاطر همین حساسیت و ترس من از موضوعات پزشکی باشه.
-بچهها اینو گفتم که آگاه باشید ممکنه روز اول چسب زدن دماغتون بسیار توی ذقتون بخوره و حتی گریه کنید (!) چون هنوز بینی ورم داره، زیادی سر بالاست، توی چهرهتون ننشسته و... پس حواستون باشه احساستون رو کنترل کنید و حتما کسی رو برای کمک احتمالی در کنارتون داشته باشید!
شبتون شیک ❤