2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
بنظرم بینی تون خیلی خوبه اصلا به فکر ترمیم نباش.زندگی تو بکن بینی ت خوبه بزرگم نیست کاش منم بینیم خو ...

مرسی عزیزم از پیامت

نمیدونم چرا انقدر حساس شدم رو بینیم

رفته رو اعصابم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مهمترین موضوع این هست که تا شب عمل روحیه‌ات رو مثبت و بالا حفظ کنی... کار سختیه... من اونشب ت ...

من اصلا نمیتونم فکرشو کنم از ترس

اصلا تا بحال اتاق عمل نرفتم بیهوش نشدم خیلی میترسم بیش از حد😥 دلم میخواد عمل کنم تغیر کنم ولی حس بدی دارم اصلا خودمو تصور میکنم تو اتاق عمل ک منتظرم نوبتم بشه بعد تعدادی ک عمل شدن‌ بعد منو میرم رو تخت تیغ و وسایل میبینم زیر دست دکتر بیجون افتادم خیلی ترسناکه از بعد عمل اصلا نمیترسم

۵روز دیگ عمل دارم😭😭😭😭خواهش میکنم واسه اروم شدن دلم صلوات بفرستین

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
خیلیاشو خوندم ولی به نتیجه دقیقی نرسیدم متاسفانه بنظرت نادریان برای مشاوره بهتره یا رجایی؟

اگه فقط میخوای مشاوره بشی رجایی

ولی اگر میخوای باهاش عمل هم بکنی به سلیقه خودت برمیگرده. البته در کل من کارای نادریان رو خیلی نمیپسندم بلحاظ سلیقه. رجایی هم کاراش خوبه اما یکم سایزشون بزرگه.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
من اصلا نمیتونم فکرشو کنم از ترس  اصلا تا بحال اتاق عمل نرفتم بیهوش نشدم خیلی میترسم بیش از حد ...

ببین ترس داشتن طبیعیه. ولی اگر فکر میکنی ترست آنرمال هست بنظرم با پزشکت موضوع رو مطرح کن. شاید تشخیص بده که این مدت آرامبخش خفیف مصرف کنی. (نمیدونما میگم شاید)

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ببین ترس داشتن طبیعیه. ولی اگر فکر میکنی ترست آنرمال هست بنظرم با پزشکت موضوع رو مطرح کن. شاید تشخیص ...

اخه از هرکی میپرسم میگن ن اینقد ترس نداشتیم

من بی خواب شدم شبا حتی خواب عمل میبینم

اخه از هرکی میپرسم میگن ن اینقد ترس نداشتیم من بی خواب شدم شبا حتی خواب عمل میبینم

بنظرم موضوع رو با دکترت مطرح کن. شاید لازم باشه این چندروز ارامبخش مصرف کنی.

در کل بدون که بهرحال این ۵ روزم میگذره و تو عمل میکنی و بعدش که به الانت نگاه میکنی بابت این همه ترسی که داری می‌خندی!!!!

پس احساس ترست رو مدیریت کن چون فقط بیخودی داری به خودت لطمه میزنی

من بینیم استخونیه و کلا با مدل و همه چیش اوکیم دوستش دارم منتهی یه جوش استخونی رویه بینیم هست روی قو ...

خب عزیزم آیا راه نداره که قید ترمیم رو بزنی؟

مگه باید حتما ترمیم بشه بینیت؟چون الان دوسش داری اینو میگم

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
دقیقا درسته ولی هرچی میگذره فرورفته یطرفش بیشتره این نبود خیلی خوب بود با ادمین چندتا دکتر که صحبت ک ...

عزیزم من واقعا ناراحت شدم و واقعا غصه خوردم برای احساساتت.اما اینو بدن که همه مشکلات راه چاره داره این مشکل هم چاره داره انقدر غصه نخور و انرژی منفی نده به خودت.گریه هم نکن شاید بد باشه برای بینیت.

ببین اون فاصله لب و بینی تا چند وقت برای همه زیاده و یه فاصله غیر طبیعیه برای همه.که به مرور پایینتر میاد بینی.فرورفتگی هم که میگی اون طرفش سفته پس ینی ورم داره ورمش بخوابه تا حدودی مثل این سمت میشه.لبخند مصنوعی و از بین رفتن نمک چهره رو هم دقیقا من از هر کسی که عمل کرده شنیدم.به خاطر تغییر چهره ات هست این مسئله و اینکه باید زمان بگذره تا عادت کنی.ببین من یکی از دوستانم عمل کرده میگه تا مدتها جلوی آینه نباید زیاد رفت.

بعدشم در نهایت اگه همه اینا نشد چاره داره عزیزم.چاره اش هم ترمیمه.ولی فعلا تا یک سال که نمیشه ترمیم کرد بهتره صبور باشی و آرامش خودتو حفظ کنی.از اونایی هم که سرزنشت میکنن تا جایی که میشه دوری کن.

واسه شکایت هم به نظر من اقدام کن.خیلی بدم اومد که دکترت گفته دیگه نیا مطبم.تو همش ۵۰ روزه عمل کردی ینی چی که دیگه نیا

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
دقیقا درسته ولی هرچی میگذره فرورفته یطرفش بیشتره این نبود خیلی خوب بود با ادمین چندتا دکتر که صحبت ک ...

راجع به فاصله لب و بینی،دوست من اولش که عمل کرد باور کن تا مدت زیادی(ینی قشنگ تا چند ماه) سوراخهای بینی از تمام رخ کاملا و زیادی مشخص بود و پشت لب فاصله اش خیلییی زیاد و غیر عادی بود.بعد الان حدود ۹ ماه از عملش میگذره باورت میشه که تازه زیادی هم داره میاد پایین؟ینی الان غصه اش این شده که وای نوک بینیم افتاده شده.

یکی دیگه از دوستام هم میگه همش عکسای قبل از عملم رو میبینم دلم واسه چهره قبلیم تنگ شده این چهرم منصوعیه.خنده قبلیم خیلی قشنگ بود و...(شش ماهه عمل کرده)به اونم همه میگن کاش عمل نمیکردی.با اینکه اون واقعا بینیش بد بود.میخوام اینو بهت بگم که چند ماه اول این مسائل عادیه و مشترکه توی افرادی که عمل کردن.زیاد حساس نباش عزیزم.فقط زمان بده...بعضی از دکترایی که من برای مشاوره رفتم پیششون جزو اولین چیزایی که بعد از معاینه میگفتن این بود که بعد از عمل فقط صبر...

ولی دکترت خیلی بی انصافه که به جای آرامش دادن به تو اینجوری کرده اونم واقعا در حالیکه میدید تو داری گریه میکنی.

اتفاقا من قبلا تو یه گروه پرجمعیت عضو بودم اونجا از شهرهای مختلف بودن و چقدرم تعریف دکتر بهنود رو میکردن.واقعا متاسفم واسه اخلاق نداشته پزشکیش

راجع به فاصله لب و بینی،دوست من اولش که عمل کرد باور کن تا مدت زیادی(ینی قشنگ تا چند ماه) سوراخهای ب ...

من خیلی واسم اخلاق دکتر مهمه ادم خودش کم استرس نداره که دکتر اینطور برخورد کنه

منافی هم میگن اخلاق نداره بخصوص بعد از عمل دیگه هیچی رو قبول نمیکنه ولی کارش طبیعیه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
عزیزم من واقعا ناراحت شدم و واقعا غصه خوردم برای احساساتت.اما اینو بدن که همه مشکلات راه چاره داره ا ...

خیلی ممنون دوست عزیزم از وقتی اومدم اینجا و مطالب دوستانو خوندم کمی آروم تر شدم و دارم بخودم میقبولونم که داره میشه دوماه و داره میگذره این روزای سخت...راستش نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی قبل از عمل فیس زیبایی داشتم خدا کنه این مصنوعی بودن برام طبیعی شه .وقتی تو مطب گریه میکردم دکترم میگفت گریه برا خانوما خوبه و از این حرفا...به جای اینکه بگه نهایتش دلخواهت نیست ترمیم میکنم یا منو اروم کنه شروع کرد مسخره کردن و تو خدت ازاول اینجوری بودی من تازه برات درستش کردم قصدم غیبت نیست یا اینکه بخوام از چشم بندازمش تو دوبار مراجعه بعد از عملم کاراش اکثرا خوب بودن حتی خواهرمم که عمل کرده با اینکه بینی بزرگی داشته واقعا خوب شده و ایرادی نداره فقط شانس من بیچاره داغون شده ..تا یکسال دستم به جایی بند نیست و کاریم نمیشه کرد مجبورم چسب بزنم بعده سه ماهم..ولی برای تنفسمم باید حتما تحقیق کنم من اصلا از بینی نفس کم میارم  و دندونام لکه سفید افتاده بنظره دوستان درست میشه یا عوارض عمل هستش؟

بنظرم موضوع رو با دکترت مطرح کن. شاید لازم باشه این چندروز ارامبخش مصرف کنی. در کل بدون که بهرحال ا ...

ینی میشه بگذره خسته شدم وای خدا هرچی نزدیکتر میشم استرسم بیشتر میشه اصلا 

2810