راجع به فاصله لب و بینی،دوست من اولش که عمل کرد باور کن تا مدت زیادی(ینی قشنگ تا چند ماه) سوراخهای بینی از تمام رخ کاملا و زیادی مشخص بود و پشت لب فاصله اش خیلییی زیاد و غیر عادی بود.بعد الان حدود ۹ ماه از عملش میگذره باورت میشه که تازه زیادی هم داره میاد پایین؟ینی الان غصه اش این شده که وای نوک بینیم افتاده شده.
یکی دیگه از دوستام هم میگه همش عکسای قبل از عملم رو میبینم دلم واسه چهره قبلیم تنگ شده این چهرم منصوعیه.خنده قبلیم خیلی قشنگ بود و...(شش ماهه عمل کرده)به اونم همه میگن کاش عمل نمیکردی.با اینکه اون واقعا بینیش بد بود.میخوام اینو بهت بگم که چند ماه اول این مسائل عادیه و مشترکه توی افرادی که عمل کردن.زیاد حساس نباش عزیزم.فقط زمان بده...بعضی از دکترایی که من برای مشاوره رفتم پیششون جزو اولین چیزایی که بعد از معاینه میگفتن این بود که بعد از عمل فقط صبر...
ولی دکترت خیلی بی انصافه که به جای آرامش دادن به تو اینجوری کرده اونم واقعا در حالیکه میدید تو داری گریه میکنی.
اتفاقا من قبلا تو یه گروه پرجمعیت عضو بودم اونجا از شهرهای مختلف بودن و چقدرم تعریف دکتر بهنود رو میکردن.واقعا متاسفم واسه اخلاق نداشته پزشکیش