2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
بچه ها برا درمان زودتر جوش یه راهکاری بدین  یه جوش گنده درست تو ناحیه خط برش زدم   شنید ...

خمیر دندونی که سفید باشه رنگی نباشه بزار روش تا خشک شه واس شستنش عجله نکن دیگه نمیدونم واسه شما تو این موقعیت خوبه یانه

خمیر دندون آنتی باکتریاله واسه جوش خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه کار دیدم نوبت زدم چطور؟؟

هیچی چون منم شوهرم قائمشهریه بینی منم گوشتیه ساکن تهرانم دنبال دکترخوب توشمالم هستم خواستم بپرسم شمانمونه چندساله دیدیدچندباررفتیدمشاوره خواستم بدونم تحقیقتون کامله منم راهنمایی کنید

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
هیچی چون منم شوهرم قائمشهریه بینی منم گوشتیه ساکن تهرانم دنبال دکترخوب توشمالم هستم خواستم بپرسم شما ...

تحقیق انچنانی نکردم من چالوس هستم چن نفر پیش این اقا عمل کردن راضی بودن منم تا خودم نرم نمیتونم چیزی بگم تو گوگل کاراش هست دوروبرم چنتا کار دیدم ازش

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سر یک ماه از عمل ، اینبار قبل ازینکه برم تهران تماس گرفتم و گفتم اگه خود دکتر نیست من نمیام که گفتن ...

خیلی خوشحالم که راضی هستین.مبارکتون باشه💙ممنون که وقت گذاشتین و شرح عملتون رو نوشتین

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
 تحقیق انچنانی نکردم من چالوس هستم چن نفر پیش این اقا عمل کردن راضی بودن منم تا خودم نرم نمیت ...

خب اگه نمونه چندساله روازنزدیک دیدیدپس کارشون خوبه گلم بینی گوشتی پرریسکه وخیلی بایدبادقت بیشتری دکتروانتخاب کردمنم خیلی میترسم وخیلی تحقیق میکنم چون بینی گوشتی کارهردکتری نیس انشاالله که نتیجه عملتون عالی بشه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
سلام آمین جان شرمنده من هی مزاحمت میشم.آمین جان من اون قسمت بالای بینیم که گفتم دست میزنم بهش یه جور ...

سلام عزیزم،این چه حرفیه خواهش می کنم

این سفتی که می گی برآمدگیه یعنی تو ظاهر دیده می شه؟اگر دیده نمی شه اصلا بهش اهمیت نده ولی احتمال داره که ورم باشه .هنوز ویزیت ۳ ماه رو نرفتی؟حتما از دکتر بپرس

من عصری زنگ زدم مطب خوش سیرت وقت بگیرم برای دوشنبه هفته دیگه وقت داد. گفتم نمونه هم هست ببینم. گفت نه. گفتم خوب یعنی هیچ کس نیست من ببینم گفت اونا اتاقشون فرق میکنه دکتر اجازه نمیده!!!!

هزینه جراحی رم نگفتن. گفتن خود دکتر میگن‌.

مطب گردی 
سلام عزیزم،این چه حرفیه خواهش می کنم این سفتی که می گی برآمدگیه یعنی تو ظاهر دیده می شه؟اگر دیده نم ...

مرسی عزیزم .رفتم ویزیت سه ماهگی دکتر گفت همه چی نرماله وسواس نباش.هر وقت آنلاین بودین عکسمو میذارم ببینین.برجستگی کوچولو نیستا کلا اون قسمت بینیم توپله.

خب اگه نمونه چندساله روازنزدیک دیدیدپس کارشون خوبه گلم بینی گوشتی پرریسکه وخیلی بایدبادقت بیشتری دکت ...

نمونه چن ساله ندیدم😓 میشه عکس بینیتو بدی

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
2810