سر یک ماه از عمل ، اینبار قبل ازینکه برم تهران تماس گرفتم و گفتم اگه خود دکتر نیست من نمیام که گفتن هستن و حتما تشریف بیارین، خیلی اروم تر و مرتب تر و بدون کبودی رفتم مطب باز هم نگاه های ویزیتور ها و سوالشون برام جالب بود که اینبار جامون باهم عوض شده بود ... به منشی دوباره تاکید کردم که خود دکتر رو میخوام ببینم که گفت البته که همینطوره و من بالاخره رفتم پیش دکتر ... دستیار خانومی که بخیه ها رو کشیده بود هم اومد ک فراموش کردم بتون بگم چند تا خورده نخ بخیه رو جا انداخته بود و من بعدا با موچین خودم کشیدمشون ( نه اون اقا که بعدا ویزیتم میکرد) نمیدونم چرا دلم نیومد به دکتر لو بدم این جا انداختن بخیه هارو... شاید بالاخره اتفاق بوده و پیش اومده بوده
گفتم... دکتر اول همه میخوام گله کنم ازتون که بعد از یکماه من اولین باره که می بینمتون...با تعجب به من و دستیار خانوم نگاه کرد و گفت چراا؟
دستیار دتپاچه گفت اخه مشکلی نداشتن و دستیارتون بودن و بجای شما ویزیت کردن... اینجا بود که فهمیدم این مشکل از خود دکتر نبوده و کار هماهنگیا و منشی ها بوده...
دکتر گفت ازین به بعد هر وقت اومدین تاکید کنین که پیش خودم بیاین
معاینه میشدم که دوباره اون فشااااااار یهویی کذایی فریاااادمو بلند کرد
میگفت تیغه ی بینیت بیرون میزنه و این خیلی کم اتفاق میوفته اما اینبار دیگه بعیده بیرون بیاد چون استخوان توی اخر ماه اول دیگه جوش میخوره و خیالم راحت باشه... چسب رو برام کم کرد و اون چسب یو رو دیگه نمیزنم... برای ماه بعد نوبت ویزیت دادند و برگشتم خونه
روز به روز بینیم زیبا تر میشه و من راضی تر... خواهشا خواهشا استرس نگیرین و صبور باشین چون هم خودتون اذیت میشین هم اطرافیانتونو اذیت می کنین...
اگه نظرمو درباره دکتر ثابتی بخواین میگم اعتقاد دارم کارشو بلده و خرابکاری نمیکنه و اینکه کارش زمان میبره تا خودشو نشون بده ( مدل کار سلیقه ای هست البته) من راضی هستم فعلا ولی طوری نیست که روش تعصب داشته باشم و قربون و صدقه ش نمیرم 😄 به هر حال تو این رنج قیمت ۱۰ تومن دکترای خوبی هستن ادم دستش تو انتخاب بازه...
ببخشید اگه پرحرفی کردم
پایان